Astroloji

Haftalık Burç Yorumları (13 Mayıs - 19 Mayıs 2024)


Fatmagül / Mayıs 13, 2024 / 290 Görüntüleme / 0 Yorum

Herkese merhabalar, 

Hepimize güzel bir hafta diliyorum öncelikle:)  Bakalım bu hafta bizi neler bekliyor? 

Haftalık Burç Yorumları (13 Mayıs - 19 Mayıs 2024) 

13 Mayıs - Pazartesi 

Haftaya Ay yengeç burcunda başladık. Sabah saatlerinde fikir çatışmaları yaşayabiliriz. Farkında olmadan özelimizi birilerine ifşa edebiliriz. Öğle saatlerinde Ay aslan burcuna geçiyor ilk yapacağı açı Plüto ile olacak. Biraz astığım astık tavırlarla muhatap olabiliriz veya bu tavırları biz sergileyebiliriz. 

Güneş Uranüs kavuşumu bugün kesinleşiyor. Dengesizlik içinde bir denge kurmak mottomuz olsun. Eski olan her şeyden sıkılıp yenilik arayışında olabiliriz. Hayatımıza yeni bir düzen getirmek isteyebiliriz. Her şeye isyan etme modunda olabiliriz. Sürprizlere karşı açık olmalıyız.

14 Mayıs - Salı

Ay tüm gün aslan burcunda olacak. Güneş Uranüs kavuşumu devam ederken yapmak istediğimiz değişimler için ihtiyaç duyduğumuz motivasyonu yakalamak için gönüllü çaba gösterebiliriz. Özgüvenli hissettiğimiz bir gün olacak bizim için.

 15 Mayıs - Çarşamba

Ay aslan burcunda ilerlemeye devam ediyor. Otorite figürlerimiz ile ego çatışmasına girebiliriz, dikkat. Egomuzu baskılamaya çalışan, nerden çıktı şimdi bu dedirtecek kişilerle uğraşarak enerjimizi tüketebiliriz. Panikatak nöbetleri, taşikardi gibi rahatsızlıklar bugün kendini çok fazla gösterebilir.

Merkür bugün boğa burcuna geçerek gökyüzündeki boğa yığılmasına eşlik ediyor. Merkür boğa burcundayken aklımız fikrimiz yemekte olacak. Bu yüzden kilo alma riskimiz yüksek. İştahımız irademizi ele geçirebilir.

Sabit fikirlilik baskın olacak. Düşüncemizi değiştirmek pek kolay olmayacak fakat iyi tarafından bakmak gerekirse kararlılık, istikrar ve sabır konularında zorlanıyorsak Merkür boğa imdadımıza yetişmiş olacak.

Üzerimize üşengeçlik yükleneceğinden çok gerekli olmadığı sürece konuşmayacağız. Haliyle iletişim de biraz yavaşlayabilir. Hareketlerimiz de epey miktarda azalabilir. Boğaz enfeksiyonları, ses kısıklıkları, bademcik şişmesi gibi hastalıklar bizi kapıda bekliyor olacak. Önlemimizi şimdiden alalım.

Peki Merkür boğa geçişi süresince haber başlıkları ve gündem ne olacak dersek; altın, gayrimenkul, tarım, gıdayı ana gündem maddeleri olarak sayabiliriz. Güneş Uranüs ile kavuşmuş ve Jüpiter’e doğru ilerlerken bütün haber kanallarının konusu enflasyon olacaktır.

16 Mayıs - Perşembe

Ay gece saatlerinde başak burcuna geçti ve Merkür ile olumlu açı içine girdi. Para ve tasarruf temalı rüyalar görebiliriz. Gün içerisinde Ay’ın pek bir açısı olmayacak. Hesap kitap işlerinizi bugüne bırakabilirsiniz. 

17 Mayıs - Cuma

Ay tüm gün başak burcunda ilerleyecek. İletişim konusunda biraz zorlanacağımız bir gün zira Merkür Plüto ile sert etki içinde. Bağnazlıkla mücadele edebiliriz. İnat etmeye eden, direnç gösteren kişiler ile fikrini empoze etmeye çalışanlar arasında sert rüzgarlar esebilir. 

18 Mayıs - Cumartesi

Ay öğle saatlerine kadar başak burcunda kalacak. Başak enerjisinin tam tersi bir yapıyla öğleye kadar miskinlik yapmak isteyebiliriz. Öğle saatlerinde ay terazi burcuna geçiyor. Kozmetik bakımlarımıza yönelebiliriz. 

Jüpiter Güneş ve Venüs Uranüs kavuşum açıları bugün kesinleşiyor. Bolluk bereket beklerken bambaşka birşeyle karşılaşabiliriz. Değişime ayak uydurmak ve çoğunluk ile işbirliği içinde olmak gerekebilir. Tarım ve gıda sektöründe tüm dünyayı ilgilendirecek teknolojik gelişmeler olabilir. Uranüs’ün sözü geçeceği için kendimizi farklılığa hazırlamamız gerekli.

 İlişkiler için de yeni bir rota belirleniyor. Yeni ve taptaze başlangıçlar olabilir. Hızlı başlayan ilişkilerin hızlı bitişlerini görebiliriz. Finansal anlamda önünüzü göremediğiniz riskler almayınız.

19 Mayıs - Pazar

Ay tüm gün terazi burcunda. Uyum, ikili ilişkiler, birliktelikler günün teması. Alışverişleriniz giyim kuşam, kozmetik, tiyatro/sinema bileti gibi yerlere olabilir. Akşam saatlerinde kaybettiğiniz değerli bir eşyanız ortaya çıkabilir. İlişkilerle ilgili yaptığınız fedakarlıklar kendini hatırlatabilir. Çok fazla geçmişte kalmamaya çalışın.

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et