Astroloji

Haftalık Burç Yorumları (8 Temmuz - 14 Temmuz 2024)


Fatmagül / Temmuz 08, 2024 / 252 Görüntüleme / 0 Yorum

Herkese keyifli, mutlu haftalar. Hareketli bir haftaya giriyoruz. Bizleri neler bekliyor, detaylarda..

Haftanın Astroloji Analizi (8 Temmuz - 14 Temmuz 2024) 

8 Temmuz - Pazartesi 

Haftaya Ay aslan burcunda başlıyoruz. Gösteriş, özgüven gerektiren işlerle ilgilenebiliriz. Evde ya da işte yapacağımız sunumlarımızda başarılı olup övgüler toplayabiliriz. Saç bakımlarımızı yapabilir, kuaför randevularımızı alabiliriz. 

Merkür düğümlerle olumlu açıya giriyor. Kafasını, zekasını kullanıp harekete geçenler gün sonunda başarı elde edecek olanlar. Tabi burada geçmişten de referanslar alıp, daha yenilikçi bir şekilde kullanıp ya da geçmişten ders çıkartıp adımlarımızı atmamız gerekiyor.

9 Temmuz - Salı

Ay 16:47’ye kadar aslan burcunda ilerlemeye devam ediyor. Sabah saatleri şaşırtıcı olaylara, sürprizlere açık. Birden aklımıza kendimiz için uzun zamandır bir şey yapmadığımız gelir ve kendimize güzel bir kahve, kahvaltı ısmarlar pahalı bir hediye alabiliriz. 16:47 itibariyle Ay başak burcuna geçiyor. Derle toplama, organize etmek gibi meşguliyetlerimiz olabilir.

10 Temmuz - Çarşamba

Ay tüm gün başak burcunda ilerleyecek. Öğleye kadar takıntılı bir şekilde çalışmayı abartabiliriz. Yedekleme, araştırma, inceleme, detaylandırma, temizleme, gruplama gibi birçok yorucu işle ilgilenebiliriz. Hastane randevularımıza gidebilir, randevu alabiliriz. 

11 Temmuz - Perşembe

Ay tüm gün başak burcunda ilerleyecek. Sabah saatlerinde can sıkıcı olaylarla karşılaşabiliriz. Kalıcı çözüm isteyen, iyileştirme gerektiren her türlü konu ve proje için gün boyunca destekleyici açılar var. Güneş Satürn üçgeni bugün kesinleşiyor. Resmi dairelerle olan işleriniz için bu olumlu açıyı değerlendirebilirsiniz. Disiplin, odaklanma ve istikrarla ilgili sorunları olanlar çözüm yolu bulmak için adım atabilirler.

Venüs aslan burcuna geçiyor. Gösterişli, şaşalı, power couple diye adlandıracağımız ilişkiler gündemde olacak. Ünlü camiasında çok büyük aşkların başladığına şahitlik edebiliriz. Özdeğer, özgüven eksikliklerimiz için çalışmalara başlamanın tam zamanı. Altın fiyatlarında yükselme olabilir. 

12 Temmuz - Cuma

Ay sabahın erken saatlerinde terazi burcuna geçiyor. Yoğun rüyalar sebebiyle sabah kalkmakta zorlanabiliriz. Biraz denge arayışında olacağımız bir gün olacak. Özellikle Terazi yöneticisi Venüs’ün Plüto ile girdiği zorlu açı nedeniyle ikili ilişkilerde baskı, manipülasyon, güç göstergeleri gibi tatsız olaylar yaşanabilir. 

13 Temmuz - Cumartesi

Ay tüm gün terazi burcunda ilerleyecek. Sosyalleşmek, birlikte hareket etmek, sanatsal faaliyetlere katılmak, becerilerimizi artıracak çalışmalar yapmak için güzel bir gün. Bugün yalnız kalmaktan pek hoşlanmayacağız bu yüzden sırf birileriyle olmak için sevmediğimiz insanlarla bile görüşebiliriz :)

14 Temmuz - Pazar

Ay 17:52’ye kadar terazi burcunda kalacak ve günün büyük bir çoğunluğunda boşlukta olacak. Yardım, destek ve ekip çalışması gerektiren işlerimiz için talepte bulunma pratikleri yapabilir ve işlerimizi bitirebiliriz. Sevgiliniz, eşinizle beraber etkinlikler planlayabilirsiniz. Akşamüzeri Ay akrep burcuna geçiyor, şüpheci mode on diyoruz ;)

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et