Astroloji

Balık Burcunda Dolunay | Haftalık Burç Yorumları (28 Ağustos - 3 Eylül 2023)


Fatmagül / Ağustos 27, 2023 / 842 Görüntüleme / 0 Yorum

Haftanın Astroloji Analizi (28 Ağustos - 3 Eylül 2023)

31 Ağustos  Perşembe- Balık Burcunda Dolunay

Perşembe sabahı 7° balık burcunda Satürnyen bir dolunayımız olacak. Her ne kadar dolunay yöneticisi Jüpiter olsa da Satürn başrolde olacak. 

Balık burcunun anlattığı estetik, denizler, denizde yaşayan canlılar, sanat, sinema sektörü gibi konular dolunayda çok daha göze çarpan haberler olacaktır. Özellikle sularla gelen hastalıklar ve zehirlenmelere karşı tedbirimizi şimdiden almalıyız. 

Satürn bize doğa için hesap soracak. Su kesintileri, yağışların azalması, bitkilerin susuz kalması gibi talihsizliklerle karşılaşabiliriz.

Dolunay retro Venüs kavuşumlu yükseleni aslan ve yöneticisi Güneş para alanına yerleşmiş. Para ile ilgili yeni krizlerin ortaya çıkacağını söyleyebiliriz. Merkür de aynı yerde retro yapıyor. Yatırımlarımızdan zarar görme ihtimalimiz çok yüksek. Özellikle dolandırıcılıklara karşı uyanık ve dikkatli olmak önemli. Çok fazla finansal risk alınmaması gereken bir dönem.

Dolunayda derecesi ilişkileri de anlattığı için, ilişkiler zorlu sınavlardan geçecek bu süreçte. Nasıl olsa gitmez deyip istediğimiz gibi davrandığımız kişilerin sabrının taşıp terk ettiğini göreceğiz.

Yükselen burçlara göre etkilerini okumayı unutmayın.

Haftalık Burç Yorumları (28 Ağustos - 3 Eylül 2023)

Koç

Koç ve Yükselen Koçlar: Balık burcunda gerçekleşecek dolunay görmezden geldiğiniz veya sizden saklanan olayları gün yüzüne çıkartacak. Şüphe duyduğunuz ne varsa aslını öğreneceksiniz. Rüyalarınıza dikkat edin. Aradığınız cevaplar orda olabilir. 

Boğa

Boğa ve Yükselen Boğalar: Balık burcunda gerçekleşecek dolunay arkadaşlıklarınızı mercek altına alıyor. Pamuk ipliğine bağlı, sahte arkadaşlıklara son verebilirsiniz. Arkadaşlarınızın hayatındaki drama bir süre sizin önceliğiniz olabilir. Arkadaş çevrenize verdiğiniz emeğin miktarını gözden geçirme vaktiniz. 

İkizler

İkizler ve Yükselen İkizler: Balık burcunda gerçekleşecek dolunay kariyer hayatınızda gerilimli bir enerji yaşatabilir. İş yerinizde artık dayanamıyorum dediğiniz noktaya gelebilirsiniz. Önünüze değerlendireceğiniz farklı iş imkanları çıkabilir. 

Yengeç

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Balık burcunda gerçekleşecek dolunayı nispeten daha keyifli geçirecek kişilerdensiniz. Dolunay yurtdışı, mahkemeler, yüksek eğitim konularını anlatan alanınızda gerçekleşecek. Hayal ettiğiniz bir yurtdışı seyahati veya eğitimi için fırsatlar gelebilir.

Aslan

Aslan ve Yükselen Aslan: Balık burcunda gerçekleşecek dolunay finans alanınızda gerçekleşecek. Maddi beklentilerinizle ilgili somut sonuçlar alabilirsiniz. Kredi, borç kapatma gibi finansal işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Tabi ki hayatınızda size kriz getirecek olaylarla da karşılaşabilirsiniz. Sabrınızın sınandığını hissedebilirsiniz. 

Başak ve Yükselen Başak: Balık burcunda gerçekleşecek dolunay ilişkiler alanınızda gerçekleşecek. İlişkileriniz sınavdan geçiyor. Panik yapmaya gerek yok fakat sorumluluk almayan, ilişkiyi sahiplenmeyen partnerlere hoşça kal demeniz gerekebilir. İlişkilerinizdeki bağımlılıklardan kurtulmak için de dolunay zamanını değerlendirebilirsiniz.

Terazi

Terazi ve Yükselen Terazi: Balık burcunda gerçekleşecek dolunay iş hayatınız, günlük rutinleriniz, fiziksel sağlığınızı anlatan alanınızda gerçekleşecek. Üstünüze aldığınız sorumluluklar size ağır gelebilir. Sağlığınız ihmal etmeyin. Kendinize bir alan açık küçük bir tatil verebilirsiniz. 

Akrep

Akrep ve Yükselen Akrep: Balık burcunda gerçekleşecek dolunay aşk hayatınızı spot altına alıyor. Yaptığınız kaçamaklar ayağınıza dolanabilir. Birden fazla kişiyi idare edeceğim derken o kişiler sizi kurban edip oyuna getirebilir. Aşk ve çocuklarınızla ilgili sorumluluklarınız size tekrar hatırlatılabilir. 

Yay

Yay ve Yükselen Yay: Balık burcunda gerçekleşecek dolunay sizi işte evde tutacak. Evin sorumluluklarıyla ilgilenme zamanınız. Gezip tozma zamanı sona erdi. İş ve evdeki sorumluluklar sizleri bekliyor. Şifa çalışmaları için dolunay enerjisinden faydalanabilirsiniz.

Oğlak

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Balık burcunda gerçekleşecek dolunay yakın çevrenizi ilgilendiren olaylarla gündeminizi meşgul edecek. Kardeşler arası krizlerle mücadele edebilirsiniz. Aracınınız bakımlarınızı aksatıyorsanız dolunayda araç arızalarıyla uğraşabilirsiniz. Yolculuklarınızda insanlarla gerilim yaşayabilirsiniz. 

Kova ve Yükselen Kova: Balık burcunda gerçekleşecek dolunay para alanınızda gerçekleşecek. Elinizdeki paranın hesabını bilmeniz, savurgan olmamanız gereken bir dönem. Mümkünde birikim yapabilirsiniz. Yatırımlarınızda çok fazla risk almamanız önerilir.

Balık

Balık ve Yükselen Balık: Sizin burcunuzda gerçekleşecek dolunay hayatınızı film şeridi gibi gözden geçirmenizi sağlayacak. İlişkilerde, iş hayatında, ev hayatınızda sorumluluklarınız sizlere hatırlatılacak.

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et