Astroloji

İkizler Burcunda Dolunay | Haftalık Burç Yorumları (27 Kasım - 3 Aralık 2023)


Fatmagül / Kasım 27, 2023 / 335 Görüntüleme / 0 Yorum

Haftanın Astroloji Analizi (27 Kasım - 3 Aralık 2023) 

İkizler Burcunda Dolunay 

27 Kasım - Pazartesi 

Öğle saatlerinde ikizler burcunun 4 derecesinde bir dolunay gerçekleşiyor. 

İkizler burcu sinir sistemimizi anlattığı ve dolunay Mars ile beraber çalıştığı için sinirsel hastalıklar bu dönemde su yüzüne çıkabilir.

Dolunay Satürn’den sert açı alıyor. İletişim ağları, medya, internet gibi araçlarda kısıtlanma görülebilir.

Venüs güney düğüme doğru yaklaşıyor. İlişkilerde iletişim problemi kaynaklı bitişler, sonlanmalar sıklaşabilir. 

Öfke patlamaları, el kol yaralanmaları, kulaklarla ilgili rahatsızlıklar gibi olumsuzluklarla karşılaşabiliriz.

Dolunaydan en fazla Kova, İkizler ve Terazi burçları etki alacak. 

28 Kasım - Salı

Ay ikizler burcunda ilerlemeye ve dolunay etkilerini göstermeye devam ediyor. Öğle saatleri geriye dönük kontrol yapmamız gereken işlerle ilgilenebiliriz. Özellikle mail, mesaj gibi yazışmalarımızı temizleyebiliriz.

Akşam saatlerinde keyif alacağımız, zihnen ve bedenen dinleneceğimiz, hoşumuza gidecek her türlü aktiviteyi yapabiliriz. Film, dizi izleyerek vaktimizi değerlendirebiliriz.

29 Kasım - Çarşamba

Ay yengeç burcuna geçiş yapıyor. Ev, aile temaları, duygusallık birkaç gün daha çok ön planda olacak. Öğle saatlerinde destek anne baba, otorite figürlerinin desteğine ihtiyaç duyabiliriz.

Venüs- güney düğüm kavuşumu kesinleşiyor. Geçmiş ilişkiler, ilişki travmaları bu hafta gündemimizde olacak. İlişkilerde bitişler, dargınlıklar, ayrılıklar, anlaşmazlıklar çok fazla olabilir. Dikkat etmekte fayda var.

30 Kasım - Perşembe

Ay tüm gün yengeç burcunda kalacak. Gün içinde sadece Chiron ile sert bir açısı var. Kırılgan, alıngan bir enerjide olabiliriz. Duygusal yaralanmalara, hasarlara açık bir gün. Gamsız rolü yapmak için harika bir gün.

1 Aralık - Cuma

Ay günün büyük bir kısmını yengeç burcunda geçiriyor. Gün içinde önemli kararlar vermemiz gerekebilir ve bunun baskısını üzerimizde hissedebiliriz.

Akşam saatlerinde Ay aslan burcuna geçiyor. Kendimize odaklanıp kendimizi mutlu edecek bir şeyler yapabiliriz.

Merkür 4 Şubat’a kadar kalacağı oğlak burcuna geçiş yapıyor. Bu geçiş esnasında retro yapıp yay burcuna gerilecek ve tekrar oğlak burcuna geçerek yolculuğunu tamamlayacak.

Bu geçiş süresi boyunca kurumsal firmalarla ilgili çok fazla haber karşımıza çıkabilir. 

Zihnimiz sürekli iş ve üzerimizdeki sorumlulukların düşünceleriyle dolu olabilir. 

Ciddiyetsizliğe tahammülümüz olmayacak. 

İş anlaşmaları, iş görüşmeleri için çok verimli ve uygun zamanlar olacak bizler için.

Haritalarımızda oğlak burcunu kesen ev konularıyla ilgili bol bol zihin egzersizi yapabiliriz.

2 Aralık - Cumartesi

Ay tüm gün aslan burcunda olacak. Saç ekimi, saç bakımı, saç tedavisi gibi saç işlemlerinizi bu haftasonu yaptırabilirsiniz. Randevularınızı sabah saatlerine almayın çünkü gereğinden fazla para verebilirsiniz bu işlemlere. 

