Astroloji

Akrep Burcunda Yeniay | Haftalık Burç Yorumları (13 Kasım - 19 Kasım 2023)


Fatmagül / Kasım 13, 2023 / 306 Görüntüleme / 0 Yorum

Haftanın Astroloji Analizi (13 Kasım - 19 Kasım 2023) 

Akrep Burcunda Yeniay 

13 Kasım - Pazartesi 

Haftaya akrep burcunun 20 derecesinde gerçekleşen bir yeni ay ile başlıyoruz. 

Akrep burcu astrolojide para, bankalar, krizler, gizlilik, derinleşme, yeraltı kaynakları, askerler gibi konuları anlatır.

Yeniay yöneticisi Mars, yeniay ile kavuşumda olacak ve Uranüs bu kavuşuma sert açıda bulunacak. Bu açının bize getirecekleri;

  • Cinsel hastalıklarla ilgili yeni bir buluş,
  • Daha önce kullanılmamış bir yer altı kaynağının teknoloji ile birleştirip hayatımıza girmesi,
  • Para piyasalarının tepetaklak olması, 
  • Yer sarsıntıları, patlamalar
  • Mafya insanlarıyla ilgili skandallar,

Bireysel olarak da sinirli, agresif ve şiddete meyilli olabiliriz. Değiştirmek, dönüştürmek istediğimiz yönlerimiz için harekete geçebiliriz.

Akrep deyince şifadan bahsetmemek olmaz. Şifalandırmak ve bitirmek istediğimiz her ne konumuz var ise üzerinde şifa çalışmaları yapabiliriz.

14 Kasım - Salı

Ay sabahın ilk saatlerinde yay burcuna geçerek yeniay enerjisini sürdürüyor. Sabah somurtkan bir şekilde uyansak da günün geri kalanında duygusal olarak biraz daha iyi hissedeceğiz.

Akşam saatlerinde Ay Merkür kavuşumu yaşanacak. Biraz fanatik ve abartılı tepkiler vereceğimiz bir ruh halimiz olabilir. Sosyal medyada fazla vakit geçirebiliriz. 

15 Kasım - Çarşamba

Ay tüm gün yay burcunda olacak. Gün içinde pek açısı olmayacağı için kendimizi dinlenmeye alıp yay burcunun rahat ve gamsız enerjisine kapılabiliriz. Önemli işlerimiz varsa ertesi güne bırakmak daha mantıklı olacaktır.

16 Kasım - Perşembe

Ay oğlak burcuna geçiyor. Sorumluluklarımızla baş başa kalacağız. Resmi işlemler, iş görüşmeleri, diş bakımı, cilt bakımı gibi her türlü işimizi bugün yapabiliriz. Biraz mesafe koyma ihtiyacına girebiliriz. Soğuk ve somurtkan davranabiliriz.

17 Kasım - Cuma

Ay tüm gün oğlak burcunda kalıyor. Disiplin, istikrar gerektiren işlerimizi yapmaya bugün başlayabiliriz.

Güneş Neptün ve Mars Neptün olumlu açısı bugün kesinleşiyor. Narkozlu operasyon geçireceklerin içine su serpecek bir açı. Herşey yolunda gidecektir merak etmeyin. Bunun dışında ilahi bir rahat akış olduğundan bol bol yardımda bulunup, ruhsal çalışmalara yönelebilirsiniz.   

18 Kasım - Cumartesi

Ay öğleden sonra kova burcuna geçiyor. Kendimize alan açarak, açık havada vakit geçirebiliriz. Elektronik eşyalarımızın bakımı ile ilgilenebiliriz. Güneş ve Mars kavuşum açısı bugün kesinleşiyor. Neptün olumlu açısı hala devam ettiği için yaşanabilecek her türlü kriz etkisi yumuşayarak bize gelecektir. 

