Astroloji

Boğa Burcunda Yeniay | Haftalık Burç Yorumları (6 Mayıs - 12 Mayıs 2024)


Fatmagül / Mayıs 06, 2024 / 321 Görüntüleme / 0 Yorum

Herkese merhabalar, 

Bu hafta günlerimiz daha az kaotik ilerliyor. Hazırsanız başlayalım :) 

Haftanın Astroloji Analizi (6 Mayıs - 12 Mayıs 2024) 

Boğa Burcunda Yeniay 

6 Mayıs - Pazartesi 

Haftaya Ay koç burunda başlıyoruz. Sabah saatleri baş ağrıları, ufak tefek sakarlıklar, hevesimizi kıracak olayla geçebilir. Laf dalaşına girebilir ve düşünmeden söylenen sözlerden dolayı kalp kırıklıkları, küsmeler yaşanabilir. Kendimizi motive edecek, neşemizi ve enerjimizi artıracak şeylerle uğraşmak ruhumuza güzel gelebilir. 

7 Mayıs - Salı

Ay gecenin ilk saatlerinde boğa burcuna geçti. Sabah iştahımız açılmış olarak uyanabiliriz. Yeniaydan önce Ay iyice kapandığı için iştahımızın artması duygusal açlıktan olabilir. Merkür Chiron kavuşumu bugün kesinleşiyor. Küslük ve alınganlık enerjisi bugün daha çok aktif. Bu enerjiyi kırgın olduğunuz kişilerle konuşup arayı düzeltmek için kullanabilirsiniz. 

8 Mayıs - Çarşamba

Boğa burcunun 18 derecesinde bir yeniayımız var bugün. Biraz ilginç bir yeniay çünkü beş tane gök cismi boğa burcunda toplanmış durumda ve ayrıca yeniayın yükseleni de yine boğa burcunda. 

Boğa burcu para, özdeğer, gayrimenkul, sanat, büyük baş hayvanlar gibi konuları anlatır.

Yeniay haritasına baktığımızda 12. evde bir yığılma olduğunu görüyoruz. Bunun anlamı; büyük baş hayvanlardan gelecek sağlık problemleri, yine büyük baş hayvanların yakalanacağı hastalıklar, hayvanların telef olması olabilir.

Önümüz Kurban Bayramı. Kurban fiyatlarının çok fazla arttığını görebiliriz, gayrimenkul fiyatları tavan yapabilir, enflasyonda önlenemez bir çıkış olabilir, altın fiyatları yükselebilir.

Bireysel olarak para biriktirmeye başlayabiliriz, yatırımlarımızı değerlendirecek girişimlerde bulunabiliriz. Diyete başlamak için uygun bir zaman çünkü boğa burcu beslenme ile alakalı olduğu için yeme alışkanlığımıza yeni bir düzen oturtmak için irademizi ve kararlılığımızı kullanma şansı verebiliriz kendimize.

Yeniaydan boğa, akrep, aslan, kova burçlarının 13-23 derecelerinde gezegen yerleşimleri olanlar en çok etkiyi alacaklar. 

9 Mayıs - Perşembe

Ay gece saatlerinde ikizler burcuna geçti ve yeniay enerjisi ikizler burcu doğasında kendini hissettiriyor. Yeni bir eğitime başlamak, yolculuk yapmak, iletişimlerinizde ilk adımı atmak, sosyal medya ile ilgilenenler için yeni fikirler üretmek, ticari anlaşmalar yapmak, araç bakımlarınızı yapmak gibi konular için güzel bir başlatma zamanı. İkili ilişkilerinizi güçlendirmek için de bugünü kullanabilirsiniz.

10 Mayıs - Cuma

Ay tüm gün ikizler burcunda olacak. Kitap okumak, sosyal iletişime geçmek, sosyal medyadan verim elde etmek, seyahatler planlamak için çok uygun bir gün. Sabah saatlerinizi ders çalışma programları oluşturmak, kitaplık düzeltmek, mail kutunuzu düzenlemek gibi aktivitelerle geçirebilirsiniz.

11 Mayıs - Cumartesi

Ay sabah saatlerinde yengeç burcuna geçiyor. Gece gördüğünüz rüyalar gün boyu aklınızda kalabilir ve sizi biraz geçmişe gönderebilir. Gün boyu ev, aile konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Akşam saatleri duyguların dışa vurum vakti. Aile bireyleri ile gerilim yaşayabilirsiniz.

