Astroloji

Haftalık Burç Yorumları (18 Eylül - 24 Eylül 2023)


Fatmagül / Eylül 17, 2023 / 508 Görüntüleme / 0 Yorum

Haftanın Astroloji Analizi (18 Eylül - 24 Eylül 2023) 

18 Eylül - Pazartesi 

Haftaya Ay akrep burcunda giriyoruz. Derin konular, kıskançlıklar, entrikalar birkaç gün gündem maddemiz. Dedektifcilik oynayabiliriz. Öğleden saatleri destek saatleri. Yardımcı olacağımız, yardım alacağımız kişiler olacaktır çevrede. 

19 Eylül - Salı 

Ay tüm gün akrep burcunda kalacak. Öğle saatlerinde Jüpiter ile karşıt açıda olacak. Parasal konularda resmi işlemler yapabiliriz. Eğitimler için para harcayabiliriz. Güneş Neptün karşıtlığı bugün kesinleşiyor. Tüm hafta boyunca kendimizi yorgun hissedebiliriz. Dolandırıcılıklara karşı dikkat! Spiritüel konularla ilgilenmek için şahane bir zaman. 

20 Eylül - Çarşamba

Ay akrep burcunda güne başlayacağız. Gece uyku bölünmeleri yaşayabilir, enteresan rüyalar görebiliriz. Sabah bu sebepten uykusuzluk çekebilir, dikkatimizi toplamakta zorlanabiliriz. Meditasyon müzikleri, ruhu dinlendiren sesler dinlenebilir. Öğleden sonra Ay yay burcuna geçiyor. Akşam saatleri biraz dik başlılık yapabiliriz. Haklıyken haksız duruma düşebiliriz.

21 Eylül - Perşembe

Ay tüm gün yay burcunda. Umursamaz davranmak, gamsızlık yapmak isteyebiliriz ki hakkımızdır:) Akşam saatlerinde online alışveriş yapanlar dikkat! Farkında olmadan ihtiyacımızın fazlasını alıp bütçeyi zorlayabiliriz. Güneş ve Plüton olumlu açısı bugün kesinleşiyor. Muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcut açısı. Cesaret ve güç ihtiyacımız için motivasyonu içimizde bulabileceğiz. Yaptığımız, değiştirdiğimiz, dönüştürdüğümüz her şey, aldığımız her karar sağlam temellere oturmuş olacak.

22 Eylül - Cuma

Ay günün son saatlerine kadar yay burcunda kalıyor. Haftasonu için etkinlik, gezi, seyahat planlarımızı yapabiliriz. Her ne plan yapıyorsak öğleden sonra son karar bağlarsak daha verimli olacaktır fakat öğleden sonra yanılsamalara da açık bir enerji çalışıyor. Planlarınızı yaparken dikkatinizi, odağınızı iyi toplayın. Gece saatine doğru ay oğlak burcuna geçecek.

23 Eylül - Cumartesi 

Ay Satürn gününde oğlak burcunda hareket ediyor. Cilt bakımı, diş bakımı randevularınızı bugüne alabilirsiniz. Akşam saatlerinde Ay ve Merkür arasında güzel bir açı oluşacak. Ciddiyet gerektiren konuşmaları, öğrenmesi zor olan bilgilerin öğrenim çalışmalarını bu saate bırakabilirsiniz. 

Bugün ayrıca Güneş sabah 09:49’da terazi burcuna geçiyor. Tüm terazi burçlarının doğum günü kutlu olsun! Güneş de Satürn gününde Satürn’ün sevdiği ama kendisinin pek rahat edemediği bir burca giriş yapmış olacak. Satürn vurgusu çoksa demek ki bir disiplin ve düzen konularının altı çiziliyor. 

Güneş ve Güney Düğüm beraber çalışacağı ve terazi burcu ilişkileri, adaleti simgelediği için bu konularla ilgili geçmiş durumlar da kendini tekrar gösterecektir. Bolca ex next haberi duyabiliriz. Geçmişte hesabı kapanmayan her türlü ilişki tekrar hak arayışı için gündeme gelebilir. Güneş’in haritamızda aydınlattığı hangi ev  konusunda bir denge ve düzen oluşturmamız gerekiyor, nelere sınır koymamız gerekiyor, nelere hayır demeyi öğrenmemiz gerekiyor yükselen burçlarınıza göre yazının devamında okuyabilirsiniz. 

24 Eylül - Pazar 

Ay tüm gün oğlak burcunda kalacak. Önümüzdeki haftanın plan programını şimdiden yapabiliriz. Gece haberci rüyalar görebiliriz. Daha çok kafamızda oturtamadığımız, karar vermekte zorlandığımız konularla ilgili mesaj alabiliriz. Mars Chiron karşıt açısı bugün kesinleşiyor. Küçük büyük kazalara karşı dikkatli olmakta fayda var.  

