Astroloji

Haftalık Burç Yorumları (29 Ocak - 4 Şubat 2024)


Fatmagül / Ocak 28, 2024 / 217 Görüntüleme / 0 Yorum

Herkese mutlu, keyifli ve sağlıklı bir hafta diliyorum! 

Haftanın Astroloji Analizi (29 Ocak - 4 Şubat 2024) 

29 Ocak - Pazartesi 

Haftaya Ay başak burcunda başlıyoruz. Sağlık konuları gündemde olabilir. Doktor randevuları oluşturabiliriz. Öğle saatlerinde çok güzel bir toprak toprak üçgeni oluşuyor. Vakti olanlar bolluk bereket için enerji çalışmaları yapabilir.

Venüs Jüpiter ve Merkür Uranüs üçgeni bugün kesinleşiyor. İş görüşmeleri, para ile ilgili verilecek kararlar, ilişkilerle ilgili atılacak adımlar için hızlı ve olumlu gelişmeler bekleyebiliriz.

30 Ocak - Salı

Ay öğle saatlerinde terazi burcuna geçiyor. Gece gördüğünüz rüyaları not edin. Analizleri doğru yaptığınızda doğru mesajları almış olacaksınız. Öğle saatlerinde sağlam iş birlikleri, ortaklaşa yapılan her türlü konu ve ilişkiler açısından güzel enerjiler var. 

Mars Uranüs üçgeni de bugün kesinleşerek önceki günün etkilerine destek veriyor. Yapamam dediğimiz şeyler için birden deli cesareti gelebilir, hazırlıklı olun;)

31 Ocak - Çarşamba

Ay tüm gün terazi burcunda kalacak. Sabah işe gitmek, dışarı çıkmak için hazırlık yaparken kendimizi sürekli eleştirir ve beğenmez bir halde bulabiliriz. Fakat silkelenip kendimize gelerek umursamazlık tarafına geçebiliriz. Estetik olma tarafımız biraz daha ön planda olacak. 

Gece Ay güney düğüm ile kavuşacak. Geçmişe dalıp gidebiliriz, geçmişle alakalı muhakemeler yapabiliriz. 

1 Şubat - Perşembe

Ay günün neredeyse tamamını terazi burcunda geçirecek. Biraz hırçın ve diktatör davrandığımız bir gün olabilir bizim için. Her şeyi kontrol etme ve aynı anda birçok şeyi yapma çabasına girebiliriz. 

2 Şubat - Cuma

Ay akrep burcunda. Sezgilerin ön planda olduğu bir gün olacak. Kıskançlıktan, öfkeden, cimrilik veya fazla savurganlıktan uzak durmak bizim için iyi olacaktır. 

Merkür Neptün olumlu açısıyla gerçekçi hayaller kurarak onları hedef haline getirip hayatımızda gerçekleştirme şansını bulacağımızın haberi veriliyor. 

3 Şubat - Cumartesi

Ay tüm gün akrep burcunda. Öğleden sonrası için sürprizlere açık olalım. Olmadık, ihtiyacımız olmayan şeyler için para harcayabiliriz. İndirim kovalarken bir çılgınlık yapıp elektronik bir alet, uçak bileti satın alabiliriz, borsaya girip risk alabiliriz. 

4 Şubat - Pazar

Ay sabahın erken saatlerinde yay burcuna geçiyor. Uzak yerler için seyahat planları yapabiliriz. Sosyal medya aktivitelerimiz daha sık olabilir. Pazartesi sendromumuz akşam saatlerinde başlayabilir. Kendimizi sorumluluklarla yüzleşmeye hazır hissetmeyebiliriz.

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et