Astroloji

Haftalık Burç Yorumları (30 Ekim - 5 Kasım 2023)


Fatmagül / Ekim 29, 2023 / 343 Görüntüleme / 0 Yorum

Haftanın Astroloji Analizi (30 Ekim - 5 Kasım 2023)  

30 Ekim - Pazartesi 

Haftaya Ay boğa burcunda başlıyoruz. Gece uykumuz düzensiz olabilir. Sabah saatleri biraz huzursuz geçebilir. İşe, okula geç kalabiliriz. Öğleden sonra kendimizi toparlanabilir ve daha dinç hissedebiliriz. Akşam saatlerinde Ay ikizler burcuna geçiyor. Sosyalleşmek bize iyi gelen aktivitelerden olacaktır. 

31 Ekim - Salı

Ay tüm gün ikizler burcunda olacak. Öğrenmek, araştırmak, eğitime başlamak için güzel bir gün. Venüs Uranüs üçgeni bugün kesinleşiyor. İlişkilerle ilgili ilginç ve beklemediğimiz gelişmeler yaşayabiliriz. Teknolojik alışverişler yapabiliriz. Kozmetik alanında teknolojik gelişmeler olabilir. 

1 Kasım - Çarşamba

Ay bugün de ikizler burcunda olacak. İnternet alışverişlerinde dikkatli olmakta fayda var. Yanlış ürün alma, dolandırıcılara denk gelme, ihtiyaçtan fazla alım yapma gibi durumlar yaşanabilir. Dalgınlık ve dikkat dağınıklıkları da yaşayabiliriz.

2 Kasım - Perşembe

Ay yengeç burcuna geçiş yaptı. Evle ilgili konularla daha çok ilgileneceğiz. Duygusallık, vatanseverlik, ev hasretliği gibi durumlar oluşabilir. Evimizde ve ailemizle vakit geçirerek bugünü değerlendirebiliriz. 

3 Kasım - Cuma

Ay tüm gün yengeç burcunda kalacak. Ev, aile ilgili konular ön planda olmaya devam edecek. Güneş Jüpiter karşıtlığı bugün kesinleşiyor. Para piyasaları iyice şişebilir. Savaşla ilgili gelişmeler daha çok şiddetli boyutlara ulaşabilir, genel olarak çok fazla şiddet haberi alabiliriz. Öfke sorunları yaşayabiliriz. Durduk yere çıkan kavgalara şahit olabilir ya da o kavgada biz olabiliriz.

4 Kasım - Cumartesi

Ay aslan burcuna geçiş yapıyor. Saç bakımlarınız için hafta sonunu değerlendirebilirsiniz. Venüs Neptün karşıtlığı bugün kesinleşiyor. Venüs’ün Uranüs ile açısı hala devam ederken ilişkiler ve parasal konularda beklemediğimiz hayal kırıklıkları yaşayabiliriz. Sindirim sistemimiz ile ilgili problemler yaşayabiliriz. Su ihtiyacımızı karşıladığımızdan emin olalım.

Merkür Uranüs karşıtlığı da bugün kesinleşiyor. Her şeye muhalefet edebiliriz, farklı görüşlerdeki insanlarla tartışma içine girebiliriz.  Teknolojik gelişmelerle ilgili haberler alabiliriz. 

Satürn retro hareketinden çıkıyor. Haritamızdaki balık burcunun olduğu alanlardaki sorumluluklarımızla tekrar yüzleşeceğiz. Retro süresince bize sorumluluklarımızı hatırlamak ve onlarla ilgili hazırlık, çalışma ve revize yapmamız için süre verilmişti. Şimdi o sorumlulukları sahiplenmenin ve üstüne düşmenin zamanı geldi. 

5 Kasım - Pazar

Ay tüm gün aslan burcunda kalacak. Gün içinde ego çatışması, çabuk sinirlenme gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Günü tiyatro, sinema gibi sanatsal faaliyetlerle geçirebilirsiniz. Kuaför randevularınızı bugüne alabilirsiniz. 

