Nerede Ne Yenir?

PARİSTEKİ FİYAT OLARAK UYGUN EN İYİ 12 BAR


Eylül 17, 2021 / 1208 Görüntüleme / 0 Yorum

Paris'te bir Fransız üniveristesinde eğitim görmeye hak kazandınız, ama şehri tam olarak bilmiyorsunuz. O zaman 'Paristeki Fiyat Olarak Uygun En İyi 12 Bar' yazımız tam size göre! Tabii bu barlar sadece öğrenciler için değil. Turistik gezinizde uygun fiyatlı bar arayanlar için de bu yazımızdaki barları mutlaka deneyin! 

PARİSTE FİYAT OLARAK UYGUN EN İYİ BARLAR 

  1. Paname Brewing Co.
  2. Lavomatic
  3. Rosa Bonheur
  4. Ground Control
  5. Le Comptoir Général
  6. Le Basile
  7. Canal Saint-Martin
  8. Le Perchoir
  9. Chez Georges
  10. Le Zéro Zéro
  11. Le Piano Vache
  12. Garage

BARLAR HAKKINDA GENEL BİLGİLER

1. PANAME BREWING CO. 

PANAME BREWING CO. 

Paname Brewing Company, şehrin kuzeydoğusunda bulunur ve başkentin en iyi bira fabrikası olarak ucuz fiyatlarla lezzetli zanaat biraları sunar. Kendi biralarını üreten ve sunan Paname Brewing Company'de diğer yerel bira fabrikalarından bira çeşitleri de bulmak mümkündür. Ayrıca bazı standart içeceklerin yanı sıra Elderflower G&T veya East Paris Pisco Sour gibi Fransız dokunuşlu bazı spesiyalleri içeren bir kokteyl listesi de bulunmaktadır.

Yaz aylarında ziyaret etmek ve gün batımını izlerken arkadaşlarla bir şeyler içmek için ideal bir yerdir. Mekanın en popüler özelliği 85 kişiye aynı anda hizmet verebilecek şekilde kanalın üzerine konulmuş dubalarıdır. Kanalın üzerinde kendinizi bir salın üzerinde hissedebilirsiniz! 

Kış aylarında oturabileceğiniz kapalı, cam duvarlı yemek odası sayesinde kanalın muhteşem manzarasını içerden de izleyebilirsiniz.  Paname Brewing Company, 41 Quai de la Loire, 75019 Paris adresinde yer almaktadır.

2. LAVOMATIC

LAVOMATIC

Daha önce hiç çamaşır makinesinin içinden mekana giriş yapmış mıydınız? Yapmadıysanız (ki yapmamışsınızdır diye düşünüyoruz :)) Lavomatic'e uğramadan Paris'i terk etmeyin! 

Çamaşır makinesinin arkasında hareketli bir dünyaya giriş yapmaya hazır olun. Burası eğlenceli, sesli ve arkadaş canlısı bir yer arayanlar için ideal bir yer.  Gitmek isteyenler için, 30, Rue Rene Boulanger, 75010 adresinde yer almaktadır.

LAVOMATIC (içerisi)

3. ROSA BONHEUR

ROSA BONHEUR

Parc des Buttes Chaumont'ta bir tepenin üzerinde yer alan bu barın ismi,sanatsal gerçekçiliği ile tanınan 19. yüzyıldan kalma başarılı bir hayvan ressamı (hayvan ressamı) olan Rosa Bonheur'dan alınmıştır. Barın bulunduğu yer, şüphesiz şehrin en ilginç noktalarından biridir. 

Rosa Bonheur'da yerli halk, yeşilliklerle çevrili terasta içki içmek ve dans etmek için akın akın buraya gelir. Şık bir binaya sahip olan Rosa Bonheur'da  canlı atmosferin ve Paris manzarasının keyfini çıkarabilirsiniz. Parc des Buttes Chaumont, 2 Avenue des Cascades, 75019 Paris adresinde yer almaktadır.

4. GROUND CONTROL

GROUND CONTROL

Ground Control, Halle Charolais'a benzer bir tren temasına sahiptir. Açık hava eğlencesini seven biriyseniz, buraya mutkala gitmelisiniz! Ayrıca yemek kamyonları, bar alanları, atölyeler, DJ setleri ve heyecan verici bir yerel halk kalabalığı bulabilirsiniz. 81 Rue du Charolais, 75012 Paris adresinde yer almaktadır.

5. LE COMPTOIR GENERAL

LE COMPTOIR GENERAL

Le Comptoir Général, Canal St Martin'de bir restoran bardır. Burası, gece gündüz Paris'in yerli halkını büyüleyen muhteşem bir yerdir. Duvarlarında Afrika kültüründen esinlenmiş figürler bulunmaktadır. Aynı zamanda köşelerde satılık eski ürünleri de görebilirsiniz. 

Le Comptoir Général, hafta sonu akşamları disko topuyla aydınlatılan dans pistiyle yoğun bir parti ortamına dönüşüyor. Aksi takdirde, rahat köşelerde klasik kanepeler, ziyaretçilerin bir şeyler içmek için yerleştiği büyüleyici bir ortamdır. 80 Quai de Jemmapes, 75010 Paris adresinde yer almaktadır.

