Astroloji

Başak Burcunda Dolunay | Haftalık Burç Yorumları (19 Şubat - 25 Şubat 2024)


Fatmagül / Şubat 19, 2024 / 279 Görüntüleme / 0 Yorum

Herkese mutlu haftalar! Bu haftanın gündemi Başak burcundaki dolunay fakat öncesinde ilişkiler için önemli gelişmeler var. Detaylar yazının devamında.. 

Haftanın Astroloji Analizi (19 Şubat - 25 Şubat 2024) 

Başak Burcunda Dolunay

19 Şubat - Pazartesi 

Ay sabahın ilk saatlerinde yengeç burcuna giriyor. Haftaya duygusal bir başlangıç yapıyoruz. Ev, aile konuları daha ön planda olacak birkaç gün. Akşam saatlerinde büyüklerden akıl danışabiliriz.

Güney balık burcuna geçiyor. Bütün balık burçlarının doğum günü kutlu olsun. En olgun ruha sahip balık burçlarını dünya kesmediği için onları melankolik zannediyoruz. Fakat yanılıyoruz! Balık burçları bu dünyayı çoktan deneyimlediklerinden onlar için yeni bir şey yok bu dünyada. Eskimişlikten bıktıkları için yenilik arayışı içindeler ve bu kadar tecrübeli bir ruhun vermiş olduğu yorgunluktan dolayı da bize melankolik gözüküyorlar. İyi ki varsınız bizim öğreticilerimiz!

20 Şubat - Salı

Ay tüm gün yengeç burcunda. Evinizde dekorasyon değişikliği yapmak, ufak tefek tadilatlar yapmak isteyenler bugünü değerlendirebilirler. İlişkiler açısından duygularımızla hareket edip kararlar vereceğimiz bir gün olabilir. 

21 Şubat - Çarşamba

Ay günün büyük bir çoğunluğunda yengeç burcunda. Sabah saatleri biraz miskinlik yapmak isteyebiliriz. İmkanı olanlar evlerinde onlara keyif veren dinlendirici aktiviteler yapabilir. Akşam saatlerinde Ay aslan burcuna geçiyor ve geçer geçmez Plüto ile karşıtlık yapıyor. Özgüvenimizi zedeleyecek, zorba insanlarla karşılaşabiliriz. Gücümüzü ve modumuzu düşürmeyelim.

22 Şubat - Perşembe

Ay tüm gün aslan burcunda. Günün ilk yarısı duygusal olarak biraz zor geçebilir. Özellikle ilişkilerde ego çatışmaları sonucu ayrılıklar yaşanabilir. Vereceğimiz her kararda kendimize öncelik vermemiz gerektiğini aklımızda tutalım.

Venüs ve Mars kavuşuyorlar. Uzun süredir balzamik fazda olan Mars Venüs artık yeniay fazına geçiş yapıyor. İlişkilerde melankoli, olmamışlık, çabuk sıkılma, çabuk bitme, çok sık partner değişimi, aradığını bulamama gibi enerjiler vardı. Yeniay fazıyla beraber daha dinamik, belki yine çabuk biten ama en azından melankoli bırakmayan, daha coşkulu, daha istekli ilişki modellerimiz olacak. Biraz aceleci davranabiliriz, birşeyleri çabuk tüketebiliriz bunlara dikkat edersek ilişkilerimiz daha keyifli geçebilir.

23 Şubat - Cuma

Ay tüm gün aslan burcunda. Uykumuz kaçtığı için çok erken saatlerde uyanabiliriz ve bu da bizde sinir yapabilir, çatacak yer arayabiliriz. 

Merkür 10 Mart’a kalacağı balık burcuna geçiyor. Çok hayalperest, duygusal bir yapıya bürünebiliriz. Merkür balık enerjisinin en güzel tarafı hayal ettiklerimizi hayatımıza geçirmektir. Yazarak, çizerek, hayal ederek bu gezegen geçişini değerlendirin. Yaratım gücümüz en yüksek düzeyde olacak çünkü.

Bunların dışında alınganlık da had safhada olacak. Küslükler, kırgınlıklarda artış görebiliriz. Her şeyi içselleştirip kendimize dert edinebiliriz. Terapi sürecinde olanlar ya da başlamak isteyenler için de çok verimli bir zaman olmuş olacak.

24 Şubat - Cumartesi

Bugün başak burcunun 5 derecesinde gerçekleşen bir dolunayımız var. 

Başak burcunun yönetici gezegeni Merkür balık burcunda olduğu için bu dolunay biraz mantık ve duygular arasında gitgellere sebep olabilir.

Dolunaya Satürn gezegeni de eşlik ettiği için duygusal konularımızı mantıksal bir zemine oturtarak kapatmak için destekleyici bir dolunay olacak. 

Eğitim, öğretim, iş hayatı, sağlık hayatımızda yaşadığımız sorunlar için şifalandırıcı, iyileştirici etkiler barındırıyor olacak. 

Dolunay anının yükseleni yengeç. Aile fertlerimiz, kardeşlerimiz, akrabalık ilişkilerimiz önem kazanıyor. Onların dertlerini dinleyip sorun üretme görevini üstlenebiliriz.

