Astroloji

Aslan Burcunda Yeniay | Haftalık Burç Yorumları (29 Temmuz - 4 Ağustos 2024)


Fatmagül / Temmuz 29, 2024 / 464 Görüntüleme / 0 Yorum

Burç analizlerine başlamadan önce güzel bir hafta diliyorum. Bakalım bu hafta bizleri neler bekliyor? :) 

Haftanın Astroloji Analizi (29 Temmuz - 4 Ağustos 2024) 

Aslan Burcunda Yeniay 

29 Temmuz - Pazartesi 

Haftaya Ay boğa burcunda başlıyoruz. Konfor, keyif temel ihtiyaçlarımız olacak. Sabah saatleri özellikle kadınlar tarafından kaprislere maruz kalabiliriz. Kendimizi değersiz hissettirecek olaylara maruz kalabiliriz. Akşam saatlerinde duygusal boşluklardan da kaynaklı olarak birden iştah artışları yaşayabiliriz. Yine akşam saatleri sürpriz olaylara açık olacak.

30 Temmuz - Salı

Ay ikizler burcuna geçti. Bol bol iletişim ve bilgi alışverişi (!) yapacağız. Gece aklımıza yeni ve orijinal fikirler gelebilir. Uyku bölünmeleri yaşadığımız bir gece geçirebiliriz. Öğleden sonra hızlanıyoruz. Günü açık havada, dışarıda, seyahat ederek geçirebiliriz.        

31 Temmuz - Çarşamba

Ay ikizler burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gece yıllar sürmüş gibi hissettiren rüyalar görmüş olabiliriz. Sabah zaman planlamamızı iyi yapmamız gerekiyor. Geç kalmak, yetişememek, doğru organize olamamak, disiplin sorunları gibi aksaklıklar yaşayabiliriz. Devlet dairelinde işi olanlar evrak problemleriyle uğraşabilir.

Güneş düğümlerle olumlu açıya giriyor. Kendimizi göstermek, geliştirmek, ortaya koymak ve cesaret sahibi olmak için tam zamanı. Geçmiş tecrübelerimizden işimize yaramayanları eleyerek yeni bir rota oluşturabiliriz.

1 Ağustos - Perşembe

Ay sabahın erken saatlerinde yengeç burcuna geçti. Yeni aya doğru giderken hisler tavan yapıyor. Önümüzü göremiyormuş gibi hissedebiliriz ama sezgilerimizi dinlersek doğru yola çıkacağız. Öncelik bende mi diğerlerinde mi sorgulamasını ve tahlilini yapacağız.

2 Ağustos - Cuma

Ay yengeç burcunda ilerlemeye devam ediyor. Aile içinde ve evimizdeki sorumluluklarımızla ilgileneceğimiz bir gün geçirebiliriz. Evdeki su tesisatının bakımı, çocukların ihtiyaçları, evin yeme içme ihtiyacı gibi sorumluluklar bizi meşgul edebilir.

Venüs Uranüs karesi bugün kesinleşiyor. İlişkilerde önemli kırılmalar yaşanabilir. Hızlı gelişen ilişkiler olabilir fakat bu ilişkiler çok uzun ömürlü olmayabilir. Yıldırım aşkları aynı yıldırım hızıyla bitebilir. İlk görüşte aşık olma açısı.. Her an erosun oklarının hedefi olabilirsiniz. Altın, döviz ve borsada hızlı iniş çıkışlar olabilir. Beklenmedik ödemeleriniz, harcamalarınız olabilir.

3 Ağustos - Cumartesi

Ay yengeç burcunda ilerliyor. Öğle saatlerine kadar evinizde inzivada olabilirsiniz. Nostaljik şarkılar dinleyip nostaljik filmler izleyebilirsiniz. Aile konuları gündemde olmaya devam ediyor. 14:09'da Ay aslan burcunda geçiyor. Yeniaya hazırlık aşamasında duygularımıza esir olabiliriz. Bastırdığımız öfkemiz gün yüzüne çıkabilir.

4 Ağustos - Pazar

Aslan burcunun 12 derecesinde bir yeniay gerçekleşiyor. Yeniayın yükseleni akrep ve yükselen derecesiyle yeniay derecesi contra-antiscia oluşturuyor. Bu astrolojik durumun anlamı yönetici pozisyonundaki herkes birbirinin arkasından kuyu kazıp açıklarını kolluyor. Gösterilenle arka planda olan aslında tamamen farklı. Gizli saklı işler dönerken bambaşka bir gösteri sunulabilir bizlere. Liderlerle alakalı yine cinsel içerikli "kaset" skandalları gündeme gelebilir. Liderlerke alakalı yeni gündemler gelebilir.

İlişkilerle ilgili ani bitişler sonucu yeni başlangıçlar olabilir. 

