Astroloji

Başak Burcunda Yeniay | Haftalık Burç Yorumları (11 Eylül - 17 Eylül 2023)


Fatmagül / Eylül 11, 2023 / 449 Görüntüleme / 0 Yorum

Bu hafta başak burcundaki yeni ay haftaya damgasını vuracak. Detaylar yazının devamında. 

Haftanın Astroloji Analizi (11 Eylül - 17 Eylül 2023) 

11 Eylül - Pazartesi 

Haftaya Ay aslan burcunda başlıyoruz. Kendimizi göstermek, alkışlanmak, onaylanmak ruhsal ihtiyaçlarımızın baş sıralarında olacak. Gün içinde Ay’ın Venüs ve Mars ile güzel bir açısı olacak. İlişkilerle ilgili olumlu adımlar atılabilir. Saç bakımı, kozmetik bakımlarımızı bugün yapabiliriz.

12 Eylül - Salı

Ay aslan burcundaki seyahatine devam ediyor. Gece bolca rüya görmüş olabiliriz. Uyanıp yemek yiyenlerimiz de çok olabilir. Akşam saatlerinde sürprizlerle karşılaşabiliriz. Aynı zamanda akşam saatlerinde birçok tesadüfle de karşılaşabiliriz. Fakat tesadüf diye bir şey yoktur unutmayın. Karşılaştığınız her olay ya da kişi size ufak da olsa farkındalık vermek içindir. İçinde bulunduğunuz sorunların cevaplarını bu kişiler ya da olaylarda bulabilirsiniz.

13 Eylül - Çarşamba

Ay sabahın ilk saatlerinde başak burcuna geçiyor. Balzamik faz devrede olacağı için başağın çalışkan enerjisini yansıtamayabiliriz. Kendimizi yorgun, uykusuz ve melankolik hissedebiliriz. Öğle saatlerinde Ay Satürn karşıtlığı var. İşten, sorumluluktan kaçtığımız an karşımızda bunu hatırlatacak insanlar gelecektir. 

14 Eylül - Perşembe

Ay tüm gün başak burcunda kalacak. Gece retro Merkür ile kavuşumda olacak. Uyumayanlar, uyku tutmayanlar bu açıyı dilek listesi yaparak, şifa ve yaratım çalışmaları yaparak değerlendirebilirler. Öğleden sonra Ay ve Jüpiter arasında güzel bir açı gerçekleşecek. Şans ve bereketin bizden yana olacağı saatler. Cüzdanınıza küçük bir miktar da olsa yabancı bir para koyun ve bir süre cüzdanınızda bulundurun bu parayı. Kazancınızın arttığını ve bereketlendiğini göreceksiniz.

15 Eylül - Cuma

Bugün hem yeniay geçekleşiyor hem de Merkür retrosu sonlanıyor. Merkür’ün toparlanıp kendine gelmesi 10 gün kadar sürecek. Bunu da hatırlattıktan sonra yeniay detaylarına geçebiliriz.

Sabah 4:39’da Başak burcunun 21 derecesinde bir yeniayımız gerçekleşecek. Başak hizmet, eğitim, sağlık, emek, çalışmak gibi konuları anlatan bir burç. Yeniay yöneticisi de Merkür yeniay anında durağan pozisyonda başak burcunun anlattığı konularla ilgili kaldığımız yerden devam diyor bize. Sağlık, çalışma hayatı, okul hayatıyla ilgili başlangıçlar yapacağız yani. Yeniayın para evinde gerçekleşmesi tüm bu konularla ilgili harcama, hesap kitap yapacağımızı da gösterebilir. Venüs Jüpiter karesi de bu harcamaları bir kez daha vurguluyor. 

Yeniaydan en olumlu açıyı toprak grubu burçları (oğlak, boğa, başak) alacaklar. Sert açıları ise yay, ikizler, balık burçları alacakları. 

Yeniay sonrası ay Terazi burcuna geçiyor.

Yükselen burçlara göre etkilerinizi yazının devamında görebilirsiniz.

16 Eylül - Cumartesi 

Ay terazi burcunda yeniay enerjisini devam ettiriyor. İlişkiler ve ortaklıklar üzerine yenilikler, yeni başlangıçlara şahit olabiliriz. Bugün aynı zamanda Güneş ve Uranüs arasında olumlu bir açı kesinleşiyor. Kendimizi yeniliğe ve yeni bir düzene hazırlamak için motivasyon kaynağımız hazır. Sağlık ve tarımda teknolojik gelişmeler ile ilgili haberler alabiliriz. Akşam saatleri Ay ve Mars kavuşumu olacak. İçimize attığımız, ifade edemediğimiz her türlü duygu sinir olarak ortaya çıkabilir.

