Astroloji

Aslan Dolunayı | Haftalık Burç Yorumları (22 Ocak - 28 Ocak 2024)


Fatmagül / Ocak 22, 2024 / 283 Görüntüleme / 0 Yorum

Haftanın Astroloji Analizi (22 Ocak - 28 Ocak 2024) 

Aslan Dolunayı 

22 Ocak - Pazartesi 

Haftaya Ay ikizler burcunda başlıyoruz. İletişim, ticaret, eğitim gibi konular ön plana çıkabilir. Sabah motivasyonumuz yüksek bir şekilde uyanabiliriz. Gece saatlerinde kendimizle ilgili olumsuz düşüncelere girebiliriz. Varoluş sebebimizi sorulamak gibi düşüncelerle zihnimizi meşgul edebiliriz. Kendimizi değersiz hissedebiliriz. 

23 Ocak - Salı

Ay yengeç burcuna geçiyor. Aile, ev konuları gündemimizde olacak. Aile ilişkileri biraz daha yoğun olabilir birkaç gün. 

Venüs oğlak burcuna geçti ve 16 Şubat’a kadar burada kalacak. İlişkilerden beklentimiz ciddiyet olacak. İlk buluşmalara gelinlikle gitmek serbest. Evlenmeyeceksek görüşmeyelim şeklinde ültimatomlar verebiliriz.

24 Ocak - Çarşamba

Ay tüm gün yengeç burcunda kalacak. Sabah biraz gergin uyanabilir ve herkese sarma eğiliminde olabiliriz. Özellikle aile fertleriyle sürtüşmeler yaşayabiliriz. Öğleden sonra yapacağımız seçimlerde sezgilerimize kulak vermemiz gerekiyor. 

25 Ocak - Perşembe

Bugün aslan burcunun 5 derecesinde Plütonik bir dolunayımız var. Dolunay 28 Ekimde olan boğa burcundaki tutulmayı tetikleyecek. Yani ekonomi, gıda fiyatları, gayrimenkul fiyatları gibi tutulmanın temsil ettiği konuların altı tekrar çizilmiş olacak. Hem tutulma hem dolunay sabit burçlarda olduğu için yer sarsıntıları da beklentiler arasında olabilir. Plütonik bir dolunay olduğu için -umarım öyle bir şey olmaz fakat olabilecek sarsıntılar yıkıcı etkili olabilir. Çürük binaların sağlamlaştırılması, yıkılması ve tekrar inşa edilmesi gereken herşeyi yaparak enerjiyi verimli kullanmış oluruz. 

Ego, kendimizi gösterme çabaları dolunayda açığa çıkacak enerjiler arasında. Ego kaynaklı şiddet haberleri alabiliriz. 

Bu dolunayı kendimizi dönüştürerek, özgüvenimizi yapılandırma çalışmaları yaparak değerlendirebiliriz. Yeteneklerimizi, hobilerimizi dönüştürüp para kaynağı haline getirebiliriz. 

Dolunaydan en çok sabit burçların (+/-5) 5 derecesinde gezegenleri olanlar etki alacak (Kova, aslan, akrep, boğa).

26 Ocak - Cuma

Ay tüm gün aslan burcunda dolunay enerjisini devam ettiriyor. Kendinize yeni saç şekli, rengi belirleyebilirsiniz. Merkür Chiron karesi bugün kesinleşiyor. Öğrencilere, ihtiyaç sahibi çocuklara ve yardım kuruluşlarına bağışlar yapabilirsiniz. 

27 Ocak - Cumartesi

Ay günün büyük bir çoğunluğunda aslan burcunda kalacak. Haftasonu için tiyatro, konser, müzikal gibi etkinlikler planlayabilirsiniz. 

