Astroloji

Haftalık Burç Yorumları (10 Haziran - 16 Haziran 2024)


Fatmagül / Haziran 09, 2024 / 207 Görüntüleme / 0 Yorum

Herkese merhaba. Mutlu ve güzel bir hafta geçirmenizi dilerim. Şimdiden bayramınızı kutlarım. Haftaya genel bir bakış yapacak olursak sizleri yazının devamına beklerim. 

Haftanın Astroloji Analizi (10 Haziran - 16 Haziran 2024) 

10 Haziran - Pazartesi

Haftaya Ay aslan burcunda başlıyoruz. Egonun, kibrin dozunu biraz kaçırabiliriz. Herkes kibrinden burnu düşse yerden almayacak pozisyona girebilir. Saç bakımı, kesimi gibi işlemler için uygun bir gün. Spor yapanlar bugün sırt bölgesine çalışıp güçlendirebilirler. 

11 Haziran - Salı

Ay aslan burcundaki ilerlemesine son sürat devam ediyor. Öğleden sonra iletişim, etkileşim ve ilişkilerle ilgili güzel enerjiler mevcut. Akşam saatleri biraz kafamıza eseni yapmak, inatçılık açısından sert etkiler var. Çok fazla egolu ve sabit fikirli olmamamız gerekiyor.

Mars Plüto karesi bugün kesinleşiyor. Agresyonun tavan yaptığı birkaç gün olacak. Hayvanların toplu ölüm haberleri gelebilir. Bu yönde eylemleri ayaklanmalar yaşanabilir. Bireysel olarak eylemlerimiz yıkıcı, yok edici yönde olabilir.  Konforlu alanımızdan çıkmadığımız sürece, umursamaz, hareketsiz davrandığımız sürece sonuçlar bizim için çok hoş olmayabilir. Bu enerjiyi hareketli sporlar yaparak değerlendirebiliriz.

12 Haziran - Çarşamba

Ay sabah saatlerinde başak burcuna giriş yaptı. Verimli, üretken bir günümüzdeyiz. Öğleden sonra yapacağımız işlerde pratikleşebiliriz, daha kalıcı ve sağlam işler yapabiliriz. Besin takviyesi, vitamin gibi ek gıdalar alabiliriz. 

Merkür Satürn karesi bugün kesinleşiyor. Medya, sosyal medya gibi mecralarda kısıtlama, yasaklama gibi haberler gündemde olabilir. Kendimizi ifade etmede zorluk çekebiliriz. İletişimlerimizle, elektronik aletlerimizle ilgili problemler yaşayabiliriz.

13 Haziran - Perşembe

Ay başak burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün genelinde çok fazla açısı olmayacak. Kalan işlerimizi toparlamak, yarım bıraktığımız işlerimizi tamamlamak, bayram temizliği yapmak için bugünü değerlendirebiliriz. Akşam saatlerinde sindirim sistemimizle ilgili problemler yaşayabiliriz. 

14 Haziran - Cuma

Ay günün büyük bir çoğunluğunu başak burcunda geçirecek. 

15 Haziran - Cumartesi

Ay tüm gün terazi burcunda. Biraz keyifsiz ve hevessiz bir gün olabilir bizler için. Çok fazla detayla ilgilenmek, çok iş üstlenmek gibi sevimsiz şeylerle uğraşabiliriz. Akşam saatlerinde yorgunluktan erkenden uykumuz gelebilir.

Merkür Güneş’in kalbinde olacak bugün. Tam kavuşum saati 19:32. Zihnimizi susturup kendimizi ruhsal çalışmalarla meşgul etmek en doğru hareket olacaktır. Ruhsal çalışmalardan kastım yazmak, şarkı söylemek, hayal kurmak, resim yapmak gibi ruhunuza iyi gelen aktiviteler. Merkür yanık pozisyonda olacağı için akıl baştan ayrılacak bir süre. Mantıksız şeyler yapmamak için odağınızı başka şeylere kaydırırsanız daha güzel olur.

16 Haziran - Pazar

Herkese mutlu bayramlar. Umarım sevdiklerinizle beraber çok güzel bir bayram geçirirsiniz. Ay tüm gün terazi burcunda olacak. İkili ilişkilerin bir hayli yoğun olduğu, küslerin barıştığı bir gün olacak bizler için. Tabi bu arada terazi burcunun yapısı gereği sevmediğimiz kişileri de seviyormuş gibi davranmamız ve arkalarından dedikodularını yapmamız da kaçınılmaz olacak :)             

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et