Astroloji

Haftalık Burç Yorumları ve Venüs Aslan Transiti (5 Haziran - 11 Haziran 2023)


Fatmagül / Haziran 05, 2023 / 522 Görüntüleme / 0 Yorum

Bu hafta gökyüzü gündemi biraz yoğun. Aynı gün gerçekleşen birbirinden önemli açılar var. Bakalım bizleri neler bekliyor.

Haftanın Astroloji Analizi (5 Haziran - 11 Haziran 2023)

5 Haziran Pazartesi Venüs Aslan Burcuna Geçiyor.

Venüs 8 Ekim’e kadar aslan burcunda kalacak. Bu süre içinde 23 Temmuz’da başlayıp 5 Eylül’e kadar devam edecek bir Venüs retrosu yaşayacağız. Venüs aslan burcundayken gündemimizde ilişkiler ve para olacak. Retro süresi dışında kendimizi özgüvenli, ne istediğini bilen, paraya her zamankinden daha fazla önem veren bireyler olarak göreceğiz. İlişkilerimizde kendimize değer verme, önem verme sürecimiz başlayacak. Çok fazla lüks meraklısı olabiliriz, lüks harcamalarımız olabilir fakat bunun yanında yaşam kalitemiz yükselecektir. Aza tamah eden, azla yetinmenin doğru olduğunu savunan bilinçten çıkacağız. Bu yüzden Venüs aslan geçişi bu anlamla çok değerli. Yapabilen tüm bu süre içinde altın veya altın renginde takılar ve aksesuarlar tercih etsin. Hem parasal durumunuzda hem özgüven özdeğer anlayışında olumlu etkilerini göreceksiniz. 

Küresel anlamda da borsa, altın fiyatları daha da ön planda olacak. Çok fazla inişler ve çıkışlar yaşayacağız. 

5 Haziran Pazartesi Venüs Plüto Karşıtlığı

Venüs burç değiştirip Aslan burcuna girer girmez Plüto ile karşıt açıya girip yollarını ayıracaklar. Burada almamız gereken mesaj ne kadar güçlü olduğumuzu, kendi kendimize yetebilecek kapasitede olduğumuzu ve ne olursa olsun bizden daha değerli bir şey olmadığını hatırlamaktır. Bize ağır gelen deneyimlerle bu bize hatırlatılabilir fakat günün sonunda pehlivan gibi güçlü olarak çıkacağız.

8 Haziran Perşembe Venüs Ay Düğümleri Bağlantısı

Bu hafta Venüs’ün ajandası biraz yoğun, fazla mesaide gibi. Şimdi de ay düğümleri ile bize bir şeyler anlatmaya çalışıyor sevgili Afrodit’imiz. Söylemeye çalıştığı tam olarak şu; “Sen Bihter Ziyagil’sin aptal olma!”. İki kişi, iki iş, iki seçenek arasında sıkışıp kalabiliriz fakat bu seçeneklerden sadece bir tanesi bizim için iyi olacak ve biz bu kararı vermekte zorlanacağız. Bildiğimiz ama kötü olan tarafı mı yoksa bizi ne beklediğini bilmediğimiz ama iyi olma sinyalleri veren tarafı mı seçeceğiz? Yeniliğe açık olup konfor olanından çıkmamız için zorlanacağımız olaylarla karşılaşabiliriz. Bu olaylar ilişki ve para temalı olaylar olacaktır.

10 Haziran Cumartesi Merkür Neptün Sekstil Açısı

Zihnimizde oturtamadığımız, bir karara varamadığımız ne varsa ilahi kanal burada devreye girip bize cevapları yağdırmaya başlayacak. İşaretleri görmek için gözümüzü dört açalım. Bazen alakasız sandığımız bir şey aslında cevabın ta kendisidir. İç sesimize ve sezgilerimize kulak verip mantığımızla harmanlayacağımız bir enerji açığa çıkmış olacak. Dikkatlice kullanabilirsek uzun vadede çok işimize yarayan bilgiler geliyor olacak.

11 Haziran Pazar Plüto Oğlak Burcunda Geriliyor.

Plüto kova burcundaki retrosuna artık oğlak burcunda devam ediyor. Yeni düzenin ne olması gerektiğini, neleri kökünden değiştirmemiz gerektiğini bize gösterdi ama biz insanlar anlamak işimize gelmediği için hayatımıza aynı düzende devam etme kararı aldık. Fakat oğlak burcunda hayatımıza istek de aynı düzende devam edemeyeceğimizi acı acı bizlere gösterecek. Klasik, yeni ve çağdaş olmayan, inat eden, direnen, dediğim dedik olan ne kadar düşünce, yapı, kurum, zihniyet varsa Plüto oğlak onlar için işkenceden başka bir şey olmayacak ve seve seve yeniliğe ayak uyduracaklar. Bu yüzden eski kafalı olduğunuzu düşündüğünüz ne varsa önce bireysel olarak değiştirin ki toplum da değişimde zorluk çekmesin.

11 Haziran Pazar Venüs Jüpiter Karesi 

Venüs bu kareyi aslan burcundayken alacak. Ego ve kibir kaynaklı çok fazla gerilime şahit olabilir ya da bu gerilimi bizzat siz yaşayabilirsiniz. Özellikle liderler arasın (her alandaki liderleri düşünebilirsiniz) büyük büyük laflar ve tartışmalar olduğunu görebilirsiniz. Para ve altın piyasası önlenemez bir şekilde alıp başını gidebilir. Yurtdışı harç ücretleri, vize, pasaport ücretlerine zam gelebilir. Özel eğitim kurumları ücretlerinde fahiş artışlar görülebilir. 

