Astroloji

Haftalık Burç Yorumları (7 Ağustos - 13 Ağustos 2023)


Fatmagül / Ağustos 06, 2023 / 330 Görüntüleme / 0 Yorum

Haftanın Astroloji Analizi (7 Ağustos - 13 Ağustos 2023)

7 Ağustos Pazartesi - Güneş Jüpiter Karesi

Gereksiz inatlaşma yaşayacağımız olaylarla karşılaşabiliriz. İnat etmenin sebebi ego ve kibirde gelecek tabi ki. Ben bilirim, ben haklıyım diyerek ukalalık sınırlarını zorlayabiliriz. Gıda fiyatlarında daha çok zamlanmalar görebiliriz. İçtiğimiz kahve, dışarıda yediğimiz yemekler bütçemizi zorlayacak seviyelere gelebilir. Etkisi hafta boyunca devam edecek.

9 Ağustos Çarşamba - Venüs Uranüs Karesi

İlişkiler açısından hiç hoş olmayan bir etki. Venüs retro hareketini sürdürürken Uranüs’ten alacağı sert açı zaten sallantıda olan ilişkileri kopartabilir. Kendinden emin, sağlam zeminlerinin olduğu ilişkiler de bu sarsıntıdan nasibini alabilir. Bu sürede başlayan ilişkiler de çok uzun süreli olmayacaktır. Kendinizi adrenalinin verdiği geçici tutkuya çok kaptırmayın. Etkisi hafta boyunca devam edecek.

10 Ağustos Perşembe - Merkür Jüpiter Üçgeni

Seyahat etmek, eğitimler ve öğretimler için şahane bir açı. Şanslı hissedeceğimiz, düşüncelerimizi gerçekleştireceğimiz, iletişim trafiğimizin arttığı bir dönem olacak. Özellikle almayı düşündüğünüz eğitimler için bu açıdan faydalanabilirsiniz. Etkisi tüm hafta devam edeceği.

13 Ağustos Pazar - Güneş Venüs Kavuşumu

Retro Venüs Güneş ile kavuşuyorsa Venüs burada yanıyor demektir. Venüs bizim ilişkilerimizi, paramızı, öz değerimizi anlatıyorsa ve de retroda ise tüm bu başlıklarla ilgili ne biliyorsak yakıp küllerinden tekrardan fakat başka bir formda doğurmamız gerekiyor. İlişkilerde sürekli bir kısır döngüde miyiz? Hemen eski bildiğimizi yakalım. Yeterince özgüvenli hissetmiyor muyuz? Derhal bu inancın yok olmasına niyet edip özgüvenimizin gelişmesine sebep olacak şeyler katalım hayatımıza. Etki bütün hafta sürecek. Umarım maksimum faydalanırız.

Haftalık Burç Yorumları (7 Ağustos - 13 Ağustos 2023)

Koç

Koç ve Yükselen Koçlar: Aşk hayatınızda kendinizi ön plana koymak istediğiniz, sözünüzü dinletme ihtiyacınızın baskın olduğu bir hafta olacak. Harcamalarınıza dikkat etmenizde fazda var. Hafta sonuna doğru bedensel ve zihinsel olarak yorulduğunuzu hissedebilirsiniz. 

Boğa

Boğa ve Yükselen Boğalar: Bütün hafta yeme içmeye çok fazla harcama yapabilir, evinizde çok fazla misafir ağırlayabilirsiniz. Sizin için çok hızlı geçen, motivasyonunuzun çok yüksek olduğu bir hafta olacak.

İkizler

İkizler ve Yükselen İkizler: Kendi içinize kapanmak, kabuğunuza çekilmek istedikçe çevreniz sizi dışarı çıkarmak, seyahat ettirmek, plan yapmak için zorlayacak. Kalabalıklardan kaçtıkça içine çekilebilirsiniz.

Yengeç

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Kendinizi umutsuz ve negatif düşüncelerin sizi sardığını hissedebilirsiniz. Çok fazla harcama yaparak kendinizi iyi hissettirmeye çalışabilirsiniz. Arkadaş çevrenizle dertleşmek size iyi gelecektir. 

Aslan

Aslan ve Yükselen Aslan: İş yerinde para ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz bir zam veya prim gibi gelirlerle ilgili sonuçlar istediğiniz gibi gitmediğini düşünebilirsiniz fakat şans sizden yana olacak. Beklediğiniz desteği göreceksiniz. 

Başak ve Yükselen Başak: Yurtdışı planları yaptığınız, kimileriniz için bu planların yurtdışına yerleşme planı olarak çalıştığı bir hafta geçirebilirsiniz. Motivasyonunuz, çabalarınız bu yönde olabilir. Bu konuları hayal boyutunda yaşayanlarınız varsa hayallerinizden vazgeçmeyin.

Terazi

Terazi ve Yükselen Terazi: Maddi anlamda sıkıştığınız bir anda imdadınıza yetişecek bir gelir kapısı açılabilir. Arkadaşınıza verdiğiniz bir borcun geri gelmesi, yatırımlarınızdan birden kâr etmeniz gibi olasılıklar bu gelir kapısının içine dahil.

Akrep

Akrep ve Yükselen Akrep: İlişki, evlilik hayatınız bir çıkmaz içindeymiş gibi hissediyorsunuz bir süredir. Çözümü uzaklarda değil kendinizde arayın. Başka bir bakış açısı kazanmanız gerekebilir. Bu konuyla ilgili uzmandan yardım almayı düşünebilirsiniz.

Yay

Yay ve Yükselen Yay: Kariyer hayatınızla ilgili sürpriz gelişmeler sizi bekliyor. Daha önce sizin aleyhinize olan bir olayın aslında ne kadar da lehinize olduğunu keşfettiğiniz bir hafta olacak. Çevrenizde biriktirdiğiniz insanların bu anlamda desteğini çok göreceksiniz.

Oğlak

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Sizin gibi ciddiyet seven kişiler pek yapmaz ama bu hafta biraz mola verip kendinizi zevke sefaya verebilirsiniz. Özellikle aşk hayatınızla ilgili garantici yapınızdan çıkıp sizden beklenmedik tavırlar sergileyebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Ev ve aile hayatınızda biraz çatışma olabilir. Doğuştan kriz yönetimi nasıl yapılır bildiğiniz için sizi çok fazla sarsacak bir çatışma olmayacaktır. Evinize, evliliğinize, ilişkinize verdiğiniz emeği gözden geçirin.

Balık

Balık ve Yükselen Balık: İş hayatınızda arkadaşlarınızla aranıza mesafe koymanız gerekebilir. İletişim kurduğunuz kişilerin, ilişki yaşadığınız partnerinizin artık size saygı duyma zamanı geldi. Her zaman gösterdiğiniz yumuşak yüzünüzü bir süre rafa kaldırmanız gerekebilir. 

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et