Astroloji

Akrep Burcunda Dolunay | Haftalık Burç Yorumları (22 Nisan - 28 Nisan 2024)


Fatmagül / Nisan 21, 2024 / 213 Görüntüleme / 0 Yorum

Herkese merhaba! Umarım keyifli bir hafta geçirirsiniz. Bu haftanın en göze çarpan etkisi Akrep burcundaki dolunay. Bakalım bize nasıl etkiler getirecek. 

Haftanın Astroloji Analizi (22 Nisan - 28 Nisan 2024) 

Akrep Burcunda Dolunay

22 Nisan - Pazartesi 

Haftaya Ay terazi burcunda başlıyoruz. Estetik konuları, hukuksal konular, sanat, güzellik, iletişim ve ilişkiler gündem maddelerimiz arasında. Bugün biraz geçmişle ilgili geçebilir. Ay öğleden sonra güney düğümle kavuşup retro Merkür’e ve akşamda Chiron’a karşıtlık yapacak. Eski ilişkilerimizden mesaj beklentisi içine girebiliriz. Beklentisi gerçekleşmeyenler akşam bunun hayal kırıklığıyla ağlama seansları yapabilirler. En güzel yöntem ilişkilerle ilgili yaratım, şifa meditasyonu yapmak. 

23 Nisan - Salı

Ay günün büyük bir çoğunluğunda terazi burcunda. Sosyal ilişkiler hala gündemimizde. Gece para ya da ilişki konulu rüyalar görmüş olabiliriz. Akşam saatlerinde Ay akrep burcuna geçiyor ve ilk yaptığı açı Plüto ile olacak. Derinleşmenin, şüphenin, ajitasyonun, arabeskin dibini göreceğiz. Dolunay öncesi kendimizde bitirmemiz gereken duygular nedir gözden geçirme vakti. 

24 Nisan - Çarşamba

Bugün akrep burcunun 4 derecesinde bir dolunay gerçekleşecek.

Akrep burcu para, krizler, cinsellik, bankalar, krediler gibi konuları anlatır.

4 derece yengeç burcuyla alakalı bir derecedir. Dolayısıyla aile, yuva, ev, evlilikler gibi konularda bu dolunayda karşımıza çıkacak konular arasında. 

Dolunayın apeksinde Plüto var. Çok açık bir şekilde aldatma, para gibi sebeplerle yıkılan, biten evlilikler olacaktır.

Dolunay yöneticisi Mars Neptün ile kavuşumda ve Jüpiter, Uranüs kavuşumu ile olumlu açıdalar. Cinsellik yoluyla bulaşan hastalıklarda artış olacağı gibi, Aids, rahim kanseri gibi tedavisi henüz bulunamamış hastalıklar için yeni bir tedavi geliştirilebilir. 

Ekonomik kriz maalesef kendini daha çok göstermeye başlayacaktır.

Artan gıda fiyatları, restoranlardaki fahiş fiyatlara karşı insanlar tepki göstermeye, birlikte hareket etmeye başlayabilirler.

Kentsel dönüşüm için maddi destek verilmesiyle ilgili haberler gündemde olabilir.

Dolunay sabit burçlarda olduğu için yer sarsıntısı haberler alabiliriz. 

Dolunaydan akrep, boğa, kova, aslan burçlarının 0-9 derecelerinde gezegen yerleşimi olanlar daha çok etki alacaklar.

25 Nisan - Perşembe 

Ay tüm gün akrep burcunda kalarak dolunay enerjisini devam ettirecek. Öğleden sonra Jüpiter Uranüs kavuşumu tetiklenecek. Para piyasalarıyla ilgili sarsıcı haberler olabilir. Akşam saatlerinde dolunayın gerilim enerjisini atmak ve rahatlamak için meditasyon, masaj, enerji çalışmaları gibi dinlendirici aktiviteler yapabilirsiniz. 

26 Nisan - Cuma

Ay sabah saatlerinde yay burcuna geçiş yapıyor. Geceyi spiritüel konularla ilgilenerek geçirenler sabah pamuk gibi uyanmıştır. Gün boyunca yay burcunun iyimser enerjisine bürünerek hafta sonu için gezi planları ve yolculuk hazırlıkları yapmaya başlanabilir. Yurtdışıyla alakalı işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Eğim konularınızla ilgili aksiyon almak için tam zamanı. 

27 Nisan - Cumartesi

Ay tüm gün yay burcunda. Gezmek, yeni yerler keşfetmek, macera yaşamak için çok uygun bir gün. Yeni eğitimlere başlayabilir, düzenlenen çeşitli atölyelere katılıp sosyalleşebilirsiniz. Rahatsız olduğunuz iletişimlere mesafe koymak için bugün adım atabilirsiniz. 