Haftalık Burç Yorumları (5 Haziran - 11 Haziran 2023)

Koç

Koç ve Yükselen Koçlar: Venüs’ün aslan burcuna girmesi size oldukça pozitif bir etki verecek çünkü aşk evinizden yükseleninize üçgen açı dediğimiz en olumlu açı çalışmış olacak. Adeta bir Leyla ile Mecnun, Aslı ile Kerem, Safiye ile Faik gibi büyük bir aşk yaşama olasılığı taşıyor olacaksınız. Hayata aşk, para, keyif bakış açısı ile bakıyor olacaksınız Venüs aslan seyahati süresi boyunca.

Boğa

Boğa ve Yükselen Boğalar: Burcunuzun yönetici gezegeni Venüs’ün aslan burcuna girmesi ile eviniz güzelleşiyor. Evdeki hakimiyetiniz, söz geçirme beceriniz çok daha ön planda olacaktır. Ev için lüks harcamalar yapma isteğinde olabilirsiniz. Ev alım satımı için de gayet uygun bir zamanlama olacak sizin için.

İkizler

İkizler ve Yükselen İkizler: Venüs’ün aslan burcuna girmesi ile iletişiminizde kendinizden başka bahsedecek konu bulamayacak, sosyal mecralarda, yakın çevrenizde tek konuşulan kişi siz olacaksınız. Kendinizi göstermek, konuşarak insanları etkilemek için bu enerjiyi kullanabilirsiniz. 

Yengeç

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Venüs’ün aslan burcuna girmesi size para yönünden oldukça iyi anlamda etkiler veriyor. Kendinizi değerli hissedeceğiniz ve buna kendinizi ikna edeceğiniz bulunmaz bir fırsat sizin için. Maddi anlamda elinize fazla fazla gelirler gelecektir. Güzellik harcamaları yaparak kendinizi şımartabilirsiniz.

Aslan

Aslan ve Yükselen Aslan: Venüs’ün sizin burcunuzda olması gücün sizde olması demek. Gösterişli olacağınız, dış görünüşünüze her zamankinden daha çok özen göstereceğiniz, ilişki ve para konularında oldukça kısmetli ve şanslı olacağınız ve hak ettiğiniz değeri göreceğiniz bir dönem olacak sizin için. İlişki dinamikleriniz olumlu anlamda etkilenecektir fakat güç ve ego savaşlarına girmemeye özen gösterin.

Başak ve Yükselen Başak: Venüs’ün aslan burcuna girmesi sizdeki yaratıcı özelliği açığa çıkartmak için bir fırsat. İçinizdeki cevheri ortaya çıkarmak için, size gelen ilhamlara kulak verebilirsiniz. Bu süreçte çevrenizdeki kadın figürlere dikkat etmenizde fayda var. Kapalı kapılar ardında sizin arkanızdan dönen dolaplara şahitlik edebilirsiniz. 

Terazi

Terazi ve Yükselen Terazi: Yönetici burcunuz Venüs’ün aslan burcuna girmesi ile beraber arkadaş ve sosyal çevrenizde öncülük eden kişi rolünde olabilirsiniz. Özellikle arkadaş çevrenizde arada kalacağınız birçok konu yaşayabilirsiniz. Bilirkişi, danışılan kişi olabilirsiniz. Kendi amaçlarınız ve hayalleriniz doğrultusunda girişimler yapmak için aradığınız özgüven sonunda size gelebilir. 

Akrep

Akrep ve Yükselen Akrep: Venüs’ün aslan burcuna girmesi kariyer hayatınızla ilgili biraz zorlu çalışabilir. Özellikle kadın çalışma arkadaşlarınızla aranızda kanırtıcı, provoke edici olayla yaşanabilir. Krizi fırsata çevirmek için lider yönünüzü ortaya koyabilirsiniz. İş hayatınızda rekabetçi bir ortama doğru çekilebilirsiniz.

Yay

Yay ve Yükselen Yay: Venüs’ün aslan burcuna girmesi size de son derece olumlu etkiler veriyor. Seyahatlere harcamalar yapabilirsiniz. Yurtdışı ile ilgili planlarınız için olumlu destekler alıyor olacaksınız. Sosyal medya gibi alanlarla uğraşanlar ve iş yapanlar için bu alanlarda çok fazla görünür olma ve para kazanma fırsatları olacaktır. İkili ilişkilerinizle ilgili hayal ettiğinizin de ötesinde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Oğlak

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Venüs’ün aslan burcuna girmesi para, miras, banka konularıyla ilgilenebileceğiniz gibi botoks, dolgu gibi estetik operasyonlara da para harcayabilirsiniz. Güzellik algınız değişip dönüşebilir. Eşinizin gelirleriyle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ortaklı kazanımlarınızla ilgili kâr elde edeceğiniz yatırımlar yapabilirsiniz. Kendinizi daha çekici daha cazibeli hissedebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Venüs’ün aslan burcu yolculuğu süresince sizin ilişki ve evlilik alanınızda olacak. Özellikle retro süresine dikkat etmekte fayda var. Eski ve derin iz bırakmış aşk konuları gündeminize gelebilir. Güzel ve sağlam bir ilişki yaşama kararı alabilirsiniz. İlişkisi olanlar için ilişkinizde değer/değersizlik top konularınız olabilir. 

Balık

Balık ve Yükselen Balık: Venüs’ün aslan burcuna girmesi sağlık ve günlük rutinlerinizi anlatan alanınızı etkileyecek. Harcamalarınız sağlık üzerine olabilir. İş yerinizde zam ile ilgili güncellemeler olabilir. Evcil hayvanlarınızın bakımları veya sağlıkları için para harcayabilirsiniz. Hayattan daha çok keyif aldığınız bir dönem olacaktır sizin için.

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et