Astroloji

Boğa Burcunda Ay Tutulması | Haftalık Burç Yorumları (23 Ekim - 29 Ekim 2023)


Fatmagül / Ekim 23, 2023 / 340 Görüntüleme / 0 Yorum

Haftanın Astroloji Analizi (23 Ekim - 29 Ekim 2023) 

23 Ekim - Pazartesi 

Haftaya Ay kova burcunda başlıyoruz. Taşkınlık, isyan, ayaklanmalar, protestolarla ilgili haberler alabiliriz. Teknolojik işlerle ilgilenebilir, arkadaşlarımızla organizasyonlar yapabiliriz.

Güneş Akrep burcuna geçiyor. Bütün akrep burçlarının doğum günü kutlu olsun. Bir ay boyunca haritalarımızdaki akrep burcunun yer aldığı alanlar daha çok ön planda olacak.

Güneş Mars yönetiminde olacağı için savaş, çatışmalar hızını kesmeden devam edecek maalesef. Devletler arası güç savaşları da kendini daha çok göstermeye devam edecek.

24 Ekim - Salı

Ay öğle saatlerinde balık burcuna geçecek ve gün içinde Güneş, Merkür ve Satürn ile olumlu açı yapacak. Dua etmek, yardımda bulunmak, şifa çalışmaları için güzel bir gün. Dini konular kendini daha çok ön plana çıkartabilir. 

25 Ekim - Çarşamba

Ay tüm gün balık burcunda kalacak. Öğle saatlerinde Venüs ile sert açı içinde olacak. Kendimizi para harcayarak iyi hissedebiliriz. Kozmetik bakım alışverişleri yapabiliriz. İlişkilerde kurban bilinci, fazla duygusallık kendini gösterebilir. 

26 Ekim - Perşembe

Ay sabahın erken saatlerinde Neptün ile kavuşup öğle saatlerinde koç burcuna geçiyor. Sabaha karşı gördüğünüz rüyalar haberci rüyalar olabilir. Ay’ın koç burcuna geçmesiyle beraber enerjimiz yükselecek. Spora başlamak gibi kararlar alabiliriz.

27 Ekim - Cuma

Ay tüm gün koç burcunda kalacak. Farkında olmadan ufak tefek kazalara, zedelenmelere açık bir gün. Hareketli sporlar yaparak enerjiyi sağaltabilirsiniz. 

28 Ekim - Cumartesi

Bugün tutulma günü. Boğa burcunun 5 derecesinde kuzey bendinde bir parçalı Ay tutulması yaşayacağız. Tutulma bizim ülkemizden de görülebilecek. Zaten Türkiye haritasını da yakından ilgilendiren bir tutulma olacak. 

Ay tutulmaları daha çok duygusal temalar taşır, olayları duygusal olarak derinden hissederiz.

Bu tutulmanın ana temaları beslenme, gıda, yer yurt, petrol, savaş, güç gösterisi, kayıplar, diplomatik süreçler, devlet liderleri, para, yer altı madenleri gibi konular.

Tutulma yöneticisi Venüs başak burcunda olduğu için planlı ve stratejik söylemler, ekinler, tarım, hayvancılık da önem kazanan konulardan olacak.

Tutulmadan en çok etkilenen sabit burçların (kova-aslan-boğa-akrep) 0-10 derecelerinde gezegen yerleşimleri olanlar olacaktır. Haritanızda boğa burcunu kesen alanlarınızda kadersel bir bitiş ve tamamlanma enerjisi hissedebilirsiniz.

29 Ekim - Pazar

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun! Umarım çok daha güzel, birlik beraberliğin daha çok olduğu günler bizleri bekliyordur. 

Yeni yüzyılın ilk gününde Ay boğa burcunda ilerlemeye ve tutulma etkisini göstermeye devam edecek. 

Bugün Merkür ve Jüpiter karşıt açısı da kesinleşiyor. İnandıklarımız ve mantığımız arasında kalabiliriz. Bu açıdan faydalanmanın en güzel yolu yeni şeyler öğrenip yeni yerler keşfetmektir. Yaşadığınız şehirde hiç gitmediğiniz yerler için program yapın. Hiç görmediğiniz yeni mekanlar keşfedin.