17 Eylül - Pazar 

Haftayı Ay terazi burcunda kapatıyoruz. Terazi burcunun yöneticisi Venüs Jüpiter ile sert bir açı içinde olacak. Etkisi hafta boyu sürüyor ama açı bugün kesinleşiyor. Diğer haftayı ilişkiler ve para konuları ile açacağız demek oluyor bu. Döviz, altın, emlak gibi alanlarda hızlı bir yükseliş görülebilir. İlişkilerde biraz inat, biraz kibir, biraz ego kaynaklı anlaşmazlıklar büyüyerek tadımızı kaçırabilir. Ay’ın düğümler ile olan açısı geçmişi kısa bir süreliğine önümüze serebilir. Kendimizi eski sevgilimize mesaj atıp atmamaya karar verirken bulabiliriz.

Haftalık Burç Yorumları (11 Eylül - 17 Eylül 2023)

Koç

Koç ve Yükselen Koçlar: Başak burcundaki yeniay iş ve sağlık alanınız olan 6. evinizde olacak. Sağlık ve iş konularıyla ilgili atmanız ve emek vermeniz gereken adımlar olabilir.

Boğa

Boğa ve Yükselen Boğalar: Başak burcundaki yeniay aşk, çocuk, hobiler alanınız olan 5. evinizde gerçekleşecek. Yeni bir aşka başlama kararı alabilirsiniz, çocuğunuzun eğitimiyle ilgili meşgul olabilirsiniz. 

İkizler

İkizler ve Yükselen İkizler: Başak burcundaki yeniay ev, aile konularınızı anlatan 4. evinizde olacak. Taşınmaya, yer değiştirmeye, evinizi tekrar düzenlemeye başlayabilirsiniz. Evinizde enerji çalışmaları yapabilirsiniz.

Yengeç

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Başak burcundaki yeniay yolculuklar, kardeşler, yakın çevre alanınız olan 3. evinizde gerçekleşecek. Kardeşlerinizle akraba yolculukları yapabilirsiniz. iş anlaşmaları için seyahat yapabilirsiniz. 

Aslan

Aslan ve Yükselen Aslan: Başak burcundaki yeniay para ve değerler alanınız olan 2. evinizde gerçekleşecek. Tutumlu davranmak, birikim yapmak için adımlar atabilirsiniz. Sağlık harcamaları yapabilirisiniz. 

Başak ve Yükselen Başak: Yükselen burcunuzdaki yeniay 1. evinizde gerçekleşecek. Bedensel sağlığınıza özellikle sindirim sisteminize dikkat edin. Aşk, ilişkiler, kariyer, aile gibi konularda yeni bir düzen oluşturmak isteyebilirsiniz. 

Terazi

Terazi ve Yükselen Terazi: Başak burcundaki yeniay manevi tarafınız ve bilinçaltınızı anlatan 12. evinizde gerçekleşecek. Biraz inzivaya çekilmek size iyi gelebilir, ruhunuzu dinlendirebilir. Bu dönemde bol bol dua ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz. 

Akrep

Akrep ve Yükselen Akrep: Başak burcundaki yeniay sosyal çevreniz ve arkadaşlıklarınızı anlata 11. evinizde gerçekleşecek. Yeni arkadaşlar edineceğiniz yeni çevrelere, organizasyonlara katılabilirsiniz. Arkadaşlarınızın özel gün davetlerine katılabilirsiniz.

Yay

Yay ve Yükselen Yay: Başak burcundaki yeniay kariyer alanınız olan 10. evinizde olacak. İş yerinizde veya iş hayatınızda değişimler ve yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Yeni bir iş arayışına başlayabilirsiniz.

Oğlak

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Başak burcundaki yeniay yurtdışı, hukuksal konular, seyahatler alanınız olan 9. evinizde gerçekleşecek. Vize, pasaport gibi işlemlerinizi yapabilirsiniz. Hukuksal konularınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yurtdışına çıkabilir ya da yurtdışından gelen misafirleriniz olabilir. 

Kova ve Yükselen Kova: Başak burcundaki yeniay finansal konular, krizler, okültizim gibi konuları anlatan 8. evinizde olacak. Şifa seansları alabilirsiniz. Kredi, sigorta gibi işlemler yapabilirsiniz.

Balık

Balık ve Yükselen Balık: Başak burcundaki yeniay ilişkiler ve ortaklıklar eviniz olan 7. evinizde gerçekleşecek. İlişkiler ve ortaklıklarla ilgili yeni başlangıçlar yapabilir, yeni kararlar alabilirsiniz. Teknik olarak Merkür hala retroda olduğu için geçmiş ilişkilerin gündeme gelme ihtimali sizin için hala var. 

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et