Astroloji

Haftalık Burç Yorumları (24 Nisan - 30 Nisan 2023)


Fatmagül / Nisan 23, 2023 / 488 Görüntüleme / 0 Yorum

Haftanın Astroloji Analizi (24 Nisan - 30 Nisan 2023)

Çok güçlü bir tutulmayı geride bıraktıysak yeni haftaya başlayabiliriz demektir. Fakat tutulmanın etkisi uzun bir süre daha hissedilecek tekrar hatırlatayım. Tabi Merkür retrosunun da etkileri son sürat devam ediyor. Bunun da hatırlatmasını yaptıktan sonra bu haftanın etkileri neler çok uzatmadan bahsedeyim.

24 Nisan Pazartesi: Güneş Ay Düğümleri İle Açı İçinde, Merkür Mars Sekstil Açısı Aktif

Ay düğümleri bizim kadersel yolumuzu anlatan göstergelerden. Güneş de direkt olarak bizi anlatan bir gösterge. Bu ikisi bir araya geldiklerinde kader çalışıyor demektir. Hayatımızda seçim yapmamız gereken yol ayrımlarına girebiliriz. Güneş kuzey ay düğümünün yanında olduğu için geçmişten ders alarak ya da geçmiş tecrübelerimizden yararlanarak ileriye yönelik adımlar atabiliriz. Takıntılarımızdan, öfkeli olduğumuz konulardan, bizi aşağı çeken her türlü olaydan kurtulup geleceğe daha pozitif bir şekilde bakabiliriz. Etkisi bütün hafta için geçerli olacaktır.

Merkür’ün Mars ile girdiği açı ise fikirlerimizi, düşüncelerimizi eyleme geçirmede bize kolaylık sağlayacak. Merkür’ün retroda olduğunu düşünürsek geçmişte yapmadığımız, ertelediğimiz konuşmaları, kararları gerçekleştirmek için bu fırsattan yararlanabiliriz. Bu açının etkisi de hafta boyunca çalışıyor olacak.

25 Nisan Salı: Güneş Satürn Sekstil Açısı Aktif

Güneş’in ay düğümleri ile bağlantısından bahsettim. Satürn burada yapacağımız her türlü kararı destekleyerek bize eminlik hissi kazandıracaktır. Yaptığımız her şeyi içimize sinerek yapacağız. Müdürlerimizin, şeflerimizin, patronlarımızın desteğini göreceğimiz bir hafta olacak. Özellikle para konusunda desteklerine ihtiyacımız varsa, yapacağımız konuşmalar olumlu sonuçlanabilir. 

29 Nisan Cumartesi: Mars Uranüs Sekstil Açısı Aktif

Aklımıza geleni anında uygulama açısı. Cesaretimiz fazla olacağı için gereksiz riskler de aldırabilir bu açı bize fakat genel olarak daha çok aktif, aldığımız kararları anında uyguladığınız, özellikle parasal konularda gözümüzün kara olduğu, birden ev, arsa olmak gibi radikal eylemler yapacağımız bir hafta olabilir bizim için. Cesaret gerektiren ve yapmaktan çekindiğimiz ne varsa yaparken bulabiliriz kendimizi. 

Haftalık Burç Yorumları (24 Nisan - 30 Nisan 2023)

Koç

Koç ve Yükselen Koçlar: Parasal konularla, birikimlerinizle ilgili riskler alabilirsiniz. Borsa, dijital para gibi alanlara yatırım yapmayı düşünebilirsiniz. Ev ile ilgili beklemediğiniz masraflar ortaya çıkabilir veya ev, arsa gibi gayrimenkule yatırım yapma kararı alabilirsiniz. 

Boğa

Boğa ve Yükselen Boğalar: Kendi hayatınızla ilgili önemli kararlar alacağınız, farklı yol ayrımlarına girebileceğiniz bir hafta olacak sizin için. Hiç aklınızda yokken bir eğitime başlayabilir, birden valizinizi alıp seyahate çıkabilirsiniz. Özellikle ilişkilerinizle ilgili beklemediğiniz kişilerle iletişim içine girebilirsiniz. 

