Astroloji

Haftalık Burç Yorumları (29 Mayıs - 4 Haziran 2023)


Fatmagül / Mayıs 29, 2023 / 386 Görüntüleme / 0 Yorum

Haftanın Astroloji Analizi (29 Mayıs - 4 Haziran 2023)

2 Haziran Cuma - Jüpiter Kuzey Ay Düğümü (KAD) ile Kavuşumda

Jüpiter Kad kavuşumu son derece pozitif bir etki. Ülkece bu gergin enerjinin biraz dağılmasına sebep olacağı gibi hayatımızda bireysel anlamda da şanslı, bereketli günlerin geleceğinin habercisi. Tabi ki madalyon her zaman iki yüzlüdür. Bu yüzden diğer yüzündeki etkilerden de bahsetmemek olmaz. Jüpiter ve KAD boğa burcunda birleşecekler ve yöneticisi Venüs de yengeç burcunda olacak. Jüpiter’in büyütücü etkisi ile bu göstergeler şu şekilde çalışabilir; gıda, gayrimenkul fiyatlarına fahiş artışlar gelebilir, döviz çok hızlı bir şekilde çıkabilir. Hayatımıza Jüpiter’in etkisi sirayet eder umarım.

3 Haziran Cumartesi - Venüs Neptün Üçgeni Kesinleşiyor

İlişkilerle ilgili son derece pozitif ve hayallerinizi destekleyen bir etki. Hayal ettiğiniz ilişkiye bu zamanlarda merhaba diyebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz ilişki içinde hiç mutlu olmadığınız kadar mutluluk duyarsınız. Romantizm enerjisi çok fazla olacaktır. Yaratıcılığımız artacak, sanatsal faaliyetlere yönelimimiz olacaktır. Bunun yanında fark etmeden çok fazla harcama yapabiliriz. Paramızın hesabını yapamayabiliriz. Dişil enerji yükseltici, iyileştirici çalışmalar yapabiliriz. İlişkiler ve para ile ilgili imgeleme çalışmalar yapabiliriz.

4 Haziran Pazar - Yay burcunda Dolunay

Dolunay yay burcunun 13 derecesinde olacak. Genel olarak iş ve ilişkiler dünyasında kapanış ve bitişlerden bahsediyor. Fakat bu bitişler olumsuz anlamda değil çünkü dolunay yöneticisi Jüpiter KAD ile kavuşumda olacak. Kapatmakta zorluk çektiğiniz konular kapanabilir, ilişkilerinizdeki mevcut durumunuz başka bir hale evrilebilir. Mesela flört döneminiz biter sevgililik dönemine geçersiniz gibi. İş konusunda da bitişler yaşayanlar çok daha iyi şartlarda imkanlara sahip olacakları kapılarla karşılaşacaktır.

Dolunaydan ateş elementindeki burçların (koç, aslan, yay) +/- 5 13 derecesinde gezegen yerleşimi olanlar daha çok etki alacaklar.

Haftalık Burç Yorumları (29 Mayıs - 4 Haziran 2023)

Koç

Koç ve Yükselen Koçlar: Yay burcundaki dolunaydan olumlu şekilde etkilenecek burçlar arasındasınız. Yurtdışı konularınız, eğitimleriniz, hukuksal konularınız, vize işlemleriniz ilgili gelişmeler ön plana çıkacak ve görünür olacak. Şehir, ülke değişikliği gibi konularla ilgili olumlu etkiler alıyor olacaksınız. Seyahat planları yapabilir, sosyal medya üzerinden kazançlar elde edebilirsiniz.

Boğa

Boğa ve Yükselen Boğalar: Yay burcundaki dolunay finans kaynaklarınızı anlatan alanınızla ilgili etkiler veriyor olacak. Kredi, miras gibi konularınız gündeminizde olabilir. Eşinizin gelirlerinde artış olabilir. Bu dönem içerisinde finansal yatırım yapacak olanlar için olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Dolunayın olduğu alanınız aynı zamanda krizleri de anlattığı için bu süre içinde çok fazla krizli durumlarla da karşılaşabilirsiniz. 

İkizler

İkizler ve Yükselen İkizler: Yay burcundaki dolunay sizi ilişki alanınızdan etkiliyor. Var olan ve kopma noktasında olan ilişkilerinizde bitişler yaşayabilirsiniz. İlişkisini bir ileri boyuta taşıyacak olanlar da dolunaydan olumlu etkiler alıyor olacak. İlişkisi olmayanlar özellikle iş çevresini iyi gözlemlesin. İş çevresinden tanışacağınız birisi ile ilişki başlatabilirsiniz. Ayrıca eşinizin, partnerinizin iş konularıyla ilgili olumlu gelişmeler olabilir. 

