Astroloji

Haftalık Burç Yorumları (26 Ağustos - 1 Eylül 2024)


Fatmagül / Ağustos 26, 2024 / 515 Görüntüleme / 0 Yorum

Herkese merhaba. Mutlu ve güzel bir hafta geçirmenizi dilerim. 

Haftanın Astroloji Analizi (26 Ağustos - 1 Eylül 2024) 

26 Ağustos - Pazartesi 

Haftaya Ay ikizler burcunda başlıyoruz. İletişim, sosyallik ön planda olacak. Gece bölük pörçük bir uyku uyumuş olabiliriz. Öğle saatlerinde iletişim problemlerine karşı dikkatli olmak lazım. A derken Z anlaşılabiliriz ve anlayabiliriz. Elektronik ortamlarda işlemleriniz varsa hatalara ve sorunlara karşı önleminizi alın. Akşam saatleri geçmişte tanıdığımız kişilerle iletişime geçebiliriz.

27 Ağustos - Salı

Ay ikizler burcunda ilerlemeye devam ediyor. Öğle saatleri yolculuk yapacak olanlar varsa aksiliklerle karşılaşabilir. Öğleden sonra iletişim trafiğimiz baya artabilir. Sosyal ağlarımızdan şanslar yakalayabiliriz. 

Venüs Uranüs üçgeni bugün kesinleşiyor. İlişkilere yeni güncelleme geliyor :) İlişkilerdeki özellikle eskimiş, rutin haline gelmiş ve sıkılma tadı vermiş her şeyi yenileyebiliriz. Yeni aşk fırsatları da karşımıza çıkabilir. İşin içinde Uranüs olduğu için uzun vadeli olmaz gibi görünebilir bu fırsatlar fakat hem Venüs hem de Uranüs Toprak burçlarında olduğu için uzun ve bir o kadar farklı bir deneyim yaşayabilirsiniz. Birikim yapma alışkanlığı kazanmak için de adımlarınızı atabilirsiniz.

28 Ağustos - Çarşamba

Ay öğlene kadar ikizler burcunda kalacak. Bugün biraz duygusal başlayıp duygusal devam edecek gibi duruyor. Sabah saatleri beklentilerimizin karşılanmaması sonucu üzücü, hayal kırıklıklarıyla geçebilir. Keşke bunu deseydim, keşle şöyle davransaydım gibi pişmanlık ifadelerimiz olabilir. Ay öğle saatlerinde yengeç burcuna geçiyor. Nostalji ve duygusallık kendini göstermeye devam ediyor. 

Venüs Neptün karşıtlığı bugün kesinleşiyor. Etkileri devam eden Venüs Uranüs üçgen etkisi çabuk, düşünmeden kararlar vermemize ve Neptün açısıyla gözümüzde büyüttüğümüz kişinin aslında abarttığımız gibi olmadığını anladığımıza sebep olabilir. İlişkilerle ilgili vereceğiniz bütün kararların mantık ve zihin çerçevesinden çıkmadan, akıllıca alınmış kararlar olduğundan emin olalım. Aksi taktirde keşkeler ve pişmanlıklar silsilesinde kendimizi kaybedebiliriz.

29 Ağustos - Perşembe

Ay yengeç burcunda ilerlemeye devam ediyor. Aile, yuva konuları daha çok ön planda. Bugünün güzel haberi Merkür retrosunun bitmesi! Daha doğrusu bitmeye başlaması. Merkür düz hareketine geçmek için durağanlaşıyor. Kendine gelmesi yine biraz sürecek ama hem Ay yengeçteyken hem de retro hala bitmemişken geçmiş konuları toparlayıp bitirme zamanı. Temizlenmesi, elenmesi, revize edilmesi gereken ne varsa hepsine son bir göz atalım.

Venüs kendi yönettiği terazi burcuna geçti ve Başak burcunun mızmızlığından ve hoşnutsuzluğundan kurtuldu. Venüs terazi süresince zarafet, nezaket, ilişkiler daha da bir önemli hal alacak. Venüs güney düğüm ile çalışacağı için ilişkilerde geçmiş konular önem kazanıyor. Haksızlık sonucu biten ilişkilerde adalet sağlanabilir. Kapanmamış hikayeler tekrar açılabilir. İlişkilerde alma verme dengesiyle ilgili problemlerimiz su yüzüne çıkacak. Fazla fedakarlık yaptığımız tarafımızı törpülememiz gerekecek. Sürekli kendimizden verdiğimiz için bu sefer almayı öğrenmemiz adına deneyimler yaşayacağız. Ekonomik olarak da şartlar biraz daha zorlaşabilir.

30 Ağustos - Cuma

Zafer bayramımız kutlu olsun! Tam da Ay yengeç burcunda ve Türkiye haritasının yükselenindeyken vatan bu günü kutlamamız tesadüf değil. Vatan, millet için yapılmış fedakarlıkları yad etmek, onlar için dua edip şükran duymak, sahip olduğumuz toprakların değerini hatırlamak ve birlik olmak için ne kadar muazzam bir gün. Atamıza ve bu vatanın kurulması için canını feda edenlere ne kadar teşekkür etsek az. Hakkınız ödenemez.

Ay akşam saatlerinde Aslan burcuna geçerek Plüto ile karşıt açı yapıyor. Gerilimli gösteriler, çatışmalar olabilir. Dikkatli olalım.

31 Ağustos - Cumartesi

Ay tüm aslan burcunda ve boşlukta olacak. Bugün sadece kendimizle ve kendi değerimizle ilgilenelim. Neyi seviyorsak, bize ne iyi geliyorsa onu yapalım. Sahne sanatları ile ilgili gösterilere katılabiliriz. Özgüvenimizi yükseltmek için işe rol yaparak başlayabiliriz, sonrasında zaten doğal halimize dönüşecek.

1 Eylül - Pazar

Ay tüm gün aslan burcunda ilerleyecek. Öğleden sonra hala retro etkilisi devam eden Merkür ile kavuşuyor. Keşfedilmemiş yeteneklerimiz ortaya çıkabilir. Hislerimizi rahatça, cesurca ifade edebiliriz. İçimizde biriktirdiğimiz ve bizi rahatsız eden her türlü duygu ve düşünceyi dışarı vurabiliriz.

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et