Astroloji

Haftalık Burç Yorumları (3 Nisan - 9 Nisan 2023)


Fatmagül / Nisan 02, 2023 / 468 Görüntüleme / 0 Yorum

Haftanın Astroloji Analizi (3 Nisan - 9 Nisan 2023)

3 Nisan Pazartesi; Merkür Boğa Burcuna Geçiyor.

Merkür boğa geçişi boyunca aklımız fikrimiz yemek yemekte olacağı için kilo alma riskimiz yüksek. Bademcik, farenjit, boğaz enfeksiyonları gibi hastalıklarda da artış gözlemlenebilir. Merkür boğadayken sabit fikirli, inatçı davranabiliriz. Düşüncelerimizi karşı tarafa kabullendirmek için diretebiliriz. Bu doğru bir davranış olmaz. Herkesin aynı fikirde olmak zorunda olmadığını, bizim de her bildiğimizin doğru olmayabileceğini kabullenip biraz daha esnek düşünce yapısına sahip olmalıyız.

Bu geçiş boyunca okullardaki yemekler, gıda sektörü, çocukların beslenmeleri gibi konular ön plana çıkabilir. Tarımla ilgili gelişmeler gündemimizde olabilir.

5 Nisan Çarşamba; Merkür Satürn Sekstil Açısı Kesinleşiyor.

Eğitim, ticaret, araç alım satımları gibi konularımız varsa doğru seçimler yaptığımızın göstergesidir. Bir ticari anlaşma yapıyorsanız sizin için sonuç kârlı olabilir. Yeni bir eğitime başladıysanız çok yüksek bir verim alabilirsiniz. Araç alım satımı gibi işlemleriniz varsa hem sizin hem karşı tarafın memnun olacağı bir ticaret olacaktır. Çocuklarınızın eğitimi için verdiğiniz emeklerin karşılığını alabilirsiniz. 

6 Nisan Perşembe; Terazi Burcunda Dolunay

Terazi burcunun 16 derecesinde bir dolunay gerçekleşiyor. Bütün dolunaylar bir tamamlanmayı anlattığı gibi bu dolunayın konuları da bitişler, tamamlanmalar olacaktır.

Dolunay terazi burcunda olduğu için ana konular ilişkiler üzerinde. Her türlü ikili, sosyal, iş ilişkisini dahil edebiliriz. Dolunay gerilimli bir enerji barındırdığı için ilişkilerimizle ilgili sabırsızlık, bekleyememe gibi durumlar yaşayabiliriz. Dolunayın yükseleni boğa dışarıdan baktığımızda her ne kadar sakin, durgun gibi gözüksek de aslında alt planda tamamen sabırsız bir enerjide olduğumuzu gösteriyor. Acele yaptığımız her eylemin sonuçları bizi hüsrana uğratabilir. 

İş konularında sosyal çevremizden destekler görebiliriz. Arkadaşlarımız ve onların tanıdıkları vasıtasıyla kariyerimizle ilgili güçlü, sağlam gelişmeler yaşayabiliriz. 

Para konularında ani para gelirleri ve giderlerimiz olabilir. Hesaplı davranmak, yatırımlarımızı zekice yapmak, risk gördüğümüz yerlerden uzaklaşmak, özellikle gayrimenkul yatırımlarımızda risk almamak akıllıca olacaktır.

Dolunay yöneticisinin Uranüs ve Juno ile kavuşum içinde olması ilişkilerimizde hesaplı hareket edeceğimizi de gösteriyor. Gelişi güzel hamleler yapmak beklemediğimiz sonuçlara sebep olabilir. 

Hava burçlarının (terazi, ikizler, kova) +/- 5 16 derecesinde gezegen yerleşimleri olanlar bu dolunaydan daha fazla etki alacaklar.

