Astroloji

Haftalık Burç Yorumları (9 Eylül - 15 Eylül 2024)


Fatmagül / Eylül 09, 2024 / 454 Görüntüleme / 0 Yorum

Haftanın Astroloji Analizi (9 Eylül - 15 Eylül 2024) 

9 Eylül - Pazartesi 

Haftaya ay akrep burcunda başlıyoruz. Gizemli, gizli kapaklı kapılar ardında birşeyler dönebilir. Şüpheli tavırlar sergileyebiliriz. Öğlede sonra biraz dengesiz  bir ruh halinde olabiliriz. Yaptıklarımızı ve bize yapılanları çok da dikkate almamak gerekir:) Finansal konularla ilgilenebiliriz. Akşam saatlerinde Ay yay burcuna geçiyor. 
Merkür Retro sonrası başak burcuna geri geldi. Okulların açılmasıyla beraber trafiğin artması, öğrencilerin eğitim hayatlarının başlaması gibi merküryen konularda artış olacak.

10 Eylül - Salı

Ay tüm gün yay burcunda ilerleyecek ve tüm gün boşlukta olacak. Çok önemli işlerinizi bugüne bırakmamanız önerilir. Yarım kalmış işlerinizi, eksik tamamlarınızı bugün bitirebilirsiniz. Kitap okumak, kültürel ziyaretler yapmak, seyahat biletleri bakmak, eğitim programlarını incelemek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

11 Eylül - Çarşamba

Ay tüm gün yay burcunda ilerliyor. Sabah sabah anlatacak çok şeyimiz var. Bilgi alışverişinin (!), iletişim trafiğinin yoğun olduğu saatler olacak. Gün boyu bolca fikir değişikliği yaşayabilirsiniz. Araştırma merakınız devreye girebilir.

12 Eylül - Perşembe

Ay sabahın ilk saatlerinde oğlak burcuna geçiş yaptı. Ciddiyet, disiplin, planlama, resmiyet kendini gösteren konulardan olacak. Disiplin geliştirmemiz gereken konulara yönelebiliriz.
Güneş Jüpiter karesi bugün kesinleşiyor. Eğitim öğretimle ilgili yalan yanlış bilgiler dolaşabilir. Çok fazla değişkenlik gösterdiğimizden dolayı problemler yaşayabiliriz. Eleştirme konularında abartıya kaçabiliriz.

13 Eylül - Cuma

Ay tüm gün oğlak burcunda ilerleyecek. Öğleden sonra ilişkilerle ilgili gerçeklerle yüzleşeceğimiz veya gerçekleri bir bir yüze vuracağımız zaman dilimleri. Akşam saatlerini yüksek verim elde etmek istediğimiz işlerimize ayırabiliriz.

14 Eylül - Cumartesi

Ay 11:53'de kova burcuna geçiyor. Dengemiz biraz şaşabilir. Özellikle sabah saatleri sürpriz gelişmelere açık. Güzel sürprizler olur umarım. Geçmişle alakalı konular ummadığımız vakitte yine karşımıza çıkabilir.

15 Eylül - Pazar

Ay tüm gün kova burcunda olacak. Gökyüzünde güzel bir hava üçgeni aktif. İletişim, haberleşme, ilişkiler açısında güzel bir enerji akışı var. Jüpiter Venüs üçgen açısı bugün kesinleşiyor ve etkisi birkaç gün daha devam edecek. İlişkiler ve para konularında olumlu gelişmeler yaşayabiliriz. Özdeğer, iletişim problemleri, birlikte hareket etme gibi konularda destekleyici enerjiler var.

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et