Astroloji

Haftalık Burç Yorumları (5 Ağustos - 11 Ağustos 2024)


Fatmagül / Ağustos 06, 2024 / 299 Görüntüleme / 0 Yorum

Haftanın Astroloji Analizi (5 Ağustos - 11 Ağustos 2024) 

5 Ağustos - Pazartesi 

Haftaya Ay aslan burcunda ve Merkür retrosuyla başladık. Aman bilgilerinize dikkat edin. Kısıtlamalardan dolayı alternatif yolları seçenler maksimum önlem almalı. Ay Uranüs karesinde özellikle daha çok dikkatli olunmalı. 

Venüs düşük çalıştığı başak burcuna geçti. İlişkilerde eleştirici bir yapıda olabiliriz. Sevgi almada, hissetmede sıkıntılar yaşayabiliriz. Bu hafta retro Merkür ile kavuşumda olacak. Eski ilişkiler gündeme gelebilir, eski konuları su yüzüne çıkartıp dırdır vs yapabiliriz. Mükemmel ilişkiyi ararken mevcut fırsatları kaçırabiliriz. Bu kavuşumu tamirat olarak çalıştırmak en mantıklısı. İlişkilerimizde, ilişki anlayışımızda, kendimizi sevme konusunda eksikliklerimizi, tamir etmemiz gereken yerlerimizi tespit edip iyileştirmeye yoğunlaşmak daha verimli olacaktır.

6 Ağustos - Salı    

Ay başak burcuna geçti. Detaycı, titiz, kaygılı, pimpirikli tarafımız ön planda olacak. Gece güzel ve sağlıklı bir uyku Sabah saatlerinde retro Merkür ile kavuşup Mars ile sert açı yapacak. Aklımıza geleni harekete dökeceğiz. Aynı zamanda düşünmeden de hareket edip laf sokmalı, imalı tartışmalara girebiliriz.

7 Ağustos - Çarşamba

Ay tüm gün başak burcunda olacak. Sağlık kontrollerimizi yaptırabiliriz, sabah kişisel bakım rutinlerimizde biraz abartıya kaçabiliriz. Yedekleme, elektronik alet bakımı yapma, temizlik, düzenleme gibi işlerimizi bugün yapabiliriz. 

8 Ağustos - Perşembe

Ay öğle saatlerine kadar başak burcunda ilerleyecek. Son kontrolleri yaptıysak güne devam edebiliriz. Öğle saatleri dalgınlık barındırıyor dikkat! Ay 12:31’de terazi burcuna geçiyor. Başak huysuzluğunu üstümüzden atarak daha uyumlu ve naif bir enerjiye bürünüyoruz. 

Venüs Merkür kavuşumu bugün kesinleşiyor. Hafta başında etkisini görmeye başladık zaten. Geçmişten kalan, rafa kaldırılmış ilişki ve para konuları gündemimizde. 

9 Ağustos - Cuma

Ay terazi burcunda ilerlemeye devam ediyor. İkili ilişkilerle ilgili gelişmeler olabilir. Uyum sağlamamız gereken konular önümüze çıkabilir. Takım ruhuna, birlikte hareket etmeye ihtiyaç duyabiliriz. Akşam saatleri ilişkiler için olumlu etkiler barındırıyor.

10 Ağustos - Cumartesi

Ay tüm gün terazi burcunda ve boşlukta olacak. Partneri olanlar partneriyle, olmayanlar sevdikleri kişilerle keyifli vakit geçirmek için spontane planlar yapabilir. Ruhunu doyurmak, mutlu etmek isteyenler sanattan faydalanabilirler. Dekorasyona, süslemeye ilgisi olanlar boş vakitlerini bu tür aktivitelerle değerlendirebilirler.

11 Ağustos - Pazar

Ay gece saatlerinde akrep burcuna geçti. Gece kendimizi kurup çeşitli düşüncelerle uykumuzu kaçırabiliriz. Ay gün içinde boşlukta kalacak. Spor yaparak, hareket ederek akrep enerjisini kullanabiliriz. Şüpheci tarafımızı beslememek için derinleşmek istediğimiz konulara yoğunlaşarak enerji tasarrufu yapabiliriz. 

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et