3 Aralık - Pazar

Ay bütün gün aslan burcunda kalacak. Öğle saatleri bizim için stresli geçebilir. Akşam saatlerinde Ay ve düğümler arasında güzel bir kontak olacak. Sevineceğimiz, bizi mutlu edecek olaylar ve sürprizlerle karşılaşabiliriz. 

Venüs Plüto karesi bugün kesinleşiyor. İlişkilerle ilgili sınav devam ediyor. Başka bir yöne doğru evrilen, dönüşen ilişkiler olacak. Özellikler altı sağlam zeminlerde olmayan ilişkiler için sona gelindi diyebiliriz.

Haftalık Burç Yorumları (27 Kasım - 3 Aralık 2023)

Koç

Koç ve Yükselen Koçlar: İkizler burcundaki dolunay size zihinsel olarak gerilimli bir enerji verebilir. Elektrik çarpmış gibi sürekli gerilimli bir halde olabilirsiniz. Kafanızda sizi rahatsız eden konunun kökünü bulmanız gerekiyor. 

Boğa

Boğa ve Yükselen Boğalar: İkizler burcundaki dolunay parasal anlamda etkiler veriyor size. Yatırımlarınızı geleneksel yöntemlerle daha modern yöntemlerle yönlendirme arasında kararsızlık çekebilirsiniz. 

İkizler

İkizler ve Yükselen İkizler: Sizin burcunuzdaki dolunay hayatınızda birçok konuda kararsız kalmanıza ve bu kararsızlığın size gerginlik vermesine sebep olabilir. Birden herşeyi bırakıp uzaklara gitme isteği duyabilirsiniz. 

Yengeç

Yengeç ve Yükselen Yengeç: İkizler burcundaki dolunay sizi daha çok ruhsal olarak etkiliyor. Anksiyete, panikatak gibi rahatsızlıklarınız varsa tetiklenebilir. 

Aslan

Aslan ve Yükselen Aslan: İkizler burcundaki dolunay sosyal çevrenizdeki krizlerle ilgilenme, arkadaşlarınız arasında iletişim trafiğini sağlamakla ilgili sorumluluklar yükleyebilir. İlişki konularında da gerginlikler yaşayabilirsiniz. 

Başak ve Yükselen Başak: İkizler burcundaki dolunay iş ve kariyer hayatınızdaki iletişim sorunlarını önünüze taşıyacak. Anlaşamadığınız kişilerle iş yapamayacak duruma gelebilirsiniz. İş ortamında tartışmalar yaşayabilirsiniz.

Terazi

Terazi ve Yükselen Terazi: İkizler burcundaki dolunay hayattan beklentilerinizi sorgulatabilir. Çevre değişikliği, yurtdışı planlarını gerçekleştirme gibi gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Akrep

Akrep ve Yükselen Akrep: İkizler burcundaki dolunay hayatınıza biraz kriz getiriyor. Etrafınıza çok fazla agresif bir enerji yayabilirsiniz. Bütçe, tasarruf gibi finansal konularınızla biraz daha fazla ilgilenebilirsiniz.

Yay

Yay ve Yükselen Yay: İkizler burcundaki dolunay ilişkilerle ilgili etkiler veriyor size. Geçmiş ilişkileriniz gündeme gelebilir. Mevcut ilişkinizde geçmişte bıraktığınızı sandığınızı bir konu yüzünden tekrar gerilim yaşayabilirsiniz.

Oğlak

Oğlak ve Yükselen Oğlak: İkizler burcundaki dolunay iş ve sağlık konularınızı gündeminize getirecek. Kulak, ciğerler, eller, kollar, sinir sisteminizle ilgili sağlıksal durumlarınız varsa bunlarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: İkizler burcundaki dolunay aşk hayatınızla ilgili etkiler veriyor. Size olumlu açı yaptığında sert etkileri size yumuşayarak geliyor. Birden fazla kişiyle görüşmeye başlayabilir ve seçin yapmakta zorlanabilirsiniz. Çocuklarınızın eğitim hayatıyla ilgilenebilirsiniz.

Balık

Balık ve Yükselen Balık: İkizler burcundaki dolunay ev hayatınızla ilgili üzerinizde baskı hissettirebilir. Evin vermiş olduğu sorumluluklar sizi bunaltabilir. Hava alma ihtiyacınız olacağı için açık havada bol bol yürüyüşler yapmak size iyi gelecektir.

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et