Astroloji

Güneş Oğlak Burcunda | Haftalık Burç Yorumları (18 Aralık - 24 Aralık 2023)


Fatmagül / Aralık 18, 2023 / 224 Görüntüleme / 0 Yorum

Haftanın Astroloji Analizi (18 Aralık - 24 Aralık 2023) 

Güneş Oğlak Burcunda 

18 Aralık - Pazartesi 

Haftaya Ay balık burcunda başladık. Spiritüel konular gündemimizde olabilir. Hastane, yetimhane gibi yerlere bağışlar yapabiliriz. 

Merkür Jüpiter üçgeni bugün aktif. Her iki gezegen de retroda olduğu için bilgi anlamında revize edilmesi gereken her şeyin üzerinden geçebiliriz. Eğitim notlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Seyahatleriniz için hazırlıklarınızı yapabilirsiniz. 

19 Aralık - Salı

Ay tüm gün balık burcunda. Pedikür, ayak masajı, ayak bakımı gibi işlemlerinizi bugün yapabilirsiniz. Duygusal manipülasyonlara da açık bir gün. Özellikle ilişkiler için bugün kurban bilinci su yüzüne çıkabilir. Karşı tarafı kötü hissettirecek duygusal yönlendirmeler olabilir.

Güneş galaktik merkezde. İlahi sistemin desteğini tam olarak hissettiğimiz, korunduğumuz bir enerji. Ümidimizi kaybetmeden, tünelin sonunda her daim ışık olduğunu tekrar hatırlatıyor bize bu gösterge. Yaşadıklarımızı sadece deneyim olarak görüp aslında daha büyük bir plana hizmet ettiğimizi unutmayalım ve yaşam enerjimizi yükseltelim. 

20 Aralık - Çarşamba

Ay sabahın erken saatlerinde koç burcuna geçiyor. Enerjik, hareketli bir ruh haline girebiliriz. Sabah saatleri sinirlenmelere, çabuk parlayıp sönmelere açık. Özellikle trafikte kavgalar olabilir. 

21 Aralık - Perşembe

Ay tüm gün koç burcunda kalacak. Öğle saatlerinde yöneticisi Mars ile olumlu açıda ve  akşam saatlerinde kuzey düğümle kavuşuyor. Harekete geçmek, girişimde bulunmak istediğimiz konular için destekleyici. 

Venüs Uranüs karşıtlığı bugün kesinleşiyor. İkili ilişkilerde sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Para piyasalarında dengesiz hareketlenmeler olabilir. Elinizden aniden para çıkışı olabilir.

22 Aralık - Cuma

Ay boğa burcuna geçti. Öğleden sonrası için tatlı isteğinin artması, iştah açıklığı gibi midesel olaylar olabilir. Para harcayarak kendimizi iyi hissedebiliriz. 
Merkür Güneş’in kalbinde dilek listeleri hazır olsun! Düşüncelerimizi hayata geçirmek için var bu enerji. 

Güneş oğlak burcuna geçiyor. Bütün oğlak burçlarının doğum günü kutlu olsun! Önümüzdeki 1 ay boyunca disiplin, dakiklik, ciddiyet, mesafe, çalışkanlık, cilt bakımı bizi motive eden unsurlar olacak. Kurumsal hayatla ilgili gelişmeler, yeni tasarılar gündemde olabilir. 

Haritalarımızda oğlak burcunun kestiği ev konuları daha çok ön planda olacak. 

23 Aralık - Cumartesi

Güneş tüm gün boğa burcunda olacak. Günü uyuyarak, dinlenerek geçirebiliriz. Akşam saatleri sürprizlere açık. Özellikle ilişkilerle ilgili tatsız sürprizler yaşayabiliriz. Gerilimli bir ortam oluşabilir.

24 Aralık - Pazar

Ay ikizler burcuna geçiyor. İletişimin hızlandığı, sosyalleştiğimiz, açık havada vakit geçirmek isteyeceğimiz bir gün. Yakın çevremizdeki insanlarla bir araya gelip çekirdek çıtlayıp dedikodu yapmak bugün serbest.

