Astroloji

Aslan Burcunda Yeniay | Haftalık Burç Yorumları (14 Ağustos - 20 Ağustos 2023)


Fatmagül / Ağustos 14, 2023 / 364 Görüntüleme / 0 Yorum

Haftanın Astroloji Analizi (14 Ağustos - 20 Ağustos 2023)

16 Ağustos Çarşamba günü Aslan burcunun 23 derecesinde bir yeni ay gerçekleşecek. Uranüs’den kare açı alan bir yeniay ve 23 derece olmasından dolayı yine Uranüs enerjisini bizlere yansıtacak. Yani sürprizler, beklenmeyeni bekle bu yeniayın mottosu.

Peki hangi alanda olacak bu sürprizler?

Yeniay 10. evde gerçekleştiği için devlet liderleri, yöneticiler ile ilgili şaşıracağımız olaylar görebiliriz. 10. ev kariyer hayatını ve şirketleri de anlattığı için iş hayatında sürpriz gelişmeler yaşayabiliriz. Ünlü iş adamlarıyla ilgili sansasyonlar duyabiliriz. Güçlü şirketlerin bizi çok edecek haberlerini alabiliriz

Yeni ay yükseleni akrep burcunda ve yöneticisi Mars Uranüs ile neredeyse partil bir üçgen açıda, Uranüs retro Venüs’e de kare açı veriyor. İlişkiler açısından da beklenmedik gelişmeler demek oluyor bu. Eski ilişkiler beklemediğimiz şekilde önümüze çıkabilir. Bazı ilişkilerin aniden bittiğine şahit olabiliriz. Uzun süredir yalnız olanlar kendilerini birden bir ilişki içinde bulabilirler.

Bir süredir yaşam enerjimiz düşmüştü. Yeniay enerjimizi bir nebze de olsa toparlayacak. En azında hayatımıza hareketlilik getirerek can sıkıntımızı azaltacak.

Haftalık Burç Yorumları (14 Ağustos - 20 Ağustos 2023)

Koç

Koç ve Yükselen Koçlar: Aslan burcundaki yeni ay aşk, hobiler ve çocuklarla ilgili konuları anlatan 5. evinizde olacak. Ani bir aşk size gelebilir veya mevcut ilişkinizde kopukluklar yaşayabilirsiniz. Kendinize sıra dışı bir hobi alanı edinebilirsiniz. Sağlık harcamaları yapabilirsiniz. 

Boğa

Boğa ve Yükselen Boğalar: Aslan burcundaki yeni ay ev, aile, yuva, kökler gibi konuları anlatan 4. evinizde gerçekleşecek. Taşınma, gayrimenkul satın alma, evlenme gibi kararlar alabilirsiniz. Sizin için de sürpriz aşk potansiyeli çalışıyor. Evlenmeyi düşüneceğiniz kişi ile tanışabilirsiniz. 

İkizler

İkizler ve Yükselen İkizler: Aslan burcundaki yeni ay seyahatler, eğitimler, kardeşler konularını anlatan 3. evinizde olacak. Yeni bir seyahate çıkabilir ya da planını yapabilirsiniz. Yeni eğitimler alacağınız alanlara ilgi duyabilirsiniz. Köklerle ilgili şifa çalışmaları yapmak için çok uygun bir enerji. 

Yengeç

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Aslan burcundaki yeni ay para eviniz olan 2. evinizde olacak. Yatırımlarınızı altın olarak yapma kararı alabilirsiniz. Düğün, nişan gibi yakın çevrenizin organizasyonlarına katılıp altın hediye edebilirsiniz. Arkadaşlarınız ile tatil planları yapabilirsiniz. 

Aslan

Aslan ve Yükselen Aslan: Yükseleninizde olacak yeni ay hayatınızın birçok alanında yenilikler getirecek size. İlişki, ev, kariyer gibi alanlarda kendinize yeni bir yok izlemek isteyebilirsiniz. Bu alanlarda karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir ve sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. 

Başak ve Yükselen Başak: Aslan burcundaki yeni ay ruhsal ve manevi dünyamızı anlata 12. evinizde olacak. Kendinizi ruhen daha iyi hissedeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Manevi tarafınızı besleyecek her türlü dua, meditasyon gibi ritüeller enerjinize daha iyi gelecektir.

Terazi

Terazi ve Yükselen Terazi: Aslan burcundaki yeni ay sosyal çevrenizi, arkadaşlarınızı anlatan 11. evinizde gerçekleşecek. Özellikle çevrenize bir yenilik getirebilir. Özgürlük ihtiyacınızın daha çok olduğu bir dönem olacak sizler için. Krizlerden kurtulmak için kendinize bir alan yaratmak sizin için faydalı olacaktır. 

Akrep

Akrep ve Yükselen Akrep: Aslan burcundaki yeni ay kariyer hayatınızı anlatan 10. evinizde gerçekleşecek. İş hayatınızda sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Yeni bir iş fırsatı, yeni bir proje önünüze gelebilir. İlişki hayatınızda partnerinizden destek göreceğiniz bir dönem sizi bekliyor. 

Yay

Yay ve Yükselen Yay: Aslan burcundaki yeni ay yurtdışı, mahkemeler, yüksek öğrenim gibi konuları anlatan 9.evinizde olacak. Akademik eğitimler alma kararı alabilirsiniz. Yurtdışı seyahatleriniz için pasaport, vize gibi işlemlerinizle ilgilenebilirsiniz. Hukuksal konuları olanlar için beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. İş hayatınızla ilgili size iyi gelecek değişimler yaşayabilirsiniz.

Oğlak

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Aslan burcundaki yeni ay finansal yatırımlar, krediler gibi konuları anlatan 8. evinizde olacak. Yeni bir yatırım kaynağı keşfedebilirsiniz. Karşınıza özellikle teknolojik krizler çıkabilir. Borçlarınız için bir destek alabilirsiniz. Hobi duyduğunuz alanlarla ilgili eğitimler alabilirsiniz. 

Kova ve Yükselen Kova: Aslan burcundaki yeni ay ilişkiler, ortaklıklar alanınız olan 7. evinizde olacak. İlişki hayatınızda yenilikler ve sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Sürpriz evlilik teklifleri alabilirsiniz. Eşinizin ailesiyle ilgili sorunlar sizin evliliğinizde krize yol açabilir. Kendi kriz yöntemlerinizi geliştirmeniz iyi olacaktır. 

Balık

Balık ve Yükselen Balık: Aslan burcundaki yeni ay iş, sağlık, evcil hayvanlar, günlük rutinlerimizi anlatan 6. evinizde olacak. Kendinize yeni bir düzen oluşturma ihtiyacı içine girebilirsiniz. Beslediğiniz hayvanlarla ilgili gelişmeler olabilir. İşyerinizde yer değişimi, ofis yenileme gibi yenilikler yaşayabilirsiniz. Partneri olanlar partnerleriyle sürpriz tatil planları yapabilirler. 

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et