Astroloji

Haftalık Burç Yorumları (21 Ağustos - 27 Ağustos 2023)


Fatmagül / Ağustos 21, 2023 / 319 Görüntüleme / 0 Yorum

Haftanın Astroloji Analizi (21 Ağustos - 27 Ağustos 2023)

21 Ağustos Pazartesi - Güneş Neptün Aversiyon Açısı

Empati yapmamız gereken, bencilliğimizi, egomuzu göz ardı etmemiz gereken olaylarla karşılaşabiliriz. Karşılaştığımız bütün olaylarda farkındalık aramamız gerekecek. Egomuzu iyi kontrol etmemiz lazım. Aksi taktirde aslında bizim için iyi sonuçlanacak bir şeyi tam tersine çevirebiliriz. Etkisi hafta sonuna kadar sürecek.

22 Ağustos Salı - Mars Neptün Karşıtlığı

Nerden geldiğini bilmediğimiz hastalıklarla karşılaşabiliriz. Özellikle bağışıklık sistemimizi ve sindirim sisteminizi hedef alan mikroplarla mücadele edebiliriz. Eylemsel olarak da çok fazla çalışırız ama yaptığımız şeylerden hiçbir sonuç alamamış, ortada boşa bir koşturma varmış gibi hissedebiliriz. Bunun nedeni dikkat dağınıklığının had safhalara ulaşması olacak. Odağımızı toplamak için önlemlerimizi alırsak sorun kalmayacaktır. Bunun ilk kuralı da program yapıp ona uymaktır.

22 Ağustos Salı - Venüs Jüpiter Karesi

Her ne kadar ikisi de iyicil gezegen olsa da birbirlerine sert açı yaptığı için iyiyi görme tarafımız biraz yavaşlayabilir. Kendimizi mutsuz, hayat enerjimiz çekilmiş gibi hissedebiliriz. Olayları abartıp en kötü tarafından bakarak dünya başımıza yıkılmış gibi davranabiliriz. İlişkiler anlamında da biraz dikkatli olmamız gereken bir süreç. Küçücük şeyleri problem yapıp, olmayacak konuları mesele haline getirip ilişkilerimizi zedelendirebiliriz. İlgi eksikliğinden kaynaklı dikkat çekme çabaları çok fazla olacak. Özdeğerimizi artıracak çalışmalar yaparak bu dönemi atlatabiliriz. Sanatsal faaliyetlerle ilgilenmek iyi gelebilir. 

23 Ağustos Çarşamba - Merkür Retroya Giriyor

Merkür bu seneki son retrosuna başak burcunda giriyor ve Eylül ayının ortalarına kadar retro hareketine devam edecek. Takıntılarımız çok fazla su yüzüne çıkabilir. Teknolojik aksaklıkları ve geçmiş konuların ön plana çıkacağını kısaca hatırlatayım. Şu an Venüs retrosu da devam ettiği için geçmiş konular iki kere önem kazanıyor. Başak programlılığıyla bütün önemli dijital verilerinizi yedeklemeye, araçlarınızın bakımlarını yapmaya, seyahat planlarınız varsa bütün hazırlıklarınızın kontrolünü yapmaya şimdiden başlayın.

23 Ağustos Çarşamba - Güneş Başak Burcuna Geçiyor

Can enerjimizi anlatan Güneş kendi yönettiği aslan burcundan çıkıp başak burcuna geçiyor. Güneş başak seyahatinin yarısından fazlasında yöneticisi Merkür retroda olacak. Bu nedenle retro beni ilgilendirmiyor gibi bir durumumuz olmayacak. Başak burcunun yönettiği evlerde eksik bıraktığınız, göz ardı ettiğiniz, ertelediğiniz ne var ise retronun da etkisiyle beraber hepsi önümüze gelecek. Kaçtığımız ya da ertelediğimiz her ne ise canla başla ilgilenmek durumunda kalacağız.

25 Ağustos Cuma - Mars Plüto Üçgeni

Güç bende artık dediğimiz bir açı. Bütün hafta hatta geçtiğimiz aydan beri güç düşüklüğü, enerji kaybı, isteksizlik gibi durumlar yaşadık. Bu açı biraz daha toparlanacağımız anlamına geliyor. Sağlık sorunları yaşayanlarımız varsa güç kazanabilecek, sağlıklarına kavuşabilecekler. Cesaret gerektiren işler yapacak olanlar da istedikleri desteği görecekler. Adım atmak, girişimde bulunmak, herhangi birşeyi başlatmak için motivasyonumuz yüksel olacaktır.

