Nerede Ne Yenir?

KARANTİNA SONRASI için KAHVALTI ÖNERİM VAR!


ZEYNEP / Nisan 07, 2021 / 339 Görüntüleme / 0 Yorum

İngiltere'de yaşayan arkadaşlarım, 2021 ile birlikte gelen yeni kısıtlamalar için çok üzgünüm. Zor bir dönemden geçiyoruz ancak inanıyorum ki yakında her şey normale dönecek. Ve bu dönüş ile birlikte benim yapacağım ilk şey “The Breakfast Club” a gidip çılgın bir brunchla kendimi ödüllendirmek olacak. Burası Londra’ya geldiğimde arkadaşlarımın gitmemi önerdiği ilk yerdi. Tüm İngiltere’de şubeleri var ve Londra’da bir çok bölge de bulabileceğiniz bir yer. Ancak ben özellikle Liverpool Street Station tarafındaki yerini tercih ediyorum (Spitalfields Breakfast Club). Ara sokakta kalan bir yer. Minik bir tabelası var. Hatta haritada konuma yaklaştığınızda muhabbeti bırakmalı ve radarları açmalısınız. Yoksa önünden geçseniz bile girişi kaçırabilirsiniz.

Spitalfields Breakfast Club - Londra

Burası diğer bölgelerdekilerine göre daha geniş ve ferah bir mekana sahip. Ancak uyarmak isterim hafta sonu gitmek istiyorsanız mutlaka önden rezervasyon yaptırın (Telefon ile arayarak yada “OpenTable” uygulaması üzerinden bu rezervasyon işlemini kolayca yapabilirsiniz.) Yoksa en az 20 dakika bekleme süresi kaçınılmaz. 

İkinci bir tavsiyem ise mutlaka aç gitmeniz olacak, çünkü buranın menüsündeki her şey birbirinden lezzetli ve büyük ihtimal hepsinden sipariş etmek isteyeceksiniz. Ancak sipariş ederken aklınızda bulunsun “Breakfast Club”ın tüm porsiyonları fazla büyük. Malzemeden asla kaçmıyorlar. Bu nedenle arkadaşınızla  gitmeyi ve siparişlerinizi bölüşmeyi düşünebilirsiniz. Böylelikle birkaç farklı lezzeti de keyifle tatmış olursunuz.

Benim başlangıç için favorim “Veggie Burrito”. Tatlı olarak ise tabi ki buranın en meşhur seçeneklerinden biri olan devasa “Pancake”ler! (Blueberries favorim) Tek sıkıntı pancake sosları bana az geliyor bu yüzden siparişimi verirken mutlaka ekstra sosumu da baştan istiyorum.

Veggie Burrito/ Blueberries Pancake

Önerdiğim iki seçenek de yeterince doyurucu tabaklar olacaktır. Ben bu menüyü bir arkadaşımla bölüşerek yedim ve ikimizin de gözü akşama kadar başka hiçbir yiyecek görmedi.

Daha önce gidenlerin düşünceleri nedir burası hakkında? Ayrıca “Breakfast Club”a ait farklı yemek önerileriniz varsa onları da yorumlara bırakabilirsiniz :)

XOXO

 

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et