Astroloji

Haftalık Burç Yorumları (10 Nisan - 16 Nisan 2023)


Fatmagül / Nisan 09, 2023 / 447 Görüntüleme / 0 Yorum

Haftanın Astroloji Analizi (10 Nisan - 16 Nisan 2023)

11 Nisan Salı Venüs İkizler Burcuna Geçiyor.

İlişkiler çifter çifter geliyor. Venüs ikizlerdeyken biraz flörtleşmekten kimseye zarar gelmez. Çapkınlık yapmak için bahane bulmakta üstümüze yok zaten. Yakalandık mı? Bahanemiz hazır: “ben yapmadım aşkım Venüs yaptırdı”. Bu Venüs ikizlerin bir özelliği daha var o da Merkür retrosu civarında olması. İkizler Merkür ise Merkür de retroda ise demekki bu sıralar hayatımıza üçer beşer ex’ler gelecek demektir. Peki ex’den next oluyor muydu? Next olmayı hak edecek bir ex ise neden olmasın? Venüs ikizlerin bir diğer güzelliği ise para akışımızın bir çok yerden olma potansiyeli. Yatırımlarımızdan her zamankinden fazla gelir elde edebiliriz.

12 Nisan Çarşamba: Güneş Jüpiter Kavuşumu

Şans gezegenimiz Jüpiter, nam-ı diğer Zeus, yaşam kaynağımız Güneş ile kavuşuyorsa şansı, bereketi iliklerimize kadar hissedeceğiz demektir. Yaşam enerjimiz, frekansımız yükseleceği için hayatımıza pozitif etkileri çekmek daha kolay olacak. Adeta bir polyanna olacağız her birimiz. Tabi Jüpiter’in abartma büyütme özelliği de devrede olacağı için abartmakta sınır tanımayabiliriz. Sinirimiz de öfkemiz de mutluluğumuz da sevincimiz de biraz uçlarda olabilir, kendimizi frenlemekte zorlanabiliriz. Etkileri 5 gün kadar sürecek. Değerlendirmeyen pişman olur.

14 Nisan Cuma: Satürn Ay Düğümleri ile Olumlu Açıda

Zamanın lordu Satürn ay düğümleriyle muhteşem bir açı içinde. Kadersel, iz bırakacak olaylarla karşılaşmamız olası. Karma değil Dharma yaratmaya ekstra özen göstermemiz gereken günlerde olacağız. Etki 5 öncesi ve 5 sonrası şeklinde olacak. Dua etmek, meditasyon yapmak ilk yapacağımız şeylerden. Saygısızlık yapan saygı görmez. Doğaya, insanlara ve diğer bütün canlılara saygılı olmak zorunda olduğumuzu hatırlayacağız. Bir de aile büyüklerinin gönüllerini yapmaya özen gösterelim. 

14 Nisan Cuma: Venüs Satürn Karesi Aktif

14 Nisan'da ikinci bir olay ise Venüs'ten geliyor. Venüs ikizlerde çapkınlık yapacağız demiştim ya hani işte o çapkınlıkları Venüs ikizlerin verdiği yetkiye dayanarak insanların kalbini kırma pahasına yapanlar Satürn’ün tokadını yer. Flörtleşin ama başkasına zararı dokunan şeyler yapmayın. Mesela birinin hayalleri ile oynamayın. Kendi zevkiniz uğruna başkalarının mutsuzluğuna sebep olmayın. İletişiminizi güçlendirin, dürüst olmanın, net olmanın neleri kurtarabileceğini ve zaman kaybını önleyeceğini fark edin. Aksi taktirde tüm bunlar sizin sınavınız olur. 

Haftalık Burç Yorumları (10 Nisan - 16 Nisan 2023)

Koç

Koç ve Yükselen Koçlar: Venüs’ün ikizler burcuna geçmesi iletişim alanınızı harekete geçirecek. Sosyal medya aşkınız olabilir. Yakın çevrenizde olan birisine aniden ilgi duymaya başlayabilirsiniz. Kardeşlerinizin aşk hayatı sizin gündem maddeniz olabilir. Çok aşk duyduğunuz bir alanla ilgili eğitim almaya karar verebilirsiniz. Bir de dedikodu, pardon  haber kaynaklarınız da artabilir. 

