Astroloji

Haftalık Burç Yorumları (24 Haziran - 30 Haziran 2024)


Fatmagül / Haziran 24, 2024 / 198 Görüntüleme / 0 Yorum

Merhaba, herkesin geçmiş bayramını tekrar kutlarım. Uzun bir tatilin ardından kaldığımız yerden hayatın akışına devam ediyoruz. Bakalım bu hafta bizleri neler bekliyor, nasıl bir hafta geçireceğiz. Keyifli okumalar..

Haftanın Astroloji Analizi (24 Haziran - 30 Haziran 2024) 

24 Haziran - Pazartesi

Haftanın ilk gününe ay oğlak burcunda başladık kova burcu ile devam ediyoruz. Bu arada dolunay fazı hala aktif ama artık kova burcu enerjisiyle. Alayına isyan mode on durumundayız. Aklımız hala artık mazi olan o uzuun bayram tatilinde. Ama yavaş yavaş düzenimizi değiştirmeye, mevcut rutine alışmaya başladık. 

25 Haziran - Salı

Ay tüm gün kova burcunda ilerleyecek, gün boyu başı boş bir enerji hâkim. Kalabalıkla, gruplarla hareket etme, iş bitirme, başarı sağlamaya odaklanmak için harika bir gün. Biraz değişik bir gündü diyebiliriz. Enteresan, antin kuntin kişiler, olaylar ve tavırlarla karşılaşabiliriz. Elektrik faturanızı ödeyebilirsiniz. Bakım bekleyen elektronik aletlerinizle ilgilenebilirsiniz. 

26 Haziran - Çarşamba

Ay sabahın erken saatlerinde balık burcuna geçerek gökyüzündeki su elementi yoğunluğuna katılıyor. Yaratıcılığımızı, hayal dünyamızı en yüksek seviyede çalıştırabiliriz. Hayallerimizi sınırsızlaştırabileceğimizi anlatıyor bugün. Akşam saatlerinde yazı yazarak, resim çizerek hayallerinizi somutlaştırmaya başlayın. Kendimizi biraz hüzünlü ve melankolik hissedebiliriz tabi. 

Hafta başından beri etkisini gösteren Merkür Satürn üçgeni bugün kesinleşiyor. Kalıcı anlaşmalar yapabilir, imzalar atabiliriz. Ev kiralama sözleşmeleri, gayrimenkul alım satımı için resmi yerlerde bulunmalarda artış olabilir. Nikah tarihi almak için uğraşanların işleri su gibi akacaktır. Eğitimlere başlayanlar aldıkları eğitimlerden çok fazla verim alacaktır. Verilen sözler de yerine getirilecektir. 

Venüs düğümlerle açı içinde olacak. Etkisi birkaç hafta başında başladı zaten ve Cuma gününe kadar devam edecek. İlişkiler kadere takılıyor. Kapanmamış defterler kapanabilir. Geçmişteki yerine gelmeyen adalet şimdi sağlanabilir. Yarına kalsa da yanına kalmazın yarını geldi. Her türlü borcun bittiğini ve bir daha karşınıza çıkmayacağını söyleyebiliriz. Venüs güney düğümün yöneticisi olduğu için geçmişte kalmak size daha cazip gelebilir. Burada vereceğiniz savaş kendinizi yok sayıp saymamakla olacak. Mantıkla, akılla hareket eden kazanacak.

27 Haziran - Perşembe

Ay tüm gün balık burcunda ilerleyecek. Sabah keyifli uyanacağız. Spiritüel konularla, sanatla, yaratıcılığınızı artıracak çalışmalarla ilgilenebilirsiniz. Havuza, denize girebilir, bitkilerinizi sulayarak ruhunuzu dinlendirebilirsiniz. Ayak masajı yaptırabilir, pedikür randevusu alabilirsiniz. Akşam saatleri dinlenmek, huzurlu bir ortam yaratmak için inzivaya çekilebilirsiniz. 

28 Haziran - Cuma

Ay öğleye kadar balık burcunda ilerleyecek ve sonrasında koç burcuna geçecek. Vaktin nasıl geçtiğini anlamayabiliriz. İmkânı olan varsa öğleye kadar uyku uyuyabilirler. Öğleden sonra hayat hızlanıyor. Koşmak, hareketli sporlar yapmak, hareketlenmek için gerekli motivasyona sahip olacağız. Kendimizi hızlı hızlı, acelemiz varmış gibi yürürken, bir yerlere yetişecekmişiz gibi davranırken yakalayabiliriz. 

29 Haziran - Cumartesi

Ay tüm gün koç burcunda kalacak. Canımın istediğini yapağımız bir gün zira yönetici Mars Venüs ile olumlu açıda olacak. Günü kendinize ayırıp kendinizle vakit geçirmek oldukça keyif verici olacaktır. Kendinize hediyeler alıp, tatlı ısmarlayıp mutlu olabilirsiniz.

Satürn 10 Kasım’a kadar devam edecek olan retro hareketine bugün itibariyle başlıyor. Bu yaklaşık 4,5 ay süresi boyunca sorumluluk almaktan kaçtığımız, görmezden gelmeyi seçtiğimiz konularla yüzleşme şansı yakalayacağız. Hayatımızın hangi alanlarında rahat ve gevşek davranıp, işi oluruna bırakıyoruz ve sonuçlarının sorumluluğunu almamak için başka şeyleri suçluyoruz bunun oturup düşünmemiz isteniyor. Yaratıcı tarafımızı neden kısıtlıyoruz, potansiyelimizi neden sınırlandırıyoruz sorularını kendimize yöneltebiliriz ve sebepleriyle yüzleşip kendimizi geliştirebiliriz. Biraz içimize döneceğimiz, sorgulayacağımız bir dönem olacak. İnançlarımızı, inandıklarımızı gözden geçirmemiz kaçınılmaz olacak. 

30 Haziran - Pazar

Ay 15:00’e kadar koç burcunda kalacak. Hafta sonunun son hareketli saatleri. Sonrasında Ay boğa burcuna geçerek hızımızı biraz kesiyor. Tatlı, keyif yapma ihtiyacımız artabilir. Keyfimizin kahyası bize eşlik ederek bizi rahat edeceğimiz şeylere ve yerlere yönlendirebilir. Akşam saatleri yediklerimiz fazla gelip bizi rahatsız edebilir. 

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et