27 Ağustos Pazar - Mars Terazi Burcuna Geçiyor

Mars pek sevmediği, kendini gösteremediği ve 11 Ekim’e kadar kalacağı terazi burcuna geçiyor. Adalet, diplomasi, sanat daha çok görünür olan konulardan olacak. GAD ile hareket ettiği için geçmişte uğradığımız haksızlıkların adale kavuştuğunu göreceğiz. Özellikle ilişkilerde kimsenin ahının kimsede kalmadığına da şahitlik edeceğiz. Mars savaşları, askeri hareketleri ve silahları da anlattığı için savaşlar tekrar gündeme gelebilir. Bunların dışında uyum ve denge mottomuz olacak. Terazinin gölgesi çıkar ilişkisi olduğu için karşınıza bu amaçla çıkan insanlar olabilir. İnsanların samimiyetinden emin olamayabilirsiniz. Bu enerjiyi nasıl kullanırız peki? Alma verme dengemizi olması gerektiği yere getirerek, kendimizi ikinci plana atmayarak, insan ilişkilerimizi kuvvetlendirerek enerjiyi kullanabiliriz.

27 Ağustos Pazar - Güneş Satürn Karşıtlığı

Otoriteyi anlata iki figür karşı karşıya geliyor. Kendimizi kısıtlandırmamız, sınırımızı bilmemiz gereken konuları gözden geçirmemiz gerekecek. Bunu biz yapmazsak otorite olarak gördüğümüz kişiler bizim yerimize yapabilir. Kendi disiplinimizi oluşturmazsak bizim adımıza kendi bildikleri gibi oluşturanlar olabilir. Biraz otokontrolün öne çıktığı belki de sorumluluk almamız gereken olaylarla karşılaşmamız olası. Olgunlukla, mantıkla olayları değerlendirmemiz isteniyor bizden. 

Haftalık Burç Yorumları (21 Ağustos - 27 Ağustos 2023)

Koç

Koç ve Yükselen Koçlar: Güneş’in başak burcuna girmesiyle beraber ertelediğiniz sağlık konuları önünüze çıkacaktır. Tamamlanmayı bekleyen işleriniz, tadilatlarınız sizleri bekliyor olacak. Marsın terazi burcuna girmesiyle beraber ilişkilerinizde hareketlenmeler olacak. Özellikle geçmişte kalan konular ve kişilerin ve karmik partnerlerinizin karşınıza çıkma potansiyeli çok yüksek.

Boğa

Boğa ve Yükselen Boğalar: Güneş’in başak burcuna girmesiyle beraber size iyi gelen fakat rafa kaldırdığınız bir hobinizle tekrar ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Geçmişte görüştüğünüz kişilerle tekrar bir flört havasında görüşmeye başlayabilirsiniz. Marsın terazi burcuna girmesiyle beraber günlük koşturmalarınız biraz daha artabilir. Aynı anda herkese ve herşeye yetişmeye çalışabilirsiniz. Tüm bu koşuşturma içinde sağlığınızı ihmal etmeyin.

İkizler

İkizler ve Yükselen İkizler: Güneş’in başak burcuna girmesiyle beraber evinizde tadilat gerektiren ne varsa hepsiyle ilgilenebilirsiniz. Evinizin gerekli kontrolleriniz, yenilenmesi gereken yerlerini yaptırmak için çok uygun bir zaman. Marsın terazi burcuna girmesiyle beraber aşk hayatınıza hareketlilik geliyor. Birden fazla kişi ile flört edebilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyenler için de doğurganlık anlamında iyi bir zamanı gösteriyor. 

Yengeç

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Güneş’in başak burcuna girmesiyle beraber iletişimleriniz göz önünde olacak. Özellikle kardeş ve yakın çevrenizle olan iletişim sorunlarınız ön plana çıkabilir. Marsın terazi burcuna girmesiyle beraber hayatınızda taşınma, yer değiştirme gibi hareketlenmeler olabilir. Evinizde değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Aile dizimi gibi çalışmalar yapmak için çok uygun bir zaman.