Boğa

Boğa ve Yükselen Boğalar: Venüs’ün ikizler burcuna geçmesi sizi daha çok bedensel ve parasal olarak etkiliyor. Manikürler, pedikür bakımızı yaptırmak için tam zamanı. Gelirleriniz katlanabilir, zekanızı kullanarak para kazanma yollarınızı artırabilirsiniz. Kardeşleriniz sizi bankası olarak görebilir bu dönemde :)

İkizler

İkizler ve Yükselen İkizler: Venüs’ün sizin burcunuza geçmesi daha dikkat çekici olacağınız, giyiminizle tarzınızla konuşulacağınız, insanların bol bol dedikodunuzu yapacağı bir dönem olacak. Taklit edildiğinizi, ne yapsanız ne giyseniz aynısını başkalarında göreceğinizi de ekleyeyim. Taklitler asıllarını yaşatacağı için sizin ününüz daha da katlanacaktır.

Yengeç

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Venüs’ün ikizler burcuna geçmesi ile beraber zihniniz susmayacak bir süre. Yengeç demek eskilerde yaşamak demek olduğu için geçmiş olaylar hep akınıza gelebilir hatta rüyalarınız bile siyah beyaz renkte olabilir. Fakat bir de iyi tarafı var, arkanızdan konuşulan ne varsa hepsi önünüze düşecek. Haber ayağınıza gelecek. Siz stalk yapmazsınız haber size gelir ;)

Aslan

Aslan ve Yükselen Aslan: Venüs’ün ikizler burcuna geçmesiyle sosyalleşmek sizin için temel ihtiyaç haline gelecek. Kalabalıklar içinde olmaktan, grupça hareket etmekten zevk alacaksınız. Arkadaş grubunuzla seyahat, gezi programları yapabilirsiniz, bilgi alışverişlerinde bulunabilirsiniz. 

Başak ve Yükselen Başak: Venüs’ün ikizler burcuna geçmesi iş fırsatlarını önünüze getirecektir. Birden fazla iş seçeneği arasında kararsız kalabilirsiniz. İş arayışında olmayanlar, halihazırda çalışanlar için ise aynı anda birkaç işi yapmanızı gerektiren ve bolca iletişim trafiğinde olacağınız bir dönem olacak sizin için. İş ortamında tanışacağınız birisiyle aşk yaşamaya başlayabilirsiniz. 

Terazi

Terazi ve Yükselen Terazi: Venüs’ün ikizler burcuna geçmesi sizde yurtdışı seyahatleri yapma isteği uyandıracak ve bu sebeple yurtdışı evraklarıyla ilgilenmeniz gerekebilir. Hukuksal bir durumununuz var ise elinize para geçebilir. Yabancı ülkede ya da başka bir şehirde yaşayan birisiyle bir ilişkiye başlayabilirsiniz.  

Akrep

Akrep ve Yükselen Akrep: Venüs’ün ikizler burcuna geçmesi para konularıyla ilgili gündemler getirecek. Tazminat, kredi başvurusu, kredi ödemesi gibi parasal mevzularla ilgilenebilirsiniz. Cinsellik de ön planda olacağı için bu süreçte karşınıza çıkan, tanıştığınız insanların niyetlerinden emin olmadan bir ilişki başlangıcı yapmazsanız daha iyi olur. 

Yay

Yay ve Yükselen Yay: Venüs’ün ikizler burcuna geçmesi size ilişki getiriyor. İlişki evinizden alacağınız bu transitle Merkür’ün de retroya hazırlanması sebebiyle eski ilişkilerinizi gündeme getirebilir. Cevapsız sorularınıza cevap alma, belirsiz durumlarınızı netleştirme zamanı sizin için. Ex next durumu sizler için de geçerli.

Oğlak

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Venüs’ün ikizler burcuna geçmesiyle oğlaklar yine bildiğimiz gibi work work work diyecekler. Hem de bir değil birden fazla işle meşgul edebilirler kendilerini. Para kazanmaya duble yol yapıp yine varlıklarına varlık ekleyecekler. Çok çalışarak sağlığınızı ihmal etmeyin sevgili oğlaklar. 

Kova ve Yükselen Kova: Venüs’ün ikizler burcuna geçmesi özgür ruhlu kovalara çifte aşk getiriyor. Aşkla beraber çocuk da gelebilir tabi ki. Bir güne beş randevu sıkıştırabileceğiniz, bol flörtlü bir dönem yaşayacaksınız. Borsa gibi alanlara ilgi duyanlar da buralarda şanslarını denemek isteyebilirler.

Balık

Balık ve Yükselen Balık: Venüs’ün ikizler burcuna geçmesiyle evinizi güzelleştirmek için dekorasyon işleriyle ilgilenebilirsiniz. Evlilik kararı alabilir, partnerinizin ailesiyle tanışma adımları atabilirsiniz. Evlilik teklifi yapma planlarınız varsa bu transiti değerlendirebilirsiniz. 

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et