Astroloji

Mars Yengeç Transiti - Haftalık Burç Yorumları (27 Mart - 2 Nisan 2023)


Fatmagül / Mart 26, 2023 / 821 Görüntüleme / 0 Yorum

Astrolog Fatmagül'ün kaleminden her hafta burç yorumları artık bizlerle! :) 

Haftanın Gündemi 

27 Mart 2023'te yeni haftaya Mars yengeç transitiyle başlıyoruz. Yedi çarşambanın bir araya gelmesi gibi yedi gezegen geçişini de Mart ayına getirmişler. Son geçişimiz de Mars yengeç transiti. Mars yüzyıllardır ordaymış hissi verdiği ikizler yolculuğunu nihayet bitiriyor ve iki ay kalacağı yengeç burcuna geçiş yapıyor.

Mars yengeçte düşük çalışır. Bu süreç içerisinde daha çok içimize kapanabiliriz. Duygusal patlamalar yaşayabiliriz. Aile, ev temaları daha çok gündemimizde olacak. Mahremiyetimize daha çok önem vereceğiz. Manipülasyonlara da daha açık olacağımız ve manipüle etme becerimizin daha yüksek olacağı bir geçiş olacak bizim için.

Mars yengecin bizden istediği içimizdeki gücü farkına varıp irademizle odaklandığımız her şeyi gerçekleştirmemizdir. Kendimizi güçsüz hissettiğimiz her an bunu gücümüzü kendimize hatırlatmamız gerekiyor.

Haftalık Burç Yorumları (27 Mart - 2 Nisan 2023)

Koç 

Koç ve Yükselen Koçlar: Mars yengeç transiti boyunca ev, aile, yuva konularıyla ilgili eyleme geçeceksiniz. Girişimleriniz, yapacaklarınız aile çevresini ilgilendiren konular çerçevesinde olacaktır. Sorumluluk almanız gereken gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Boğa

Boğa ve Yükselen Boğalar: Mars yengeç transiti boyunca yakın çevreniz, kardeşleriniz, eğitim hayatınız, ticaret gibi konularla ilgili aksiyon almanız gerekecek. İletişimlerinizde duygusal davranabilir, kırılgan olabilirsiniz.

İkizler

İkizler ve Yükselen İkizler: Mars yengeç transiti boyunca parasal konularınızla ilgili gelişmeler yaşanacak. Ev, arsa gibi yatırım planlarınız varsa bunlarla ilgili harekete geçebilirsiniz. Göğüs, mide gibi operasyonlar geçirebilirsiniz. 

Yengeç

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Mars yengeç transiti boyunca motivasyonunuz artacak, ilişkilerle ilgili sorumluluk almak durumunda kalacaksınız. Hayatınızın yönünü belirleyebileceğiniz, iradenizi sonuna kadar kullanabileceğiniz bir dönem olacak.

Aslan

Aslan ve Yükselen Aslan: Mars yengeç transiti boyunca sosyal yardımlaşma kurumlarıyla çalışabilirsiniz. Manevi dünyanız daha aktif olacak. Rüyalarınız, hayal dünyanız çok fazla çalışacağı için bol bol imgeleme çalışmaları yapabilirsiniz. Rüyalarınızı not etmeyi ihmal etmeyin. 

Başak ve Yükselen Başak: Mars yengeç transiti boyunca arkadaş çevrenizde, sosyal çevrenizde daha aktif olabilirsiniz. Yemek davetlerine katılabilir bolca davet verebilirsiniz. Hayallerinizi, umutlarınızı gerçekleştirmek için motivasyonunuz artacak.

Terazi

Terazi ve Yükselen Terazi: Mars yengeç transiti boyunca kariyer hayatınızda almak istediğiniz aksiyonu almak için cesaret bulabilirsiniz. Ev hayatınız ve iş hayatınız arasında kalabilirsiniz. Eve iş götüreceğiniz kadar yoğunluk içine girebilirsiniz. 

Akrep

Akrep ve Yükselen Akrep: Mars yengeç transiti boyunca yurtdışına taşınma, yurtdışından mülk alma gibi girişimlerde bulunabilirsiniz. Evlilik hayatınızla ilgili hukuksal, resmi süreçleriniz olabilir. Nikah tarihi alabilirsiniz. 

Yay

Yay ve Yükselen Yay: Mars yengeç transiti boyunca finansal konularla ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Ev kredisi çekmek, evinizle ilgili harcama yapmak gibi gelişmeler olabilir. Sağlıkla ilgili operasyon geçirmek gibi bir gündeminiz varsa bu süreçte gerçekleştirebilirsiniz. 

Oğlak

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Mars yengeç transiti boyunca ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili gelişmeleriniz olabilir. İlişkinizde evlilik kararı alabilirsiniz. İlişkisi olmayanlar için yeni evliliğe gidebilecek bir başlangıç olabilir. 

Kova ve Yükselen Kova: Mars yengeç transiti boyunca iş ve günlük hayatınızla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Taşınma, yer değiştirme gibi gündemleriniz olabilir. Barınaklardan hayvan sahiplenebilirsiniz. Evinizin dekorasyonu ile ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. 

Balık

Balık ve Yükselen Balık: Mars yengeç transiti boyunca aşk hayatınızda hareketlilik olacak. Duyguların ön planda olduğu, duygusal paylaşımlarınızın olduğu bir aşk başlangıcı olabilir. Çocuklarınızın beslenmesine daha çok yoğunlaşabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyenler için destekleyici enerjiler çalışıyor olacak. 

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et