Astroloji

Akrep Burcunda Ay Tutulması | Haftalık Burç Yorumları (1 Mayıs- 7 Mayıs 2023)


Fatmagül / Mayıs 01, 2023 / 388 Görüntüleme / 0 Yorum

Haftanın Astroloji Analizi (1 Mayıs - 7 Mayıs 2023)

Akrep Burcunda Ay Tutulması

Bu hafta yine çok önemli bir tutulmaya şahitlik edeceğiz. 5 Mayıs 2023 Cuma günü akrep burcunun 14 derecesinde gerçekleşecek bu tutulma. Bu sefer Türkiye’den de izleyebileceğiz bu tutulmayı. Yaklaşık 6 saat kadar sürecek tutulmanın etkisini hayatlarımızda 6 yıl göreceğiz.

Son derece Uranüsyen bir şekilde düzenimizi sarsacak, güvenli alanımızdan çıkmamıza sebep olacak enerjiler barındırıyor. Fikrimizi sabit tuttuğumuz, direttiğimiz, çıkmaktan korktuğumuz ne kadar konu varsa bu tutulma bizi bu anlamda zorlayacak. Daha esnek bir yapıya bürünmemiz, bağlandığımız, takıntı yaptığımız, bağımlı olduğumuz, kopamadığımız her konuyu ve kişiyi bırakmaya razı olmamız gerekiyor. Bu işiniz de olabilir, anne-babanız da, sevgiliniz/eşiniz de. Duygusal bağımlılıklarınızdan da özgürleşmek için bir fırsat olarak görün bu tutulma enerjisini.

Ay tutulmaları dolunay enerjileri gibi tamamlanma, sonlanma ve bitişleri anlatır. İşin içinde ay olduğu ve akrep enerjisi açığa çıktığı için bırakma enerjisi daha kolay çalışabilir. Akrep müdanası olmayan bir enerji sonuçta. Kestirip atmak için cesaret bulabileceğiz bu yüzden. 

Ekonomik anlamda da yeni bir düzenin habercisi aynı zamanda. En dibi gördüğümüz zamanlara girebiliriz. Dibi görmeden yüzeye de çıkamayız ama değil mi?

Tutulmadan en çok etkilenecek olanlar sabit burçların (akrep, boğa, aslan, kova) 9-19 dereceleri arasında yerleşimleri olan kişiler olacak. Şimdiden sabır diliyorum :)

Haftalık Burç Yorumları (1 Mayıs - 7 Mayıs 2023)

Koç

Koç ve Yükselen Koçlar: Akrep burcundaki tutulma sizi maddi kaynaklarınızdan etkiliyor. Maddi sıkıntı yaşadığınız süreci geride bırakabilirsiniz. Karşınıza yeni gelir fırsatları çıkabilir. Maddi anlamda başkasından medet ummayı bırakıp kendi becerilerinize güvenmeniz gerekiyor. Bu noktaya geldiğiniz taktirde sizin için yeni bir başlangıç olacaktır diyebilirim.

Boğa

Boğa ve Yükselen Boğalar: Akrep burcundaki tutulmadan en çok etkilenenlerden biri sizsiniz. Sizin için tamam ya da devam enerjisi çalışacak. Bu tamam devam kararını ilişkileriniz üzerine vereceksiniz. Toksik, size artık hiçbir faydası olmayan ama yine de bırakıp gidemediğiniz bütün ilişkileriniz bıçak gibi bitebilir. Aynı şekilde uzun süredir yalnız olan ve artık yalnızlığın güvenli kollarından çıkmak istemeyenler için de bir ilişki kapılarını çalabilir. Direncinizi kırmanız yeterli olacaktır.

İkizler

İkizler ve Yükselen İkizler: Akrep burcundaki tutulma size iş hayatınızla ilgili etkiler verecek. İş yüzünden sağlığını ihmal eden, ikinci plana atanlarınız varsa bu tutulma sizi bedensel sağlığınızla ilgilendirmek için iş hayatından alabilir. Günlük hayatınız sizin tahmin etmeyeceğiniz bir yönde değişebilir. Köle Isaura modundan çıkıp artık kendiniz için birşeyler yapmanız gerekiyor. Kölelikte ısrar edecekseniz de kendiniz için köle olun.

Yengeç

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Akrep burcundaki tutulma minnoş yengeçleri aşk hayatlarından etkiliyor. Hayatınıza sizi sahiplenecek, değerinizi bilecek, çocuklarınızın anası/babası olacak birisi girebilir. Bugüne kadar belki kendinizi çok fazla ezdirdiniz, çok fazla güç gösterisiyle karşılaştınız. Artık bu bilinçten çıkıp ayakları yere sağlam basan partnerlere odaklanın. Çocuk sahibi olma planları olanlarınız da bu tutulmadan nasiplenebilir.