Yengeç

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Yay burcundaki dolunay iş konularınız, günlük rutininizle ve sağlığınızla ilgili konularınızı gündeme getirecek. Uzun süredir iş arayışında olan yükselen yengeçler için dolunay iş fırsatlarını önünüze getirebilir. Arkadaşlarınızla beraber bir iş kurma kararı alabilirsiniz. Arkadaşlarınızın sağlık konuları ile ilgileneceğiniz bir dönem olabilir sizin için. 

Aslan

Aslan ve Yükselen Aslan: Yay burcundaki dolunay size aşk hayatınızı anlatan alanınızla ilgili etkiler veriyor. Aşk hayatınız bu dolunayda gündemde olabilir. İşinizde yaratıcılığınız ön planda olabilir. Kariyer hayatınızda daha görünür bir duruma gelebilirsiniz. Çocuk sahibi olma olanınız varsa dolunay destekleyici olacaktır.

Başak ve Yükselen Başak: Yay burcundaki dolunay sizi aile, ev yaşamınızı anlatan konularla ilgili etkiliyor. Dolunay süresince evlenme, taşınma, şehir veya ülke değiştirme gibi kararlar verebilirsiniz. Çok fazla misafir, akraba ağırlama şeklinde de çalışabilir dolunay sizin için. Seyahat planlarınız varsa bu döneme denk getirebilirsiniz. 

Terazi

Terazi ve Yükselen Terazi: Yay burcundaki dolunay sizi yakın çevrenizi, kardeşlerinizi, eğitimlerinizi anlatan alanınızla ilgili etkiler veriyor. Kardeşlerinizle ya da yakın çevrenizden tanıdığınız biriyle birlikte ortaklaşa işler yapabilirsiniz. Eğitim aldığınız bir alanı paraya çevirebilirsiniz. 

Akrep

Akrep ve Yükselen Akrep: Yay burcundaki dolunay para alanınızda gerçekleşiyor. Parasal konularla ilgili olumlu etkiler alıyorsunuz. Özellikle eşiniz ya da partnerinizden kaynaklı bir gelir artışınız olabilir. Ortak iş yaptığınız işlerinizden kâr elde edebilirsiniz. Medya, internet üzerinden para kazancınız olabilir. 

Yay

Yay ve Yükselen Yay: Dolunay sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Dolunayla beraber ilişkileriniz, iş konularınız, aile konularınız gündeme gelecek. Dolunay özellikle iş hayatınızı çok fazla vurguluyor. İş hayatınızla ilgili yaşayacağınız bitişler olabilir. Bunlar iş kaybı olacağı gibi mevcut pozisyonunuzun yükselmesiyle ilgili konular da olabilir. 

Oğlak

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Yay burcundaki dolunay sizin kapalı alan dediğimi 12.evinizde gerçekleşecek. Burada halı altı yaptığınız konular özellikle bilinçaltı boyutunda gündeme gelebilir. Rüyalarınız çok ön planda olacaktır. Özellikle çocuk sahibi olma konusunda sıkıntı yaşayanlarınız varsa ve durumun psikolojik olduğu düşünülüyorsa tam bir şifa enerjisi çalışıyor olacak sizin için. Uzman desteğinden maksimum fayda görebilirsiniz. Bu dönemde başlayacağınız ilişkileri herkesten saklama ihtiyacı duyabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Yay burcundaki dolunay sosyal ve arkadaş çevrenizle ilgili konuları vurgulayacak. Aynı zamanda hedefleriniz, projeleriniz, umutlarınızla ilgili de özellikle aile fertlerinizden aldığınız destekleriniz olacaktır. Aile mirası, aileden gelecek maddi destekler de sizin için olumlu göstergeler arasında. 

Balık

Balık ve Yükselen Balık: Yay burcundaki dolunay size kariyer hayatınızla ilgili etkiler verecek. Özellikle yakın çevreniz, kardeşlerinizin maddi desteğini alabilirsiniz veya yakın çevrenizin tavsiyesiyle yeni bir iş fırsatı yakalayabilirsiniz. Ayrıca zam, terfi, istifa gibi konular da gündeminizde olabilir. 

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et