Astroloji

Koç Burcunda Dolunay | Haftalık Burç Yorumları (25 Eylül - 1 Ekim 2023)


Fatmagül / Eylül 25, 2023 / 771 Görüntüleme / 0 Yorum

Haftanın Astroloji Analizi (25 Eylül - 1 Ekim 2023) 

25 Eylül - Pazartesi 

Haftaya Ay kova enerjisinde başlıyoruz. Adaptasyon sorunu, iç huzursuzluk gibi durumlar yaşayabiliriz. Sebebi ruhumuzun bir değişiklik istemesi. Sürekli yaptığımız rutinlerden sıkılabiliriz. Merkür Jüpiter üçgeni bugün kesinleşiyor. İletişim, haberleşme, seyahatler, medya gibi konularda güzel, olumlu enerjiler oluşacak. Eğitimle ilgili güzel gelişmeler olabilir. Yeni eğitimlere başlamak için çok uygun bir enerji.

26 Eylül - Salı

Ay tüm gün kova burcunda olacak. Gece kesintili, çok da kaliteli olmayan bir uyku alabiliriz. Öğleye kadar olan süre denge kurmakta zorlanabiliriz. Birisine iyilik yapacağım derken diğerinin küsmesine sebep olabiliriz. Herkese yetemeyeceğinizi bilin. İlişkiler için değişik bir döneme giriyoruz. Bunun ayak sesleri de bugün öğleden sonra daha çok hissedilir olmaya başlayabilir.

27 Eylül - Çarşamba

Ay balık burcuna giriyor ve sabahın erken saatlerinde Satürn ile kavuşacak. Güne durgun başlayabiliriz. Ay’ın gün boyunca başka bir açısı olmayacak. Duygularımızla baş başa kalacağımız, biraz derinleşmek, duygusallaşmak isteyeceğimiz bir gün olabilir. Venüs ve  Juno kavuşumu bugün kesinleşiyor. Ruh eşleri için tamam mı devam mı hesaplaması olacak.

28 Eylül - Perşembe

Ay tüm gün balık burcunda. Sabah saatleri dikkat dağınıklığı, odaklanma sorunları yaşayabiliriz. Dinlendirici müzikler dinlemek iyi gelecektir. Akşam saatlerini spiritüelliğe, manevi tarafımızı doyuracak aktivitelere ayırabiliriz. Sanatla ilgilenenle için muhteşem bir ilham zamanı. Yaratıcılığınızı üst seviyede kullanabilirsiniz. 

29 Eylül - Cuma

Bugün dolunay günü. Ay koç burcuna geçiş yaptı ve dolunay enerjisini fazla fazla hissediyoruz. İstanbul saatiyle 12:57’de, koç burcunun 6 derecesinde bir dolunay yaşayacağız. Biraz dürtülerimizle hareket edeceğimiz bir dolunay olacak bizler için. Dolunay yöneticisi Mars terazi burcunda ve dolunay anında Venüs Uranüs karesi de etkin olduğu için özellikle ikili ilişkiler oldukça etki altında olacak. Aniden verilen, önü arkası düşünülmeden verilen kararlarla yaşanan bitişler yaşanabileceği gibi yine aceleyle, hiç ölçüp tartmadan alınan ilişki başlatma kararları görebiliriz. İkili ilişkilerde bireyselleşme, özgürleşme, yenilik isteği çok fazla ön planda olabilir. 

Güneş ve Venüs karşılıklı ağırlama içerisinde olduğu için egomuz da peşimizi bırakmayan bir faktör oluyor. Ayrıca Güneş, Uranüs ile de gerilimli bir açıya doğru gittiği için aslında değişimi kendi üzerimizde yapmamız gerektiğini de fark edemiyoruz ve egomuza yeniliyoruz. 

Düşünmemiz gereken konular arasında hem kendimize hem de partnerimize özel alan tanıyor muyuz? Birbirimize ne kadar müdahale ediyoruz? Saygı durumumuz nerelerde? gibi sorgulamalar olmalıdır. 

Hayat planlar yaparak yaşamak için çok kısa. Keyif alacağınız ve keyiflendireceğiniz şekilde yaşamınızı sürdürün. 