Çok fazla bilgi kirliliği önümüze düşecek. Kaynağı olmayan bilgilere itibar etmemeli ve iyice araştırmalıyız. 

Bireysel olarak kendimizi ön planda tutacak, başarılı olacak işlere imza atabiliriz. 

Kariyer hayatlarımızla ilgili güzel gelişmeler olabilir.

Yeniaydan en çok akrep, boğa, aslan, kova burçlarının 7-17 derecelerinde gezegen yerleşimleri olanlar etkilenecek.

Haftalık Burç Yorumları (29 Temmuz - 4 Ağustos 2024)

Koç

Koç ve Yükselen Koçlar: Aslan burcundaki yeniay aşk evinizde gerçekleşiyor. Herkesin gıpta ettiği, çevrenize hava atacağınız bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Özgüveninizi geliştirecek, kendinize güveninizi artıracak gelişmeler olabilir. 

Boğa

Boğa ve Yükselen Boğalar: Aslan burcundaki yeniay ev aile hayatınızla ilgili yeni başlangıçları anlatıyor. Konut, gayrimenkul alım satımı yapabilirsiniz. Evinizi yenileyip güzelleştirebilirsiniz, dekorasyon değişikliği yapabilirsiniz.

İkizler

İkizler ve Yükselen İkizler: Aslan burcundaki yeniay kardeşleriniz, iletişiminiz, ticari hayatınız, eğitimlerle ilgili konularınızla ilgili başlangıçları anlatıyor. Yeni bir eğitime başlayabilir, kardeşleriniz ve yakın çevrenizle ticari bir atılım yapabilirsiniz.

Yengeç

Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Aslan burcundaki yeniay parasal konularla ilgili yeni başlangıçlar veriyor sizlere. Yatırımlarınızı altın üzerine yapabilirsiniz. Altın alım satım gibi işlemleriniz olabilir. Özdeğeriniz gelişebilir, kendinize yatırım yapabilirsiniz.

Aslan

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Sizin burcunuzdaki yeniayla beraber motivasyonunuz artıyor. Çevrenizin dikkati üzerinizde olacak. İş, kariyer, ilişkiler ve aile konularıyla ilgili önemli ve güzel gelişmeler olabilir. Kendinizi mutlu hissedeceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

Başak ve Yükselen Başaklar: Aslan burcundaki yeniayda gizli kalmış konular, aklınızın bir köşesinde tuttuğunuz ne varsa hepsi gün yüzüne çıkacak. Geçmiş konularınızla yüzleşebilirsiniz, travmalarınızı tetikleyecek olaylar ve kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Terazi

Terazi ve Yükselen Teraziler: Aslan burcundaki yeniay sosyal çevreniz, arkadaşlarınızla ilgili konularınız gündeminize gelecek. Arkadaşlarınız arasında arabuluculuk yapabilirsiniz. Eğlenceli organizasyonlara davet edilebilirsiniz, siz davetler verebilirsiniz.

Akrep

Akrep ve Yükselen Akrepler: Aslan burcundaki yeniayda kariyerinizle alakalı gelişmeler sizleri bekliyor. Beklediğiniz terfii alıp kariyerinize yönetici olarak devam edebilirsiniz. Yöneticilerinizle aranızda ego çatışması yaşayabilirsiniz dikkatli olmanızda fayda var.

Yay

Yay ve Yükselen Yaylar: Aslan burcundaki yeniay yurtdışı, akademik eğitimler, mahkemeler gibi konularla ilgili yeni başlangıçlar ve gelişmeler getiriyor. Umutlarınızın arttığı, daha pozitif bir ruh halinde olacağınız bir dönem olacak sizler için.

Oğlak

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar: Aslan burcundaki yeniayda ortaklı işlerden gelirler elde edebilirsiniz. Yatırımlarınız, kredilerinizle ilgilenebilirsiniz. Kriz yönetiminiz her zamankinden daha da kuvvetli. Biraz abartılı ve skandal olabilecek bazı durumlarla karşı karşıya gelebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kovalar: Aslan burcundaki yeniayda ilişkilerinizle ilgili yeni bir döneme giriyorsunuz. İlişkilerinizde ve ortaklıklarınızda krizler çıkabilir fakat sonu tatlıya bağlanacaktır. İlişkisi olmayanlar yeni ve kalıcı bir ilişkiye başlayabilirler.

Balık

Balık ve Yükselen Balıklar: Aslan burcundaki yeniay günlük rutinleriniz, iş hayatınız, sağlığınızla ilgili gelişmeler veriyor sizlere. Sağlık açısından sırt, kalp damar sağlığınızla ilgili kontrollerinizi yaptırmanız iyi olabilir. Saç dökülmeleri gibi problemler yaşayabilirsiniz. Günlük hayatınızda kendinize yeni bir rutin oluşturabilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et