7 Nisan Cuma; Venüs Neptün Sekstil Açısı Kesinleşiyor.

Sanatla ilgilenen kişiler için çok güzel bir ilham açısıdır. Etkisi 5 gün (öncesi ve sonrası) kadar devam edecek. İlham gerektiren işlerinizi bu günlerde yapabilirsiniz. Daha hayalperest olduğunuz, ilişkilerinizde romantizmin daha yoğun yaşandığı günler olacaktır. Olumsuz anlamda ise harcamalarınızın nereye gittiğini anlamayabilirsiniz. Kendinizi alışverişe kaptırıp çok fazla harcama yapabilirsiniz.

8 Nisan Cumartesi; Merkür Mars Sekstil Açısı Kesinleşiyor.

Düşündüklerimizi eyleme geçirmek için bizi destekleyen bir açıdır. Aynı zamanda düşüncelerimiz realiteye dönüşebilir yani yaratım gücünün yüksek çalıştığı bir zaman. Bu yüzden düşüncelerinizi kontrol edin ve olumsuz bir şey düşünmemeye çalışın çünkü gerçekleşme ihtimali yüksek. 

Taşınma, yer değiştirme gibi etkileri de barındırır. Evinizin dekorasyonu için çizimler, planlar yaptırabilirsiniz. Etkisi +/- 5 gün sürecek.

Haftalık Burç Yorumları (3 Nisan - 9 Nisan 2023)

Koç

Koç ve Yükselen Koçlar: Merkür’ün boğa burcuna geçmesiyle beraber parasal konulara daha çok kafa yorabilirsiniz. Bu süreçte iştahınız artacağı için kilo almaya daha müsaitsiniz. Terazi burcundaki dolunay ilişki alanınızda etkiler veriyor. İlişkilerinizde tamamlanma enerjisi açıkta. Bu tamamlanma bitiş anlamında olmak zorunda değil. İlişkinizde kapatamadığınız bir konunun kapanması, ilişkisi olmayanlar için bekarlık sürecinin bitmesi şeklinde de çalışabilir. 

Boğa

Boğa ve Yükselen Boğalar: Merkür’ün sizin burcunuza geçmesiyle beraber kendinizi daha rahat ifade edebileceksiniz. Sabit fikirli olmaktan kaçınmanız gerekiyor. Kendinizi maddi konularla beraber tam hissedebilirsiniz. Terazi burcundaki dolunay iş, günlük rutinleriniz ve sağlıkla ilgili konuları açığa çıkartacak. Evcil hayvanlarınız varsa onlarla ilgili konular gündemde olabilir.

İkizler

İkizler ve Yükselen İkizler: Merkür’ün boğa burcuna geçmesiyle beraber hafıza gerektiren konularda daha iyi olabilirsiniz. Zihninizde yaratıcı fikirler olabilir. Bilinçaltı çalışmaları için bu dönem çok uygun. Terazi burcundaki dolunay aşk hayatınızı hareketlendiriyor. Yeni bir aşk kapınızı çalabilir, mevcut bir ilişkiniz varsa onunla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendinize yeni bir hobi edinebilirsiniz.

Yengeç

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Merkür’ün boğa burcuna geçmesiyle beraber sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla olan iletişimleriniz daha ön planda olacak. Arkadaşlarınızla yemekli organizasyonlar içinde bulunabilirsiniz. Terazi burcundaki dolunay ev aile konularıyla ilgili etkiler veriyor. Aile içinde yaşanan olaylarla ilgili dengeyi sağlayan taraf siz olabilirsiniz. Evinizde çok sık misafir ağırlayabilirsiniz.

Aslan

Aslan ve Yükselen Aslan: Merkür’ün boğa burcuna geçmesiyle beraber kariyer hayatınızda konular gündemde olacak. Çok fazla yazışma, iletişim trafiği yaşayabilirsiniz. Çalışma ortamınızda konfor ihtiyacınız her zamankinden fazla olabilir. Terazi burcundaki dolunay kardeşler, yakın çevre, seyahatler, kısa yolculuklar gibi alanlarda etkiler verecek. Kendinizi kardeşler arasında kalmış hissedebilirsiniz. Kardeşleriniz ya da yakın akrabalarınızla seyahat planları yapabilirsiniz. 