28 Nisan - Pazar

Ay öğleye kadar yay burcunda kalacak. Akşam sıvı alımını biraz fazla kaçıranlar sabah hülyalı hülyalı bir halde olabilir ve kafayı toplamakta zorlanabilirler ;) Öğleye kadar yatıp dinlenmek ve gerekli ilaçları almak en mantıklısı olacaktır. Öğleden sonra ay oğlak burcuna geçerek bizi kendimize getiriyor ve önümüzdeki haftanın sorumluluklarına karşı bizi hazırlıyor olacak.

Haftalık Burç Yorumları (22 Nisan - 28 Nisan 2024) 

Koç

Koç ve Yükselen Koçlar: Akrep burcundaki dolunay finansal konularınızı gündeme getirecek. Çözüm bulmakta zorlandığınız maddi konularla ilgili yeni gelişmeler olabilir. Borç, kredi kapatma, kredi çekme gibi gündemleriniz olabilir. 

Boğa

Boğa ve Yükselen Boğalar: Akrep burcundaki dolunay ilişkilerle ilgili etkiler veriyor size. İlişkilerinizle ilgili sarsıcı kararlar alabilirsiniz. İçinde bulunduğunu güvenli alandan çıkmakta zorlananlar olabilir. Bu ilişkisi olmayanlar için de geçerli. Kendinizi yeni gelişmelere hazırlayabilirsiniz.

İkizler

İkizler ve Yükselen İkizler: Akrep burcundaki dolunay iş, sağlık, günlük hayatınızla ilgili konuları gündeminize getirecek. Çalışma ve günlük hayatınızda krizlerle mücadele edebilirsiniz. Sağlık konularınızla ilgili ertelediğiniz işleriniz için aksiyon alabilirsiniz.

Yengeç

Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Akrep burcundaki dolunay çocuklar, aşk hayatınız, yetenekleriniz, hobileriniz gibi konuları gündeminize taşıyacak. Spora başlama kararı alabilirsiniz. Çocuklarınızı aktif olacakları ve keyif alacakları hobi alanlarına yönlendirebilirsiniz. Yeteneğiniz olduğunu keşfettiğiniz yeni şeylerle ilgilenebilirsiniz.

Aslan

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Akrep burcundaki dolunayda ev, arsa gibi gayrimenkul alım satımı konularıyla ilgilenebilirsiniz. Aile içindeki krizlerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Taşınma, yer değiştirme gibi konular gündeminizde olabilir.

Başak ve Yükselen Başaklar: Akrep burcundaki dolunayda araç kredisi çekme, araç alım-satımı yapma gibi kararlar alabilirsiniz. Seyahatler, eğitimler gibi alanlarda harcamalar yapabilirsiniz. Kardeşlerle ilgili krizli durumlar oluşabilir.

Terazi

Terazi ve Yükselen Teraziler: Akrep burcundaki dolunay finansal konularla ilgili etkiler veriyor. Birikimlerinizle ilgili yeni değerlendirme alanları bulabilirsiniz. Finansal krizlerinizle ilgili yeni çözümler geliştirebilirsiniz. Faiz, tazminat, nafaka gibi yollarla gelir elde edebilirsiniz.

Akrep

Akrep ve Yükselen Akrepler: Burcunuzda gerçekleşecek dolunay sizin için önemli kırılmalara sebep olacak bir dönüm noktası olabilir. Ev, iş, aile, ilişkiler gibi konularda radikal kararlar alabilirsiniz. Hayatınızı gözden geçirip sorgulayacağınız ve değiştirmek isteyeceğiniz bir dönemin başlangıcı olabilir.

Yay

Yay ve Yükselen Yaylar: Akrep burcundaki dolunay size ruhsal ve manevi konularla ilgili etkiler verecek. Zihninizde çözmekte zorlandığınız konuların açığa çıkarak manevi boyutta çözüme kavuşturacağınız bir dolunay olacak. Gizlediğiniz, gizli yaşadığınız şeyler ortaya dökülebilir ve bunu krizli bir şekilde hayatınızda yaşayabilirsiniz.

Oğlak

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar: Akrep burcundaki dolunay arkadaşlık ve sosyal çevrenizle ilgili konularınızı gündeme getirecek. Bu dönemde biten arkadaşlık ilişkileriniz olabilir. Arkadaşlarınızla aranızda çözülmemiş konular çözüme kavuşabilir ya da dost kazığı yedim diyeceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kovalar: Akrep burcundaki dolunay iş hayatınızı yakından ilgilendiriyor. Kariyerinizle ilgili yapmam dediğiniz şeyleri yaparken bulabilirsiniz kendinizi. Kariyer hayatınızda bir bitiş ve bununla beraber yeni bir başlangıç sizleri bekliyor.

Balık

Balık ve Yükselen Balıklar: Akrep burcundaki dolunay size yurtdışı, mahkemeler, hukuksal konular, eğitimlerle ilgili son derece olumlu etkiler getiriyor. Kendinizi ruhsal anlamda iyi hissettirecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı iş görüşmeleri yapabilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et