Haftalık Burç Yorumları (18 Aralık - 24 Aralık 2023)

Koç

Koç ve Yükselen Koçlar: Güneş’in oğlak burcuna geçmesiyle kariyer konularınız ön planda olacak. Kendinizi işe vurabilir, zamanınızın çoğunu işinize yoğunlaşarak geçirebilirsiniz. Kariyer planlamanızı tekrar gözden geçirebilirsiniz.

Boğa

Boğa ve Yükselen Boğalar: Güneş’in oğlak burcuna geçmesiyle yurtdışı, seyahatler, mahkemeler, akademin eğitim gibi konular gündeminizde olacak. Öğrenmeye açık olduğunuz bir dönem. Kültür seyahatleri yapabilirsiniz.

İkizler

İkizler ve Yükselen İkizler: Güneş’in oğlak burcuna geçmesiyle finansal kaynaklarınızla ilgilenebilirsiniz. Borç yapılandırması, ödeme planı yapmak gibi işlemlerle ilgilenebilirsiniz. Eşinizin geliriniz siz yönetebilirsiniz.

Yengeç

Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Güneş’in oğlak burcuna geçmesiyle ilişki alanınız ön plana çıkıyor. İlişkilerinizle ilgili gözden geçirmeniz, tekrar yapılandırmanız gereken konularla ilgilenebilirsiniz. İlişkisi olmayanlar için ilişki zamanı gelmiş demektir. Uzun vadeli yürüteceğiniz bir ilişkiye adım atabilirsiniz.

Aslan

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Güneş’in oğlak burcuna geçmesiyle sağlık ve iş konularınız daha çok ön planda olacak. Bu dönem çok fazla çalışarak yorgunluk kaynaklı sağlık konularınızla ilgilenebilirsiniz. Zamanı gelen sağlık kontrollerinizi yaptırabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başaklar: Güneş’in oğlak burcuna geçmesiyle aşk, çocuk ve hobiler alanınız ön planda olacak. Aradığınız o mükemmel aşkla bu dönemde karşılaşabilir ve geleceğe yönelik planlar yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili yeni sorumluluklar alabilirsiniz. İş olarak değerlendireceğiniz bir hobi edinebilirsiniz.

Terazi

Terazi ve Yükselen Teraziler: Güneş’in oğlak burcuna geçmesiyle ev aile konularındaki sorumluluklarınız ön planda olacaktır. Evden çalışabileceğiniz iş fırsatları yakalayabilirsiniz. Evinizin içinde tadilat amaçlı inşaatlar olabilir.

Akrep

Akrep ve Yükselen Akrepler: Güneş’in oğlak burcuna geçmesiyle yeni ticaret anlaşmaları yapabilirsiniz. Kardeşlerinizin sorumluluklarını üstlenebilirsiniz. İş için kısa seyahatler yapabilirsiniz. Kariyer hayatınız için eğitimler alabilirsiniz.

Yay

Yay ve Yükselen Yaylar: Güneş’in oğlak burcuna geçmesiyle para konularınız ön planda olacak. Bütçe planlaması, tasarruf planı gibi para durumunuzu ilgilendiren işlemler yapabilirsiniz. Bedensel olarak da etki alacağınız için sıkılaşma, selülit tedavisi gibi işlemlerinizden de daha çok verim elde edebilirsiniz.

Oğlak

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar: Güneş’in sizin burcunuza geçmesiyle motivasyonunuz çalışmak olacak. Hayatınızın her alanında aldığınız sorumluluklarda artış olabilir. Bir yönetmen edasıyla kendinizi herkesi ve herşeyi yönetirken bulabilirsiniz. Bu sizin gibi lider ruhlu biri için güzel bir motivasyon olacaktır.

Kova ve Yükselen Kovalar: Güneş’in oğlak burcuna geçmesiyle bilinçaltı konularınızı yapılandırmak adına adımlar atabilirsiniz. Bu alanda uzmanlaşmış kişilerden yardımlar alabilirsiniz. Bu süreçte yapacağınız her türlü çalışma kalıcı sonuçlar verecektir.

Balık

Balık ve Yükselen Balıklar: Güneş’in oğlak burcuna geçmesiyle iş arkadaşlarınızla da çok sosyalleşebilirsiniz. Arkadaşlarınızla iş ortaklıkları yapma planları oluşturabilirsiniz. İş dolayısıyla çeşitli sosyal aktivitelere katılım sağlayabilirsiniz.

 

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et