Haftalık Burç Yorumları (30 Ekim - 5 Kasım 2023)

Koç

Koç ve Yükselen Koçlar: Hafta geneli iş ve parasal konular ön planda olacak. Sizin için güzel gibi görünün bir iş fırsatı, sonrasında hayal kırıklığına dönüşebilir. Psikolojik sağlığınızla daha çok ilgilenebilirsiniz. 

Boğa

Boğa ve Yükselen Boğalar: Hafta boyunca ikili ilişkiler ve ortaklıklarınız güncel konularınız olacak. Karşınıza çıkacak yeni bir ilişki için çok fazla yükselebilirsiniz fakat sonrasında hevesiniz çabuk kaçabilir. 

İkizler

İkizler ve Yükselen İkizler: Bu hafta kariyer anlamında fırsatlar önünüze gelebilir. Özellikle medya, reklamcılık gibi sektörlerde çalışanlar ya da bu sektörler aracılığıyla iş yapanlar için hızlı gelişen ve şaşıracağınız gelişmeler olabilir. 

Yengeç

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Hafta genelinde seyahatler ve arkadaş çevrenizle ilgili konular karşınıza çıkabilir. Arkadaş grubunuzla planladığınız seyahatler istediğiniz gibi gitmeyebilir, tur şirketleri gibi kalabalık gruplarla gideceğiniz yeni seyahat planları yapabilirsiniz.

Aslan

Aslan ve Yükselen Aslan: Hafta geneli daha çok maddi konularınızla alakalı etkiler alıyorsunuz. İş yerinizde tazminat veya terfi kaynaklı, aile içinde miras, gayrimenkul kaynaklı para ile ilgili konuşmalar yapabilirsiniz. 

Başak ve Yükselen Başak: Hafta genelinde ikili ilişkileriniz, seyahatler, eğitimler ile ilgili etkiler alıyorsunuz. Partnerinizle gideceğiniz bir seyahat planlayabilirsiniz. Aldığınız eğitimlerde tanıştığınız biriyle ilişki yaşamaya başlayabilirsiniz. 

Terazi

Terazi ve Yükselen Terazi: Bu hafta sizin için ruhsal anlamda biraz zorlu geçebilir. Psikoterapi, regresyon gibi ruhsal danışmanlıklar için harcamalar yapabilirsiniz. Bağışlarda bulunabilirsiniz. Sindirim sistemi rahatsızlıkları yaşayabilirsiniz. 

Akrep

Akrep ve Yükselen Akrep: Bu hafta arkadaşlık ilişkileriniz daha çok göz önünde olacak. Arkadaşlarınızdan yana hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Emek verdiğiniz bir arkadaşlık ilişkinizde karşılık görmediğinizi hissedebilirsiniz. Daha çok ben merkezci ve kendinizi düşündüğünüz bir zaman olmalı. 

Yay

Yay ve Yükselen Yay: Bu hafta sizin için çok koşuşturmalı geçebilir. İş yerinizde her zamankinden daha çok yoğun olabilirsiniz. Rahatlık istedikçe daha çok iş yüküyle karşılaşabilirsiniz. Evinize gidip dinlenmek için dakikaları sayabilirsiniz.

Oğlak

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Bu hafta yurtdışı konuları, eğitimler, arkadaşlıklar gündeminizde olacak konular arasında. Vize, pasaport başvurularınızla bu hafta ilgilenebilirsiniz. Uzak mesafelerden gelen ziyaretçileriniz olabilir.

Kova ve Yükselen Kova: Bu hafta ev ve iş arasında bir denge oturtmakta zorlanabilirsiniz. Aile bireyleriyle aranızda gerilimler yaşanabilir. Maddi krizlerle, harcamalarınızla da ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. 

Balık

Balık ve Yükselen Balık: Sizin için bu hafta ikili ilişkilerinizdeki iletişim konuları önem kazanıyor. Partnerinizle olan iletişiminizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Anlaşılmamaktan yakınabilirsiniz. İlişkisi olmayanlar hayal ettikleri ilişkiyi yaşayacakları birisi ile tanışabilir.

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et