Haftalık Burç Yorumları (23 Ekim - 29 Ekim 2023)

Koç

Koç ve Yükselen Koçlar: Boğa burcundaki Ay tutulması para alanınızı etkiliyor. Parasal, maddi konularınızla ilgili bir bitiş ya da yeni bir durumun ortaya çıkması gibi gelişmeler yaşayabilirsiniz. 

Boğa

Boğa ve Yükselen Boğalar: Sizin burcunuzdaki Ay tutulması hayatınızı kökten uca etkiliyor. Evlilik, boşanma, yeni bir ilişkinin başlaması, kariyerinizde yeni ve kadersel gelişmeler gibi etkiler alıyor olacaksınız. Sağlığınıza da dikkat etmenizde fayda var.

İkizler

İkizler ve Yükselen İkizler: Boğa burcundaki Ay tutulmasıyla beraber pek çok gizli şeyle karşılaşabilir, yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Psikoterapi gibi ruhsal dünyanızı ilgilendiren çalışmalara başlayabilirsiniz. 

Yengeç

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Boğa burcundaki Ay tutulması arkadaşlık ve sosyal çevrenizi ilgilendiren alanınızda gerçekleşecek. Bazı arkadaşlıklarınızı artık içinizde de bitirdiğinizi hissedebilirsiniz ve yeni bir çevreye girebilirsiniz.

Aslan

Aslan ve Yükselen Aslan: Boğa burcundaki Ay tutulması kariyer alanınızda gerçekleşecek. Bırakmakta zorlandığınız, gitmemekte ısrar ettiğiniz iş ortamlarında kalmaya direttikçe krizler peşinizi bırakmayacaktır. Kararlı ve cesur olmanız gerekiyor.

Başak ve Yükselen Başak: Boğa burcundaki Ay tutulması hukuksal ve yurtdışı konularınızı gündeme getirecek. Yurtdışında eğitim, yurtdışına yerleşme gibi planlarınız varsa aksiyon alabilirsiniz. 

Terazi

Terazi ve Yükselen Terazi: Boğa burcundaki Ay tutulması maddi kaynaklarınızı ilgilendiren alanınızda gerçekleşecek. Borçlarınızı kapatabilirsiniz. Eşinizin geliri artabilir ve bu sizi direkt ilgilendirebilir. 

Akrep

Akrep ve Yükselen Akrep: Boğa burcundaki Ay tutulması ilişkiler alanınızda olacak. Bitirmekte zorlandığınız ilişkilerinizi noktalayabilirsiniz. İlişkilerinizdeki bağımlılık sorunlarınızdan kurtulabilirsiniz. İlişkisi olmayanlar için yeni fırsatlar doğabilir.

Yay

Yay ve Yükselen Yay: Boğa burcundaki Ay tutulması iş ve sağlık alanınızda olacak. İş yerinizle ilgili yeni düzenlemeler, bitişler, başlangıçlar olabilir. Sağlık konularıyla ilgili ekstra dikkatli olmanız gereken bir dönem.

Oğlak

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Boğa burcundaki Ay tutulması aşk alanınızdan sizlere olumlu etkiler veriyor. İstediğiniz istikrarda bir aşk sizlere gelebilir. Çocuk sahibi olmayı düşünenler bu zamanları değerlendirebilirler. Kendinize bir hobi edinebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Boğa burcundaki Ay tutulması kökler, ev, aile gibi konuları anlatan alanınızda olacak. Taşınabilir, gayrimenkul alım satımı yapabilirsiniz. Enerji çalışmaları yaparak aile köklerinizi şifalandırabilirsiniz.

Balık

Balık ve Yükselen Balık: Boğa burcundaki Ay tutulması kardeşler, akrabalar, yakın çevrenizi anlatan alanınızda olacak. Eğitim, taşıt alım satımı, ticarete atılma gibi gelişmeler de yaşayabilirsiniz. 

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et