12 Mayıs - Pazar

Ay tüm gün yengeç burcunda. Konfor alanımıza çekilmeye meyilli olduğumuz bir gün. Aile, akrabalarla iletişimin yüksek olması, uzakta olanların ev hasreti çekmesi olası. Aile fertleriyle beraber vakit geçirebilir, yemek yemeye, film izlemeye gidebiliriz. 

Haftalık Burç Yorumları (6 Mayıs - 12 Mayıs 2024) 

Koç

Koç ve Yükselen Koçlar: Boğa burcundaki yeniay para alanınızda olacak. Birikimlerinizle ilgili radikal kararlar ve riskler alabilirsiniz. Yeni bir kazanç kapısı önünüze açılabilir. Kazançlarınızın bereketleneceği bir dönem olacak sizler için. 

Boğa

Boğa ve Yükselen Boğalar: Sizin burcunuzdaki yeniay hayatınızda atmak istediğiniz adımlarla ilgili size motivasyon verebilir. İşinizi, evinizi değiştirmek istiyorsanız bu anlamda harekete geçebilirsiniz. Kilo almamaya dikkat edin.

İkizler

İkizler ve Yükselen İkizler: Boğa burcundaki yeniay ruhsal anlamda aydınlanma yaşayacağınız konuları önünüze getirebilir. Yüzleşmekten kaçtığınız ya da korktuğunuz konulara karşı yeni bir bakış açısı geliştirebilirsiniz. Ruhunuzu besleyecek şeylerle meşgul olabilirsiniz.

Yengeç

Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Boğa burcundaki yeniay arkadaş ve sosyal çevrenizle ilgili etkiler veriyor. Arkadaşlarınızla farklı lezzetler deneyeceğiniz restoranlara gidebilirsiniz. Arkadaşlarınızın yemekli davetlerine katılabilirsiniz.

Aslan

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Boğa burcundaki yeniayda kariyer hayatınızla ilgili radikal kararlar alarak uygulamaya geçebilirsiniz. Yeni iş fırsatları, terfi alma gibi yenilikler de önünüze gelebilecek fırsatlar arasında. Bir süredir yaşadığınız iş stresinizin hafifleyeceği bir zaman.

Başak ve Yükselen Başaklar: Boğa burcundaki yeniay yurtdışı, eğitim, mahkemeler alanınızdan etki veriyor. Bu konularla ilgili yenilikler ve başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Hayata karşı tutumunuzu ve görüşünüzü değiştirebilecek yeni fikirlere karşı açık olmalısınız.

Terazi

Terazi ve Yükselen Teraziler: Boğa burcundaki yeniay size finansal konularla ilgili etkiler veriyor. Beklemediğiniz yerlerden para gelebilir ve bunu yatırıma çevirebilirsiniz. Parasal konuda önünüzü görmediğiniz riskler almamanız gerekiyor. Eş gelirleriyle ilgili yeni bir düzen oluşabilir.

Akrep

Akrep ve Yükselen Akrepler: Boğa burcundaki yeniay evlilik, ilişkiler, ortaklıklar alanınızda gerçekleşecek. Mevcut ilişkiniz yeni bir boyut kazanabilir ve ilişkinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. İlişkisi olmayanlar için sürpriz başlangıçlar olabilir.

Yay

Yay ve Yükselen Yaylar: Boğa burcundaki yeniay iş ve günlük hayatınızla ilgili yeni bir düzen oluşabilir. İş yerinizde çalışma ortamınız değişebilir, yeni bir oluşum içine girebilirsiniz. Kendinize yeni bir rutin oluşturabilirsiniz.

Oğlak

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar: Boğa burcundaki yeniay size yeni aşklar getirebilir. Aşka hayatınız renklenebilir, aşka karşı farklı bir bakış açısı geliştirebilirsiniz. Kedinizle ilgili yeni bir yetenek keşfedebilirsiniz. Yeni hobi arayışlarına girebilirsiniz.  

Kova ve Yükselen Kovalar: Boğa burcundaki yeniay ev, aile, yuva konularıyla ilgili etkiler veriyor. Taşınmak, yer değiştirmek, gayrimenkul almak-satmak için destekleyici etkiler var sizler için. Uzun zamandır arayıp da bulamadığınız ev aniden karşınıza çıkabilir.

Balık

Balık ve Yükselen Balıklar: Boğa burcundaki yeniay ticaret, kardeşler, eğitim, yakın çevreniz gibi konularla ilgili etkiler veriyor sizlere. Yeni fikirler üretebileceğiniz, zihninizin ve pratik zekanızın ön planda olduğu bir dönem olacak sizler için.

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et