Haftalık Burç Yorumları (18 Eylül - 24 Eylül 2023)

Koç

Koç ve Yükselen Koçlar: Terazi burcuna giren Güneş sizin ilişkiler ve ortaklıklar alanınız olan 7. evinize yerleşiyor. 1 ay boyunca bu konular göz önünde olacak. İlişkilerde yaşadığınız denge problemleri, hayır diyememe gibi konuları gözden geçirebilirsiniz. İlişkisi olmayanlar kendilerini yeni bir ilişkide bulabilir ya da ilişki ihtiyacı içine girebilirler. Karmik ilişkiler yaşayabilirsiniz.

Boğa

Boğa ve Yükselen Boğalar: Terazi burcuna giren Güneş iş, sağlık ve günlük rutinlerinizi anlatan 6. evinizde olacak. Güneş giren eve doktor girmez derler ama siz yine de sağlığınızı ihmal etmeyin:) (ben de astrolojik şaka yapabiliyorum ehehe).

İkizler

İkizler ve Yükselen İkizler: Terazi burcuna giren Güneş aşk, çocuk, hobiler eviniz olan 5. evinize yerleşecek. Aşk hayatınız canlanabilir, çocuklarınızla uyum kurma, denge kurma çabası içinde olabilirsiniz. Geçmiş aşklar gündeme gelebilir.

Yengeç

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Terazi burcuna giren Güneş ev, aile yuva konularını anlatan 4. evinize geçecek. Evinizde dekorasyon değişikliği yapabilirsiniz. Evdeki adaleti sağlama görevi size düşebilir. Geçmiş aile konuları tekrar görünür olabilir. 

Aslan

Aslan ve Yükselen Aslan: Terazi burcuna giren Güneş kardeşler, seyahatler, anlaşmalar eviniz olan 3. evde olacak. Kardeşleriniz arasında arabuluculuk yapabilirsiniz. Geçmişte kalan, konuşulması gereken konular gündeme gelebilir.

Başak ve Yükselen Başak: Terazi burcuna giren Güneş para, özdeğer, bedenimizi anlatan 2. evinizde olacak. Kendinizi bakıma, kozmetiğe verebilirsiniz. Para harcamalarınız daha çok kişisel bakımınız üzerine olabilir. Terazi size contra-antiscia yapacağı için maddiyatla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu yüzden harcamalarınızda dikkatli olun. 

Terazi

Terazi ve Yükselen Terazi: Sizin burcunuzda olan Güneş hayatınızda ilişkiler, kariyer, aile konuları arasında bir uyum ve denge kurmanızı isteyecek. Önceliği kendinize vermeniz ve kendinize nazik davranmanız gerekli.

Akrep

Akrep ve Yükselen Akrep: Terazi burcuna giren Güneş kapalı alanları, bilinçaltınızı, hastaneleri anlatan 12. evinizde olacak. Hayırsever kimliğinizle ön plana çıkacağınız bir dönem olabilir. Terapi danışmanlıkları alabilirsiniz. 

Yay

Yay ve Yükselen Yay: Terazi burcuna giren Güneş arkadaş çevreniz, hayalleriniz, gelecek planlarınızı anlatan 11. evinizde olacak. Arkadaşlıklarınızı tekrar gözden geçirebilir ve önceden yaptığınız fedakarlıkların dozajını sorgulayabilirsiniz. Geride bıraktığınız arkadaşlıklarınız olabilir veya eski arkadaşlarınızla tekrar görüşme şansınız olabilir.

Oğlak

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Terazi burcuna giren Güneş kariyer hayatınızı anlatan 10. evinizde olacak. İş hayatınızdaki haksızlıklar gündeminizde olabilir. Hak edişlerinizi aldığınız bir dönem olabilir. Terfi bekleyenler gündem oluşabilir.

Kova ve Yükselen Kova: Terazi burcuna giren Güneş size 9. evden gayet olumlu bir açı veriyor. Yurtdışı konuları, hukuksal olaylar gündeminizde olabilecek konular içinde. Kendinize bir iyilik yapıp güzel bir seyahat planı yapabilirsiniz.

Balık

Balık ve Yükselen Balık: Terazi burcuna giren Güneş finans, krizler, dönüşüm eviniz olan 8. evinizde olacak. Terazi antiscia burcunuz olduğu için bu geçiş çok zorlu olmayacaktır sizin için. Eşinizin gelir kaynaklarıyla ilgili güzel gelişmeler olabilir, ekstra gelir elde edebilirsiniz, yatırımlarınızdan güzel kazançlar sağlayabilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et