Astroloji

Boğa Burcunda Yeniay | Haftalık Burç Yorumu (15 Mayıs- 21 Mayıs 2023)


Fatmagül / Mayıs 14, 2023 / 738 Görüntüleme / 0 Yorum

Haftanın Astroloji Analizi (15 Mayıs - 21 Mayıs 2023)

Boğa Burcunda Yeniay

19 Mayıs Cuma günü boğa burcunun 28 derecesinde bir yeni ayımız oluyor. Bu yeniayın yeni ay olmasının yanında başka bir özelliği daha var; Yeniay adına Mars 20 Nisan’daki Güneş tutulmasını tetikleyecek. Hayatımızdaki başlangıçları görmeye başlayacağız demektir bu. Yeniay ilişkiler aksında ve Uranüs ile beraber çalışıyor, yöneticisi Venüs de yengeç burcunda konumlanmış. İşin özeti para bekleyene para, aşk bekleyene aşk, evlilik bekleyene evlilik ışık hızıyla gelebilir demek. Uranüs’ün etkin olduğu bir yerde beklenmeyeni bekle deriz. Ümidinizi kaybettiğiniz bir anda hiç beklemediğiniz yerlerden beklemediğiniz fırsatlar görebilirsiniz. Yeniayın boğa stelyumlu olması da elimize somut şeyler geçecek olması anlamına geliyor. Jüpiter de taze olarak boğa burcuna geçmiş, KAD ve Merkür ile kavuşmuş halde olacak. Az da olsa para biriktirmeye başlayın sonrasında nasıl bereketlendiğini, ev arsa gibi alımlarınıza peşinat olabileceğini gördüğünüzde şaşıracaksınız. 

Yeniaya Miram sabit yıldızı eşlik edecek. Kararlı olan, istikrarlı olan, isteklerinden vazgeçmeyen, adaletli olan, yalana hileye bulaşmayan kişiler istediklerine ulaşacaktır haberini veriyor bu kavuşum. 

Yeniaydan en çok etkilenenler sabit burçların (aslan, kova, boğa, akrep) son dekanında (20-29 arası) gezegen yerleşimleri olanlar olacaktır. Yükselen burcunuza göre genel etkileri aşağıda paylaştım.

Haftalık Burç Yorumları (15 Mayıs - 21 Mayıs 2023)

Koç

Koç ve Yükselen Koçlar: Boğa burcundaki yeni ay ile beraber yeni yatırımlara başlayabilirsiniz. Kozmetik, kıyafet gibi yerlere daha çok harcama yapabilirsiniz. Paranızı toprak, arazi gibi alanlarda değerlendirebilirsiniz. 

Boğa

Boğa ve Yükselen Boğalar: Sizin burcunuzdaki yeni ay ile beraber dış görünüşünüzde farklı bir değişime gidebilirsiniz. İş, kariyer, ilişki, aile hayatınızla ilgili beklemediğiniz sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz, sürprizlere açık olun. Kendinizden beklemediğiniz hamlelerde bulunabilirsiniz. 

İkizler

İkizler ve Yükselen İkizler: Boğa burcundaki yeni ay ile beraber spiritüel konularla ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Gizli kalmış konular açığa çıkabilir. Daha neşeli, pozitif bir ruh haline bürünebilirsiniz. 

Yengeç

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Boğa burcundaki yeni ay ile beraber sağlam ilişkiler ve arkadaşlıklar kuracağınız yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Yeni ortamlara, organizasyonlara katılabilir, sosyalleşebilirsiniz. Yemek davetleri alabilir ve verebilirsiniz.

Aslan

Aslan ve Yükselen Aslan: Boğa burcundaki yeni ay ile beraber kariyer hayatınızla ilgili yeni gelişmeler oluşabilir. Yeni bir iş başvurusunda bulunabilir, beklemediğiniz bir anda terfi alabilirsiniz. İş yerinizle ilgili kendinizi yeni oluşumlar içinde bulabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak: Boğa burcundaki yeni ay ile beraber yurtdışı konularınızla ilgili hareketlenmeler olabilir. Sizden uzakta yaşayan bir tanıdığınız ile görülebilirsiniz. Medya kuruluşlarında yeni işler yapabilirsiniz. Hukuksal konuları olanlar için yeni gelişmeler olabilir.

Terazi

Terazi ve Yükselen Terazi: Boğa burcundaki yeni ay ile beraber parasal kaynaklarınızla ilgili yenilikler olabilir. Faiz geliri, tazminat, miras gibi yollarla para elde edebilirsiniz. Estetik operasyon gibi işlem yaptırmayı düşünenler yeniayda randevularını alabilirler.

Akrep

Akrep ve Yükselen Akrep: Boğa burcundaki yeni ay ile beraber ilişkilerinizde radikal değişimler ve gelişmeler olabilir. Uzun süren yalnızlığınız bir anda sonlanabilir. Hali hazırda ilişkisi olanlar hiç beklemedikleri bir şekilde ilişkilerini başka bir aşamaya getirebilir.

Yay

Yay ve Yükselen Yay: Boğa burcundaki yeni ay ile beraber iş hayatınız, günlük rutinlerinizle ilgili gelişmeler yaşayacaksınız. Hayatınız birden hareketlenebilir. Zaman sıkıntısı yaşayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili özellikle farenjit, boğaz ağrısı gibi sorunlar yaşayabilirsiniz. 

Oğlak

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Boğa burcundaki yeni ay ile beraber aşk hayatınız canlanıyor. Beklemediğiniz bir anda aşk kapınızı çalabilir. Çocuklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizde olabilir. Uzun zamandır edinmeyi planladığınız hobinizle ilgili adımlar atabilirsiniz.  

Kova ve Yükselen Kova: Boğa burcundaki yeni ay ile beraber ev hayatınızla ilgili gelişmeler yaşıyorsunuz. Evinizi güzelleştirmek için dekorasyonu, tadilat gibi işlerle ilgilenebilirsiniz. Ev kurmak, evlenmek gibi planlarınız için yeniay sizi destekliyor olacak.

Balık

Balık ve Yükselen Balık: Boğa burcundaki yeni ay ile beraber aklınıza gelen yeni fikirleri hayata geçirebilirsiniz. Yeni bir iletişim tarzı kullanmaya başlayabilirsiniz. Sabit fikir yürüttüğünüz bir konuya farklı bir bakış açısıyla yaklaşabilirsiniz

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et