6. LE BASILE

LE BASILE

Saint-Germain'in tam merkezinde bulunan Le Basile, Sciences Po üniversitesine yakın bir konumdadır.  Barda, Art Deco tasarımıyla aydınlık ve serin bir dekor hakimdir. Eski rock ikonlarının fotoğraflarıyla süslenmiş duvarları, eski ve modern bir dokunuş yaratıyor. 

Le Basile, içecekler veya öğle yemeği ile rahat bir akşam yemeği için şehrin en iyi barlarından biri olarak bilinir. 34 Rue de Grenelle, 75006, Paris adresinde yer almaktadır.

7. CANAL SAINT-MARTIN

CANAL SAINT-MARTIN

Şimdiki tavsiyemiz bir bar olmasa da birçok kişi tarafından burada takılmak çok sevilmektedir. Canal Saint-Martin, Paris'teki öğrenciler ve hipsterlerin favori mekanlarından biridir. Buranın müdavimleri genellikle açık hava partilerinden veya barlardan kendi içeceklerini getirirler ve kanalın entrafında keyif çıkarırlar. Siz de kendi biranızı veya şarabınızı yerel mağazalardan alıp kanalın etrafında vakit geçirebilirsiniz. 

Bu alanda genellikle hava nasıl olursa olsun bir parti havası vardır. Yakınlarda yemek seçenekleri de bulabilirsiniz. Kamboçya yemekleri, pizzalar, Kore yemekleri ve geleneksel şahane bir krep, ne ararsanız çevrede mevcuttur. Canal Saint-Martin'i ziyaret etmek, Paris'teki en iyi molanız olabilir.

8. LE PERCHOIR

LE PERCHOIR

Bu, başkentin öğrenci barları ve gece hayatı ile işaretlenmiş bir yer olan Oberkampf bölgesinde yer alan bir açık hava çatı barıdır. Ziyaret ettiğinizde, Belleville bölgesinin ve Paris'in güzel çatılarının büyüleyici manzarasını görmek için binanın tepesine çıkan sarmal merdivenleri tırmanmalısınız. Oradan Montmartre'deki Sacre-Coeur'u görebileceksiniz. 

Çatıda bitkilerle dolu yeşillikler ve ilgi çekici Parislileri de göreceksiniz. Yaz aylarında kuyruklar uzun olabilir ama kesinlikle beklemeye değer. Bir kat aşağıdasında güzel bir restoran da vardır, ancak paraya kıyabilirim diyorsanız, başkentin muhteşem manzarasını seyrederken bir şeyler içmek için çatı katına gidebilirsiniz. 14 Rue Crespin du Gast, Paris 75011 adresinde yer almaktadır.

9. CHEZ GEORGES

CHEZ GEORGES

Chez Georges, güzel bir kış gece hayatı seçeneklerinden biridir. Şık Saint-Germain-des-Prés bölgesindeki asırlık şarap mahzeninde yer almaktadır. Genellikle daha yaşlı Parislilerin ve yerel öğrenci nüfusunun tercih ettiği bir bardır. Bu şarap barında ziyaretçiler, bir kadeh kadife şarabı içerken, mekanda çalan eski tarz rock/pop müzikleriyle dans etmekten inanılmaz keyif alırlar. Chez Georges, 11 Rue des Canettes, 75006 Paris adresinde yer almaktadır.

10. LE ZERO ZERO

LE ZERO ZERO

Le Zero Zero'yu gündüzleri ücretsiz Wi-Fi bulunan bir kafe ve geceleri DJ'lerin döner tablalarını çevirdiği bir bar olarak tanımlayabiliriz. Daha önce bu bara gitmediyseniz, sizin için en canlı tanım, normalde normal bir gece kulübüne sığabilecek her insanı hayal etmenizdir. Sonra bu particileri, tüm duvarı süsleyen grafitilerle küçük bir bara tıktıklarını hayal edin. Öğrencilerin müziğe sarılıp ucuz kokteyl ve biraları yudumladığı ve küçük dans pistinde dans ettiği değişik bir mekan . 89 Rue Amelot 75011 Paris adresinde yer almaktadır.

11. LE PIANO VACHE

LE PIANO VACHE

Le Piano Vache, devasa, üç odalı bir mekan alanında yer alan bir bardır. Bu bar, Paris'in 5. bölgesinde yer alan ve çoğunlukla turistik olan barlardan oldukça farklı bir ortamdır. Yerel öğrencilerle tanışmak için barı ziyaret etmelisiniz, özellikle 18.00 ile 21.00 arasındaki happy hour sırasında. 

Le Piano, şehirde çingene cazı ve rock'a odaklanan ücretsiz canlı müzik dinlemek için mükemmel bir yerdir. 8 Rue La Place, 75005 Paris adresinde yer almaktadır.

12. GARAGE

GARAGE

Ve son olarak Garage'dan bahsedelim. Garage, devasa bir disko topu olan hem bir gece kulübü hem de bardır. Mekanın inanılmaz bir ses sistemi ile DJ eşlik ediyor. Yaz aylarında Pazar gecesi roller disko partileri mutlaka ziyaret edilmesi gereken bir yerdir. Orada gecenin temalı seslerine paten ve paten kiralayabilirsiniz. 34 quai d'Austerlitz, 75013 Paris adresinde yer almaktadır. 

‘Paristeki Fiyat Olarak Uygun En İyi 12 Bar’ yazımızın sonuna geldik. Yukarda listelediklerimizi ziyaret eden olursa ya da daha önce gitmişseniz yorum bölümüne yorumlarınızı bekliyoruz :) 

 

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et