İkizler

İkizler ve Yükselen İkizler: Psikolojik danışmanlıklar için harcamalar yapabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili hem maddi hem manevi rahatlık yaşatacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle üstlerinizin desteğini üzerinizde hissedeceğiniz bir hafta geçireceksiniz. 

Yengeç

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Sosyal çevrenizle normal zamandan çok daha fazla vakit geçireceğiniz bir hafta olacak sizin için. Amaçlarınıza ve planlarınıza arkadaş çevrenizin desteği sayesinde ulaştığınız, ulaşmak için destek alacağınız bir süreç. Çok fazla duygu paylaşımı ve duygusal değişimler yaşayabilirsiniz. 

Aslan

Aslan ve Yükselen Aslan: Kariyerinizle ilgili, özellikle eril figürlerden kaynaklı, sizi yoran canınızı sıkan konulara bu hafta çözüm bulabilirsiniz. İş değişikliği yapma, iş yerinizdeki pozisyonunuzun değişmesi gibi gündemleriniz olabilir. İş ile ilgili yaşayacağınız her türlü gelişme sizin için iyi anlamda olacaktır. 

Başak ve Yükselen Başak: Partnerinizle beraber yurtdışı seyahat programı yapabilirsiniz bu hafta. Boşanma gibi hukuksal bir süreçte olanlar için olumlu gelişmeler yaşanabilir. Ticaret yapan ve ortaklı bir işletmeye sahip olanlar dış ticarete açılabilecekleri fırsatlar yakalayabilirler. 

Terazi

Terazi ve Yükselen Terazi: İş yerinizden tazminat gibi toplu ödeme beklentisi olanlar için bu hafta gelişmeler olabilir. Daha önce kaçırdığınız finansal anlamda sizi rahatlatacak fırsatlar tekrar önünüze gelebilir. Sağlık açısından ertelediğiniz bir operasyon varsa bu hafta gerçekleştirmek için maddi destek alabilirsiniz. 

Akrep

Akrep ve Yükselen Akrep: Bu hafta ilişkilerinizle ilgili gelişmeler yaşamanız açısından çok önemli ve olumlu açılar alıyorsunuz. Uzun süren yalnızlığınızı sonlandıracak partnerle bu hafta tanışabilirsiniz. Toksik hale gelmiş ilişkinizi sonlandırmak için olumlu ve destekleyici etkiler altında olacaksınız. Geçmiş partnerleriniz sizinle iletişime geçebilir. 

Yay

Yay ve Yükselen Yay: İş yerinizde yaşadığınız ve zihninizi meşgul eden krizlere bu hafta son verebilirsiniz. Belirsiz devam eden bir süreç somut bir sonuca varacak. Eskiden başvurduğunuz ve çok istediğiniz bir iş sizin bütün düzeninizi olumlu anlamda değiştirmek üzere tekrar karşınıza çıkabilir. 

Oğlak

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Bu hafta aşk hayatıyla ilgili gelişmeler yaşayacak kişilerden biri de sizsiniz. İlişki hayatınızda iletişim önemli ölçüde güzel etkiler alıyor. Hali hazırda ilişkisi olanlar ilişkilerini bir sonraki evreye taşıyabilirler. İlişkisi olmayanlar için ise yeni partner adaylarıyla tanışabilir. Burada geçmişe bir sünger çekip, geleceğinize odaklanmanız gerekli. 

Kova ve Yükselen Kova: Taşınma, yer değişikliği gibi planlarınız varsa bu hafta sizi memnun edecek fırsatlar önünüze gelebilir. Hiç aklınızda yokken evinizle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Kiralık ev ararken birden ev sahibi olmanızı sağlayacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. 

Balık

Balık ve Yükselen Balık: Bu hafta çocuklarınızın eğitim hayatı gündeminizi daha çok meşgul edebilir. Çocuk sahibi olmak isteyenler için gökyüzünde destekleyici etkiler mevcut. İlişkisi olmayanlar sosyal medya, yakın çevre, akrabalar aracılığıyla yeni birisiyle tanışabilir.

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et