Nerede Ne Yenir?

Ekmek Arası Sevenler İçin!


ZEYNEP / Mayıs 18, 2021 / 428 Görüntüleme / 0 Yorum

Bugün Borough Market’teyiz, yani köprünün karşısına geçiyoruz. Eminim ki sosyal medyada çok gördüğünüz bir burger paylaşacağım sizinle. 

Borough Market - Popüler Burger

Bu fotoğrafı kime gösterseniz sizi yapıldığı standa götürür. Oradaki en popüler yerlerden biri çünkü. Önünde hep uzun bir kuyruk vardır ama bu sizi korkutmasın, çok hızlılar.

İlk gittiğimde inanılmaz heyecanlanmıştım. Görüntüsü beni benden almıştı çünkü. Ancak itiraf ediyorum arkadaşlar, normal burger tercih ederim. Lezzeti görüntüsü kadar iddialı gelmedi bana ama tabi ki farklı bir şey denemiş olduğum için mutluyum. 

Et yemeği çok seven biri değilim, belki onunda etkisi olmuştur, çünkü bu hamburger gerçekten sadece etten oluşuyor! Biraz ağır gelmişti bana. 

(Böyle yazdığıma bakmayın, sonrasında da iki üç kere gidip yine yedim, aramızda kalsın!)

Yanında ufak ufak publar var. Hamburgerinizin yanına birde bira almak istersiniz belki diye söylüyorum. Burada arkadaşlarınızla çok keyifli  bir Cuma akşamı geçirebilirsiniz. Yemeğinizi yiyip, içkinizi içebileceğiniz şenlikli bir yer. Hafta sonuna harika bir giriş. Sonrasında belki dere kenarında minik bir yürüyüşte yaparsınız. Eğer hava güzelse bu yol üzerinde rastgele yerlerde canlı müzik yapan amatör sanatçılar da oluyor. Çoğu insan birasını kapıp oralara gidiyor, dans edip, şarkılara eşlik ediyorlar. Buraya her gittiğimizde arkadaş grubumuz büyüyor. İki kişi gidiyorsak, dönüşte beş oluyoruz. Abartmıyorum bir keresinde 3 arkadaş gittik. Gece içkilerimizle dere kenarındayız. Herkesler de orada toplanmış, çok samimi bir ortam vardı. Bir anda bir baktık bizim minik grubumuz olmuş 10 kişi! Bir yandan danslar ediliyor, bir yandan iş kontakları kuruluyor… Kısaca harika zamanlarım oldu burada, ve kopmayan dostluklar kurdum. 

Sakin bir akşam geçirmek isteyen, ancak bir yandan da hayatında bir farklılık arayanların böyle bir programı yapmasını öneriyorum. Gidenlerinizin maceralarını dinlemek isterim! Yorumlara kendi anılarınızı da bırakabilirsiniz.

 

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et