Dolunay anında gökyüzünde ateş elementi hiç yok. Dolayısıyla sorumluluk, aksiyon almakta güçlük çekebiliriz. 

Eylül ayında, başak yeniayından itibaren başlayan konularınız varsa bu dolunayda sonuçlanacaktır.

Dolunaydan değişken burçların (ikizler, yay, balık, başak) 0-10 derecelerinde (+/-5) kişisel gezegenleri olanlar en çok etki alacak olanlarınız.

25 Şubat - Pazar

Ay tüm gün başak burcunda kalacak. Günü şifalı otlar, sağlıklı beslenme, bağışıklık güçlendiren kürler gibi alanlarla ilgilenerek geçirebiliriz.

Venüs Jüpiter karesi bugün kesinleşiyor. İlişkilerde özgürlük teması ön planda. Partnerlerinizle özgürlük temelli tartışmalara girebilirsiniz ve bir taraf bunu alttan almazsa tartışma olmadık yerlere gidebilir. Seyahat için bütçenizi aşacak harcamalar yapma ihtimaliniz olabilir.

Haftalık Burç Yorumları (19 Şubat - 25 Şubat 2024)

Koç

Koç ve Yükselen Koçlar: Başak burcundaki dolunay beraber sağlıksal konularınızla ilgili somut sonuçlar alıyorsunuz. Teşhis konmasını ya da tedavi bulmasını beklediğiniz sağlık sorunlarınız bir sonuca ulaşabilir. İş hayatınızla ilgili bitişler yaşayabilirsiniz. 

Boğa

Boğa ve Yükselen Boğalar: Başak burcundaki dolunay beraber aşk hayatınızda olumlu ve kalıcı yenilikler ortaya çıkabilir. Geleneksel yollarla yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Kendinizde yeni bir yetenek keşfedebilirsiniz.

İkizler

İkizler ve Yükselen İkizler: Başak burcundaki dolunay beraber aile köklerinizi şifalandırma çalışmaları yapabilirsiniz. Aile halkınızın sağlık sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Ev içinde yeni bir sorumluluk alabilirsiniz. Evinizde detaylı bir temizlik yaptırabilirsiniz.

Yengeç

Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Başak burcundaki dolunay beraber yeni ticaret anlaşmaları için fırsatlar önünüze çıkabilir. Kardeşlerinizin, yakın çevrenizin sağlık problemleriyle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

Aslan

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Başak burcundaki dolunay beraber parasal konularınızla ilgili biraz kemer sıkma politikası uygulayabilirsiniz. Birikimlerinizin değerlendiğini, çoğaldığını görebilirsiniz. Harcamalarınız sağlık üzerine olabilir.

Başak ve Yükselen Başaklar: Sizin burcundaki dolunay beraber hayatınızda kariyer, sağlık, aile, ilişkiler gibi temel konularda netlik kazanacaksınız. Emek sarfettiğiniz, çaba gösterdiğiniz ve sonucunu beklediğiniz her türlü konuda somut bir sonuç elde edebilirsiniz.

Terazi

Terazi ve Yükselen Teraziler: Başak burcundaki dolunay beraber hayatınızda gizli kalmış, netleştiremediğiniz konuları açığa çıkartacak. Özellikle iş, yeni kurduğunuz bir düzenle ilgili aldığınız sorumluluklar sizi mental olarak meşgul edebilir. İş alanında verdiğiniz emeklerin maddi karşılıklarını alabilirsiniz. Sağlık kontrollerinizi ihmal etmeyiniz.

Akrep

Akrep ve Yükselen Akrepler: Başak burcundaki dolunay beraber hedefleriniz, hayallerinizle ilgili gösterdiğiniz çabanın karşılığını alabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak konusunda sağlam adımlar atabilirsiniz. Sosyal çevreniz, arkadaşlarınızın desteğini alacağınız bir dönem olacak sizler için.

Yay

Yay ve Yükselen Yaylar: Başak burcundaki dolunay beraber kariyer hayatınızda önünüze yeni fırsatlar, yeni oluşumlar gelebilir. Yeni bir projeye başlamak, yeni iş fırsatları, yeni ticari anlaşmalar yapabilirsiniz.

Oğlak

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar: Başak burcundaki dolunay beraber yurtdışı seyahatleri, hukuksal konular, sosyal medya bağlantıları gibi konuları açığa çıkartacak. Bu konularla ilgili uygulamaya koyduğunuz işler ve işlemlerden güzel sonuçlar alabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kovalar: Başak burcundaki dolunay beraber finansal konularınızı karşınıza çıkartacak. Gelir gider hesaplarınıza kafa yorabilirsiniz. Vergi, kredi gibi ödemelerinizi bir plana koyabilirsiniz. Eşinizin gelirlerinde artış olabilir.

Balık

Balık ve Yükselen Balıklar: Başak burcundaki dolunay beraber ilişki hayatınız ön planda olacak. İlişkilerinizde belirsiz kalmış konularda netlik kazanıyorsunuz. İlişkisi olmayanlar için yeni ilişki potansiyelleri de karşınıza çıkabilir.

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et