Merkür Mars kavuşumu bugün kesinleşiyor. Askeri olaylarla ilgili haberler alabiliriz. Bireysel olarak fazla hırçın, kavgacı bir tavırda olabiliriz. Güneş Jüpiter karesi de bugün kesinleşiyor. Çapkınlık enerjisi fazla. Uçarı tavırlar sergileyip başımızı belaya sokabiliriz. Yaptığımız her eylemi abartılı yapabiliriz. 

28 Ocak - Pazar

Ay başak burcuna geçti ve tüm gün burada kalacak. Sabah saatlerini düzenlenmek ve organize edilecek işlere ayırabiliriz. Sağlıklı yaşam için detoks sularımızı hazırlayabiliriz.

Haftalık Burç Yorumları (22 Ocak - 28 Ocak 2024)

Koç

Koç ve Yükselen Koçlar: Aslan burcundaki dolunay size aşk getirebilir. Çocukluk aşkınızla karşılaşabilirsiniz. Kendinize yeni bir hobi, yeni bir uğraş bulabilirsiniz. 

Boğa

Boğa ve Yükselen Boğalar: Aslan burcundaki dolunay ev aile konularınızı gündeminize getirecek. Evinizi güzelleştirebilir, dekorasyon değişikliği yapabilirsiniz. 

İkizler

İkizler ve Yükselen İkizler: Aslan burcundaki dolunay kardeşler, kuzenler, yakın çevrenizle ilgili konuları gündeme getirecek. Kardeşlerinizle aranızda ego çatışmaları çıkabilir.

Yengeç

Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Aslan burcundaki dolunay para konularınızla ilgili yeni fırsatlar getirebilir. Borsa gibi alanlarda risk almamaya dikkat ediniz.

Aslan

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Sizin burcunuzdaki dolunay ilişkilerle ilgili size yeni farkındalıklar katabilir. İlişkilere bakış açınızı değiştirecek deneyimler yaşayabilirsiniz. 

Başak ve Yükselen Başaklar: Aslan burcundaki dolunay ruhsal anlamda size biraz sarsabilir. Kendinizi depresyonda veya keyifsiz hissedebilirsiniz. Dolunay kendinize önem vermeniz gerektiğini size vurguluyor.

Terazi

Terazi ve Yükselen Teraziler: Aslan burcundaki dolunay size sosyal çevrenizde değişiklikler getirebilir. Arkadaş ilişkilerinizde dönüşü olmayan bitişler yaşayabilirsiniz. Sağlam olmayan arkadaşlıklarınız bitebilir.

Akrep

Akrep ve Yükselen Akrepler: Aslan burcundaki dolunay kariyer hayatınızla ilgili gelişmeler getirebilir. İstifa, yeni işe başlama, yeni projelere başlama, terfi gibi gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yay

Yay ve Yükselen Yaylar: Aslan burcundaki dolunay yurdışı, mahkemeler, seyahatler gibi konularınızı gündeme getirecek. Vize, pasaport gibi başvurulularınızı yapabilirsiniz. Hukuksal bir süreciniz son bulabilir.

Oğlak

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar: Aslan burcundaki dolunay finansal konularınızla ilgili konuları gündeminize getirecek. Borç kapamalarınızı, yapılandırmalarınızı yapabilirsiniz. Kredi, sigorta gibi ödemelerinizi yapabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kovalar: Aslan burcundaki dolunay ilişki evinizde olacak. Ilişkilerinizde tamamlanma, sonlanma süreçleri olabilir. Bitiş olarak değil duygusal olarak rahatsız eden konuların tamamlanması olarak da çalışabilir. Bekarlığın sonlanması gibi etkiler de alabilirsiniz.

Balık

Balık ve Yükselen Balıklar: Aslan burcundaki dolunay iş ve günlük hayatınızı anlatan alanınızda gerçekleşecek. Sağlık sorunlarınızla ilgilenebilirsiniz. İş yerinizde gerginliklerle karşılaşabilirsiniz. Evcil hayvanlarınızın sorumluluklarıyla ilgilenebilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et