Başak ve Yükselen Başak: Merkür’ün boğa burcuna geçmesiyle beraber yurtdışı konuları gündeminizde olabilir. Yurtdışı seyahatleri, vize, pasaport gibi işlemlerle ilgilenebilirsiniz. Sosyal medyada yeni bir girişimde bulunabilirsiniz, yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Terazi burcundaki dolunay para alanınızla ilgili etkiler veriyor. Farklı yerlerden para geliriniz olabilir. Para harcamalarınız daha çok kozmetik, giyim üzerine olabilir bu dönemde.

Terazi

Terazi ve Yükselen Terazi: Merkür’ün boğa burcuna geçmesiyle beraber finansal kaynaklarınızla ilgili gelişmeler olabilir. Banka kredisi çekebilir, banka faizinden gelir elde edebilirsiniz. Eşinizin gelirlerinde artış olabilir. Sizin burcunuzda gerçekleşecek dolunay enerjisiyle beraber dış görünüşünüze her zamankinden daha fazla önem verebilirsiniz. Ani bir kararla dış görünüşünüzde bir yenilik yapabilirsiniz. İlişkilerinizde gerilim yaşama potansiyeline karşı dikkatli olmanızda fayda var. 

Akrep

Akrep ve Yükselen Akrep: Merkür’ün boğa burcuna geçmesiyle beraber ilişkilerinizde evlilik, bir sonraki adıma geçme gibi yeni kararlar alabilirsiniz. İlişkinizin daha sağlam bir zeminde ilerlediğini hissedebilirsiniz. Terazi burcundaki dolunayla beraber içsel bir huzursuzluk hissedebilirsiniz. Aromaterapi, meditasyon gibi rahatlatıcı aktiviteler yaparak daha huzurlu hissedebilirsiniz. 

Yay

Yay ve Yükselen Yay: Merkür’ün boğa burcuna geçmesiyle beraber iş alanınızda değişimler yaşayabilirsiniz. Daha düzenli, istikrarlı, huzurlu bir zamana girebilirsiniz. Terazi burcundaki dolunay ile beraber sosyal çevrenizden ilişki haberleri alabilir, arkadaşlarınızın aşk hayatıyla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Oğlak

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Merkür’ün boğa burcuna geçmesiyle beraber aşk hayatınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Flörtöz enerjiniz daha fazla olacak. Sosyal ağlardan tanışacağınız insanlarla aşk enerjisi içine girebilirsiniz. Terazi burcundaki dolunay kariyer alanızla ilgili konuları açığa çıkartacak. Yeni iş anlaşmaları yapacağınız gibi bitirmekte zorlandığınız iş konularınızı bitirmede yardımcı kuvvet olacak bu dolunay. İş çevresindeki gerilimlere karşı da hazırlıklı olmanız gerekebilir. 

Kova ve Yükselen Kova: Merkür’ün boğa burcuna geçmesiyle beraber aile, ev hayatınızla ilgili bir dönüşüm sizleri bekliyor. Evlilik kararı alabilir, ev değişikliği yapmanız gereken gelişmeler yaşayabilirsiniz. Terazi burcundaki dolunay da sizi taşınma, yer, şehir hatta ülke değiştirme gibi konularda destekliyor. Bu konularla ilgili önünüze çıkan fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. 

Balık

Balık ve Yükselen Balık: Merkür’ün boğa burcuna geçmesiyle beraber yakın çevrenizle fikir ayrılığına girebilirsiniz. Kendi dediğinden şaşmayan bir tavra bürünebilirsiniz. Kardeşlerinizin gayrimenkul işlemleriyle sizin ilgilenmeniz gerekebilir. Terazi burcundaki dolunay finansal konularla ilgili gelişmeleri gündeminize getirecek. Banka kredisi, tazminat gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et