19 Kasım - Pazar

Ay tüm gün kova burcunda kalacak. Öğle saatlerinde Venüs ile güzel bir açısı yapıyor. Sevdiğimiz, keyif aldığınız her türlü aktiviteyi yapabilirsiniz. İlişkiler açısından keyifli, güzel bir enerji bizleri bekliyor.

Haftalık Burç Yorumları (13 Kasım - 19 Kasım 2023)

Koç

Koç ve Yükselen Koçlar: Akrep burcundaki yeni ay finansal alanınızda gerçekleşiyor. Kredi çekebilir, yatırımlarınızı farklı yerlere kaydırabilirsiniz. Krizlere açık bir enerji içinde olacaksınız. Sakin ve kontrollü davranmanızda fayda var.

Boğa

Boğa ve Yükselen Boğalar: Akrep burcundaki yeni ay ilişkiler alanınızda olacak. Hızlı gelişen bir ilişki içinde bulabilirsiniz kendinizi. Var olan ilişkiniz bambaşka bir yön kazanabilir.

İkizler

İkizler ve Yükselen İkizler: Akrep burcundaki yeni ay iş ve sağlık alanınızda gerçekleşiyor. Operasyon gerektiren sağlık sorunlarınızla bu dönemde ilgilenebilirsiniz. İş konularıyla ilgili sürpriz gelişmeler olabilir.

Yengeç

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Akrep burcundaki yeni ay aşk, çocuklar, hobilerinizi anlatan alanınızda gerçekleşiyor. Yeni birisiyle tanışıp flört edebilir, çocuklarınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Üzerinde derinleşeceğiniz bir hobi edinebilirsiniz.

Aslan

Aslan ve Yükselen Aslan: Akrep burcundaki yeni ay aile, kökler, ev konularınızla ilgili olan alanınızda gerçekleşiyor. Taşınma kararı alabilir, aile köklerinizi ziyaret edebilirsiniz. Aile dizimi gibi çalışmalar için de çok uygun.

Başak ve Yükselen Başak: Akrep burcundaki yeni ay seyahat, eğitimler, kardeşlerle ilgili etkiler veriyor. Kardeşlerinizle beraber seyahat planları yapabilirsiniz. Yeni eğitimlere başlayabilir, ticari anlaşmalar yapabilirsiniz.

Terazi

Terazi ve Yükselen Terazi: Akrep burcundaki yeni ay maddi kazançlarınızla ilgili etkiler veriyor. Yatırımlarınızla ilgili değişiklik yapabilir. Başka alanlarda değerlendirmek ve çoğaltmak üzere kredi çekebilirsiniz.

Akrep

Akrep ve Yükselen Akrep: Sizin burcunda gerçekleşecek olan yeni ay ilişkiler, aile ve iş hayatınızla ilgili etkiler veriyor. Tüm bu konularla ilgili radikal kararlar alabilir, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Yay

Yay ve Yükselen Yay: Akrep burcundaki yeni ay ruhsal dünyanızı anlatan alanınızda gerçekleşiyor. Kendinizi depresif hissedebilirsiniz. Psikolojik çalışmalar yapabilirsiniz. Rüyalarınız kâbus boyutuna gelebilir.

Oğlak

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Akrep burcundaki yeni ay sosyal çevre ve arkadaş alanınızda gerçekleşecek. Yeni arkadaşlıklar kurabilir, yeni bir çevre edinebilirsiniz. Arkadaşlık ilişkilerinde birden sonlanmalar yaşayabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Akrep burcundaki yeni ay kariyer alanınızda gerçekleşiyor. İş yerinizde yeni sorumluluklar alabilir, yeni bir işe başlayabilirsiniz. İş yerinizdeki dinamiklerde sarsılmalar olabilir.

Balık

Balık ve Yükselen Balık: Akrep burcundaki yeni ay sizin için yurtdışı, mahkemeler, akademik eğitimler gibi konularla ilgili etkiler barındırıyor. Bu konularla ilgili yenilikler, sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et