Aslan

Aslan ve Yükselen Aslan: Akrep burcundaki tutulman en çok etkilenecek bir diğer isim de sizsiniz. Tutulma sizi biraz geçmişe, hatta nesiller öncesine götürebilir. Hayatınızda yaşadığınız her ne sorun varsa bu zamanda çözümünü bulamıyorsanız artık geçmişe bakmanın, sizden önceki nesillerin hayatlarını deşmenin vakti gelmiş demektir. Size aktarılan konu nedir de siz hala onun yansımalarını yaşıyorsunuz bu hayatta? Bu soruların cevapları sizin onları bulmanızı bekliyor olacak.

Başak ve Yükselen Başak: Akrep burcundaki tutulma size iletişim, kardeşler ve yakın çevrenizle ilgili konulardan etkiler veriyor. Kardeşlerle iletişiminiz nasıl? Genel olarak insanlarla iletişiminiz nasıl? Neleri düzeltip neleri revize etmeniz gerekiyor bunların bir analizini yapın. Kavgalı olduğunuz, küs olduğunuz, kin beslediğiniz, affetmemekte direndiğiniz herkesi affedin yolunuza devam edin. Zihninizi özgür bırakın.

Terazi

Terazi ve Yükselen Terazi: Akrep burcundaki tutulma gelir giderleriniz üzerinden etkiler veriyor. Başkalarına karşı cömert davranıp kendinize pinti davranıyorsanız kendinizi yeterince sevmiyorsunuz ve bunun için elinizde para tutamıyorsunuz demektir. Özdeğerinizle ilgili detaylı bir analiz ve şifalanma sürecine girin. Hem ilişkilerinizin hem de maddi durumunuzun düzenlendiğini ve düzeldiğini göreceksiniz. 

Akrep

Akrep ve Yükselen Akrep: Sizin burcundaki tutulma sizi kendinizle yüzleştirecek. Hem de hiç beklemediğiniz yerden, karşınızdaki insanlardan tokat gibi bir yüzleşme yaşayabilirsiniz. Kendi inadınız, sabitliğiniz ve şüpheciliğiniz karşınızdaki insana ne yapıyor bunu umursamayı öğreneceksiniz. En büyük aydınlanmayı ilişkileriniz üzerinden yaşayacaksınız. Güç ve egoyu devreden çıkartmanız sizi daha ponçik biri yapacaktır.

Yay

Yay ve Yükselen Yay: Akrep burcundaki tutulma biz yükselen yaylara yine bir farkındalık kazandırmak için geliyor. Farkında ola ola filozof olup çıkacağız yakında ama bur son fark ediş artık. Kuytuya köşeye attığımız herşey ortalığa dökülüyordu zaten uzun bir süredir bu tutulmayla beraber iyice ortalığa dökülüp temizlenmeyi bekleyecek. Rüyalarımız da zaten full HD şeklinde bir süredir. Bunlar hep iyileşmenin göstergeleri. Kaçmadan korkmadan yüzleşelim neyle yüzleşeceksek de bitsin gitsin artık. Bu arada iş anlamında da süper değişiklikler bizi bekliyor.

Oğlak

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Akrep burcundaki tutulma sizin çevrenizle işbirliği içine girmenize ön ayak oluyor. Sosyal çevrenizi güçlendirecek ortaklıklar başlatabilirsiniz. Aşk hayatıyla iş hayatınızı birleştirebilirsiniz. Maddi çıkarınızı gözettiğiniz evlilikler ve arkadaşlıklar yapabilirsiniz. Kariyer hayatınızda maddi anlamda güçleneceğiniz bir konuma gelebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Akrep burcundaki tutulmadan en çok etkilenenler arasında siz de varsınız. Hayatınızda köklü değişimler yaşayabilirsiniz. Hiç aklınızda yokken konut sahibi olabilir, yine hiç aklınızda yokken kendi işinizi kurma çalışmalarına başlayabilirsiniz. Yer değiştirme, şehir değiştirme gibi keskin kararlar alabilirsiniz. 

Balık

Balık ve Yükselen Balık: Akrep burcundaki tutulma ile beraber yurtdışı konularınız, hukuksal süreçte olan konularınız daha çok görünür olacak. Eğer uzun zamandır yurtdışı bağlantılı birşeyler yapmak istiyorsanız elinize somut birşeyler geçebilir ve evraksal işlerle ilgilenebilirsiniz. Mahkeme süreçlerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Medyayla ilgili işler yapıyorsanız özellikle maddi güç kazanacağınız bir döneme girebilirsiniz. 

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et