Astroloji

Haftalık Burç Yorumları (26 Şubat - 3 Mart 2024)


Fatmagül / Şubat 26, 2024 / 250 Görüntüleme / 0 Yorum

Herkese sağlıklı, mutlu, neşeli haftalar! Bu hafta yaratım gücümüz çok kuvvetli. Ne dilediğimize dikkat edelim ;) 

İlişkiler için biraz riskli etkiler var. Çok sınırları zorlamamak gerekli.. 

Haftanın Astroloji Analizi (26 Şubat - 3 Mart 2024) 

26 Şubat - Pazartesi 

Haftaya başak burcuyla, ve dolunay etkilerinin altında başlıyoruz. Sabah saatleri dalgınlık, yorugunluk, unutkanlık enerjilerine çok açık. Dalgınlıkla hata yapabiliriz. Akşam saatlerinde Ay terazi burcuna geçecek. Ay Plüto üçgeni ile ilişkilerde sağlam adımlar atabilir, sağlam kararlar alabilir, güçlü iletişimler kurabiliriz.

27 Şubat - Salı

Ay tüm gün terazi burcunda ve öğleden sonra ilişki gezegenleri Venüs ve Mars ile olumlu açıda olacaklar. Partnerlerinizle beraber farklı deneyimlere, yeniliklere açık olabilirsiniz. 

Mars Jüpiter karesi bugün kesinleşiyor. Galeyana gelip boyumuzdan büyük işlere kalkışabiliriz. Birden karar verip bütçe sarsacak seyahat alışverişleri yapabiliriz. 

28 Şubat - Çarşamba

Ay bütün gün terazi burcunda. Bugünün gündem konusu da ilişkiler. İkili ilişkilerimizin daha çok ön planda olacağı bir gün olacak. Güzelik, estetik, sanat gibi alanlara yönelebiliriz.

Merkür’ün Satürn ve Güneşle balık burcunda kavuşumu bugün kesinleşiyor. Yaratım gücümüz bu hafta çok yüksek. Düşündüğümüz şeylerin gerçekleşmesi, aklımızdan geçen kişinin karşımıza çıkması gibi tesadüf gibi görünen olaylarla karşılaşabiliriz. Bunları işaret olarak alıp Satürn’ün kalıcı etkisiyle hayatımızda olması istediğimiz herşeyi imgeleme, yazma, resmetme gibi yöntemlerle kalıcı olarak çekebiliriz. Hayal panosu, dilek listesi gibi yöntemler kullanabilirsiniz. 

29 Şubat - Perşembe

Ay sabahın erken saatlerinde akrep burcuna geçiyor. Kredi, sigorta, bankacılık işlemlerimizle ilgilenebiliriz. Derinleşmek istediğimiz konulara odaklanabiliriz. Sinirli bir ruh halinde olabiliriz.

Güneş ve Satürn kavuşum açısı bugün kesinleşiyor. Merkürle birlikte yaratım yapmak, hayatımıza çekmek istediğimiz her türlü konuyla ilgilenmeye devam edebiliriz. Resmi yerledeki evrak işlerimizle ilgilenebiliriz.

1 Mart - Cuma

Ay tüm gün akrep burcunda kalacak. Sabah saatlerinde Jüpiter ve Mars ile sert açı içinde olacak. Olaylara vereceğimiz tepkilerimiz sert ve agresif olabilir. Akşam saatlerindeki Ay Uranüs sert açısıyla sonradan pişman olacağımız, ani çıkışlarımız olabilir. Şiddete baş vurmadan günü bitirelim. 

2 Mart - Cumartesi

Ay günün büyük bir çoğunluğu akrep burcunda olacak. Neptünle kuracağı olumlu açı şifa çalışmaları için çok uygun. Meditasyon, aile dizimi, yoga, regresyon, aromaterapi, dua gibi çalışmalar yapabilirsiniz. 

Akşam saatlerinde Ay yay burcuna geçiyor. Seyahat planlarımızı yapabiliriz. 

3 Mart - Pazar

Ay tüm gün yay burcunda. Gezmek, keşif yapmak, eğlenmek için bu günü değerlendirebilirsiniz. Kültür seyahatleri için de çok uygun.

Venüs Uranüs sert açısı bugün kesinleşiyor. İlişkilerle ilgili sürpriz, beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Fevri davranmamakta fayda var. İhtiyacınız olmayan şeylere birden yüklü paralar harcayabilirsiniz. 

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et