30 Eylül - Cumartesi

Ay koç burcundaki seyrine ve dolunay enerjisine devam ediyor. Öğleden sonra sinirlenmeler, kavgalar yaşayabilirsiniz. Akşam saatleri önemli kararlar alabilirsiniz.  Merkür Uranüs üçgeni bugün aktif. Şaşıracağınız haberler alabilir, fikir değişikliklerinde bulunabilirsiniz. 

1 Ekim - Pazar

Ay boğa burcuna geçiyor. Biraz daha dinginleşmeye, durgunlaşmaya başlayabiliriz. Hem Ay hem de Güneş Venüs yönetimindeyken uyum ve güzelliği seçebiliriz bugün. Kendimize güzel ve hakkaniyetli davranmanın yollarını arayabiliriz. 

Haftalık Burç Yorumları (25 Eylül - 1 Ekim 2023)

Koç

Koç ve Yükselen Koçlar: Sizin burcunuzda gerçekleşecek dolunay ilişkiler, kariyer ve aile hayatınızla ilgili gerilimli durumları ortaya çıkartabilir. Değiştirmeniz gereken bakış açılarınız olabilir. 

Boğa

Boğa ve Yükselen Boğalar: Koç burcundaki dolunayla beraber bilinçaltı konularınız açığa çıkacaktır. Özellikle ilişkiler ve para ile olan ilişkilerinizle ilgili kendinize kodladığınız korkularınızla, inançlarınızla yüzleşebilirsiniz. 

İkizler

İkizler ve Yükselen İkizler: Koç burcundaki dolunayla beraber arkadaşlıklarınızı sorgulayabilirsiniz. Sonlandırmak istediğiniz arkadaşlık ilişkileriniz olabilir. Sosyal çevrenizde gergin durumlar olabilir. 

Yengeç

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Koç burcundaki dolunay kariyer hayatınızla ilgili görmezden geldiğiniz, almaktan kaçtığınız sorumlulukları görünür kılabilir. İstifa etmek gibi ani kararlar alabilirsiniz. Yeni iş fırsatları karşınıza çıkabilir. 

Aslan

Aslan ve Yükselen Aslan: Koç burcundaki dolunayla beraber yurtdışı, eğitimler, hukuksal konular gibi gündemleriniz oluşabilir. Aniden planladığınız bir seyahate çıkabilirsiniz. Sosyal medya ile ilgilenenler için yeni fırsatlar ortaya çıkabilir.

Başak ve Yükselen Başak: Koç burcundaki dolunay maddi kaynaklarınızla ilgili konuları ortaya çıkarabilir. Vergi, sigorta, banka borçlarınızla ilgilenebilirsiniz. Çözmeniz gereken krizlerle uğraşabilirsiniz. 

Terazi

Terazi ve Yükselen Terazi: Koç burcundaki dolunay ilişkilerinizi gündeme getirecek. İlişkilerinizle ilgili fevri davranarak alacağınız kararlar olabilir. İlişkisi olmayanlar hızlı gelişen yeni bir ilişkiye adım atabilir. 

Akrep

Akrep ve Yükselen Akrep: Koç burcundaki dolunay sağlık, günlük hayat ve iş konularınızı gündeme getiriyor. İlgilenmeniz ve öncelik vermeniz gereken bu konularla ilgili beklemediğiniz ve çözümlenmesini istediğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. 

Yay

Yay ve Yükselen Yay: Koç burcundaki dolunay aşk, hobiler ve çocuklarınızla ilgili konuları vurguluyor. Bitirmek istediğiniz bir ilişkiyi bitirebilirsiniz, ilişkisi olmayanlar yıldırım aşkı yaşayabilir. Yeni bir hobi edinebilirsiniz.

Oğlak

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Koç burcundaki dolunay aile ve ev konularınızı ön plana getiriyor. Taşınma, yer değiştirme, evinizin içinde bir değişiklik yapma gibi gündemleriniz olabilir. Aile içindeki bir krizde çözüm bulan kişi olma görevini üstlenebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Koç burcundaki dolunay seyahatler, eğitimler, ticari anlaşmalar gibi konuları gündeminize getirecek. Yakın çevreniz, kardeşlerinizle ilgili oluşan gündemlerle meşgul olabilirsiniz.

Balık

Balık ve Yükselen Balık: Koç burcundaki dolunayla beraber maddi kazançlar, özdeğer, fiziksel durumunuzla ilgili konular gündeminizde olabilir. Estetik bir operasyon için para harcayabilir, özdeğerinizi güçlendirecek çalışmalar yapabilirsiniz. 

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et