Aslan

Aslan ve Yükselen Aslan: Güneş’in başak burcuna girmesiyle beraber para konularınız ve birikimleriniz ön planda olacak. Kendinizi bol bol muhasebe yaparken bulabilirsiniz. Özdeğer sorgulaması yapmak için tam zamanı. Marsın terazi burcuna girmesiyle beraber seyahatlerinizde artış olabilir. Kendinizi sürekli yollarda bulabilirsiniz. Kardeşlerinizle birlikte hareket edeceğiniz konular gelişebilir. 

Başak ve Yükselen Başak: Güneş’in sizin burcunuza girmesi sizi yakinen ilgilendiriyor. Geçmişe bağlı kalmayla ilgili takıntılarınızı bir kenara ayırmak ve şimdide kalmak için size fırsat. Geçmiş ilişkileri, geçmiş aile sorunlarını, sıkı sıkıya tutunduğunuz işi bırakıp kendinize dönün. Marsın terazi burcuna girmesiyle beraber cüzdanınızdaki para sizi daha çok ilgilendirecek. Her yere yetişip, herkese harcama yapabilirsiniz. Hayır kurumlarına yaptığınız bağışlar en isabetli kararlarınızdan olacaktır. 

Terazi

Terazi ve Yükselen Terazi: Güneş’in başak burcuna girmesiyle beraber bilinçaltınıza attığınız konular dışarı çıkıp sizi rahatsız edebilir. Yüzleşmeniz gereken konularla karşılaşabilirsiniz. Marsın sizin burcunuzun üstüne gelmesiyle beraber hayatınızın iş, aile, ilişki gibi birçok alanıyla ilgili hız kazanacaksınız ve denge bulma ihtiyacı içinde olacaksınız. 

Akrep

Akrep ve Yükselen Akrep: Güneş’in başak burcuna girmesiyle beraber sosyal çevrenizde, arkadaşlarınız arasında görüşmelere, iletişimlere ara verebilir ya da eleme aşamasına geçebilirsiniz. Marsın terazi burcuna girmesiyle beraber ruh haliniz inişli çıkışlı olabilir. Bir gün sinirli bir gün mutlu olabilirsiniz. Şiddet içerikli rüyalar görebilirsiniz. Bilinçaltınız dikkatinizi çekmeye çalışıyor olacak. 

Yay

Yay ve Yükselen Yay: Güneş’in başak burcuna girmesiyle beraber kariyer alanınızda detay gerektiren, önceden atladığınız fakat incelemenizi bekleyen konularla karşılaşabilirsiniz. Daha önce kaçırdığınız bir iş fırsatı tekrar değerlendirmeniz için karşınıza çıkabilir. Marsın terazi burcuna girmesiyle beraber sosyal hayatınız aktifleşiyor. Her gün bir etkinlikte bulabilirsiniz kendinizi. Arkadaş çevrenizde elemeler yapabilirsiniz.

Oğlak

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Güneş’in başak burcuna girmesiyle beraber hayat görüşünüzde revizelere gidebilirsiniz. Yükseleninize olumlu açı vereceği için daha pozitif bir enerji içine girebilirsiniz. Yurtdışı seyahatleri yapacak olanların pasaport, vize gibi işlemlerinin hazırlıklarını son dakikaya bırakmamasında fayda var. Marsın terazi burcuna girmesiyle beraber kariyer hayatınızda hareketlenmeler olabilir. Terfi, daha iyi bir şirkete geçmek gibi değişiklikler yaşayabilir veya rekabet ortamına girebilirsiniz. 

Kova ve Yükselen Kova: Güneş’in başak burcuna girmesiyle beraber finansal kaynaklarınızla ilgili unuttuğunuz, askıya aldığınız ya da beklediğiniz konularla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Marsın terazi burcuna girmesiyle beraber yurtdışı, mahkemeler, yüksel öğrenim gibi konularla ilgili aksiyon alabilirsiniz. 

Balık

Balık ve Yükselen Balık: Güneş’in başak burcuna girmesiyle beraber ilişki konularınız göz önünde olacak. İlişkilerinizde geçmişte kalan ama hala hesaplaşması bitmemiş konular ve kişiler karşınıza çıkabilir. Marsın terazi burcuna girmesiyle beraber finansal konularınız hız kazanacak. Vergi, banka borcu, sigorta ödemesi gibi konularınızla ilgili aksiyon alabilirsiniz. 

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et