Astroloji

Haftalık Burç Yorumları (22 Temmuz - 28 Temmuz 2024)


Fatmagül / Temmuz 23, 2024 / 318 Görüntüleme / 0 Yorum

Haftanın Astroloji Analizi (22 Temmuz - 28 Temmuz 2024)

22 Temmuz - Pazartesi

Haftaya çok hızlı bir giriş yapıyoruz. Ay kova burcunda ilerliyor. Dolunay etkileri hala aktif. Öğle saatleri ilişkilerde özgürlük temalı anlaşmazlıklar yaşanabilir.

Merkür Uranüs karesi bugün kesinleşti. Patavatsızlığımız üstümüzde. Son söyleyeceğimizi ilk söyleyip pişman olabiliriz. Aklımıza cin fikirler gelebilir. Orijinal bir şeyler üretmek için zihin jimnastiği yapabiliriz. Elektronik aletler bizi yarı yolda bırakabilir. Elektrik kesilmeleri yaşayabiliriz.

Güneş Neptün üçgeniyle her şeyi oluruna bırakmak, akışta kalmak, keyfimize bakmak, biraz kolaya kaçmak isteyebiliriz. Ruhsal çalışmalar yapmak, dinlenmek, manevi dünyamızla ilgilenmek için uygun.

Bugün bütün olumlu açıların günü. Mars Plüto ile üçgen açıya girdi. Güç, dirayet, istikrar, azim ihtiyacımız karşılanıyor. İrademizi ve becerilerimizi kullanıp, zekice adımlar atarak başarılara imza atabiliriz. Spora başlamak için mükemmel zamanlama.

Vee Güneş aslan burcuna geçti! Aslan sezonumuz hayırlı olsun. Başta kendim olmak üzere bütün aslanların ve kendini aslan hissedenlerin :) doğum günü kutlu olsun. İyi ki doğmuşuz!

23 Temmuz - Salı

Ay 16:22’ye kadar kova burcunda ilerlemeye devam edecek. Sabah saatleri ilginç olaylara açık. Artık daha fazla ne kadar şaşırabilirim derken daha da şaşıracağınız şeylerle karşılaşabiliriz. Öğleden sonra mantık duygu çelişkisi yaşayabiliriz. İyilik yapacağım derken ukalalıkla karşılaşabiliriz. Öğleden sonra Ay balık burcuna geçiyor. Duygusal sarsıntılar geçirebilir, sinirden ağlayabiliriz.

Güneş Plüto karşıtlığı bugün kesinleşiyor. Üzerimizde üstünlük kurmaya çalışan insanlar olabilir. Zorbalıkla karşılaşabiliriz. Önümüzdeki birkaç gün yaşayacağımız her türlü baskı, şiddet konuları baba figürüyle ilgili yaşadığımız travmaların tetiklenmesi sonucu olacaktır. Affetme çalışmaları yaparak dönüşüm sürecine adım atabiliriz. Kendimizi güçsüz ve özgüvensiz hissedebiliriz. 

24 Temmuz - Çarşamba

Ay balık burcunda ilerlemeye devam ediyor. Duygular yoğun, aynı zamanda kaçma modumuz da açık. Hemen role bürünüp sorumluluklarımızdan başkalarını suçlayarak kaçabiliriz. Özellikle öğle saatlerinde tam bir performans sanatçısı gibi duygularımızı aşırı aşırı yaşayabiliriz. Gece yatmadan önce sorumluluklarımızı gözden geçirip analiz yapabiliriz. 

25 Temmuz - Perşembe

Ay 17:52’ye kadar balık burcunda olacak. Sıcakların da katkısıyla rehavet ve miskinlik hissedilen sıcakların çook üstünde olacak. Canımız hiç bir şey yapmak istemeyebilir. Uyuşukluk ve üşengeçlik bizi esir alabilir. Neyse ki akşam saatlerinde Ay koç burcuna geçiyor ve biraz enerji kazanıyoruz.

26 Temmuz - Cuma

Ay koç burcunda ilerliyor. Şımarıklık, çocukluk, mızmızlık yapmaya izinliyiz. Küsmek, yaramazlık yapmak, içimizden geldiği gibi düşünmeden davranmak gibi çocukça diyeceğimiz davranışlarımız olabilir. 

Merkür kendi yönettiği ve güçlü çalıştığı başak burcuna geçiyor ve yavaş yavaş retro hareketine hazırlanıyor. Ayrıntılara her zamankinden fazla takılacağız. Eleştirel bir dil ile konuşabiliriz ve bu dile maruz kalabiliriz. Detaylarda boğulmaktan biraz hayatı kaçırabiliriz. Temizlik, düzen gibi takıntıları olanlar bu süreyi biraz zor geçirebilir çünkü bu takıntılar daha da artacaktır. Plansız, programsız adım atmayacağız. Çok fazla tekrara düşebiliriz bu yüzden farkında olup kendimizi bir sarmala kaptırdığımızı anladığımız andan hemen dışına çıkarmalıyız. Bu dönemde çözüm üretme becerimizi geliştirebiliriz, pratiklik kazanmanın yöntemlerini öğrenebiliriz. Toprakla, çiçeklerle ilgilenebiliriz. 

27 Temmuz - Cumartesi

Ay koç burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gece güzel bir uyku çektiysek güne keyifli başlıyoruz. Koşuşturmalı, hareketli, eğlenceli bir gün geçirebiliriz. Ay 20:22’de boğa burcuna geçiyor. Yemekli organizasyon planları yapanlar için eğlenmek ve mutlu olmak garanti. Eğlence yerlerinde şiddet olayları yaşanabilir dikkat!

28 Temmuz - Pazar

Ay boğa burcunda ilerliyor. Sabah kalkar kalkmaz kendimize en güzel mekanlarda pahalı kahvaltılar ısmarlayabiliriz. Ay’ın gün boyunca pek açısı yok. Duygusal boşluğumuzu yemek yiyerek ve tatlı çeşitleriyle gidermeye çalışabiliriz. Fazla abartmamakta fayda var.

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et