Astroloji

İkizler Burcunda Yeniay | Haftalık Burç Yorumları (3 Haziran - 9 Haziran 2024)


Fatmagül / Haziran 03, 2024 / 213 Görüntüleme / 0 Yorum

Herkese merhabalar, 

Haziran ayına giriş yaptık. Bu hafta ikizler burcunda yeniay gerçekleşecek. Peki etkileri neler olacak? Hadi gelin bakalım :) 

Haftanın Astroloji Analizi (3 Haziran - 9 Haziran 2024) 

3 Haziran - Pazartesi 

Haftaya Ay boğa burcunda başladık. Yemek yemek için bir bahane daha:) Ay Plüto’ya ve kapanmaya doğru giderken diyet yapmak, yemeğe karşı koymak ve bu alışkanlığı bitirip dönüştürmek için kendimize sözler verebiliriz.

Merkür ikizler burcuna geçti! Merak, dedikodu, bilgi çokluğu aynı zamanda bilgi kirliliği ana temalar. Kendimizi onu mu yapsam bunu mu? Bunu mu alsam diğerini mi kararsızlıkları içinde çok bulacağız. Boş işlere çok meyilli olabiliriz. Özellikle magazin gündemini avam tabakası sıkça meşgul edebilir. Zekamızı kuvvetlendirecek şeyler yaparak kendimizi geliştirelim.

4 Haziran - Salı

Ay boğa burcunda ilerlemeye devam ediyor. Param varsa keyifliyim diyeceğimiz bir gün. Keyfimiz için, kendimizi mutlu etmek için biraz para harcamakta sorun yok. Sevdiğimiz yemekleri yiyebilir, biraz tembellik yapabilir, uyanmakta ve uykumuzu atmakta zorluk çekebiliriz. 

Güneş Venüs ile kavuşuyor ve her ikisi de düğümlerle olumlu açı içine giriyor. İlişkilerle ilgili geçmiş konular karşımıza çıkabilir ve tamam mı devam mı kararı vermemiz gerekebilir. Kapanması gereken defterler için de geçmiş kendini gösterebilir. Venüs Güneş’ten yanık olduğu için bu konular biraz can sıkıcı ve sancılı geçebilir. Ayrıca parasal konularla ilgili de risk alınmaması gereken bir dönem. Bir yatırım söylentisi duyup yanlış olduğunu öğrendiğinizde çok geç olabilir.

Merkür ve Jüpiter kavuşarak Plüto’dan olumlu açısını alıyor. Aldığımız kararlardan yana içimiz rahat olacak. Öğrenme kapasitemiz geniş ve öğrendiklerimiz kalıcı olacak. Bu açı süresince bol bol bilgi edinmeye çalışın. Eğitim kayıtları yaptırabilirsiniz. Araç alım satımı yapacak olanlar kârlı bir alışveriş yapabilirler. Alacağınız araçlar sağlam ve uzun ömürlü olacaktır. Ses eğitimi, konuşma terapisi, diksiyon dersleri, nefes terapileri gibi eğitimlerde teknik oturtma sorunu yaşayanlar tekniklerinde önemli yol katedebilirler.

5 Haziran - Çarşamba

Ay öğle saatlerine kadar boğa burcunda ilerleyecek. Sabah kahvaltı planları yapılabilir. Gece huzursuz bir uyku çekmiş olabiliriz ve bu yüzden erken kalkmakta zorluk çekebiliriz. Yastığımızın keyfini biraz daha çıkartmak isteyebiliriz. Öğle saatlerinde Ay ikizler burcuna geçiyor. Yeniay öncesi depresif bir moda açığız. İmkanı olanlar günü açık havada sosyalleşerek geçirebilirler.  

6 Haziran - Perşembe

İkizler burcunun 16 derecesinde bir yeniay gerçekleşiyor. İkizler burcu iletişim, sosyalleşme, trafik, bilgi, eğitim, sosyal medya gibi konuları anlatıyor.

An haritasında yeniay biraz krizli etkiler barındırıyor. Evet ikizler çok eğlenceli, yüzeysel, hayatı çok takmayan bir enerji fakat bu yeniayda ikizler temasının başka bir yüzüyle karşılaşacağız.

İnternette ona buna sallayan, hakaret etme, çirkin yorumlar yapma hakkını kendine bulanlar sert kayalara çarpabilir.

Sosyal medya ile ilgili kısıtlamalar gelebilir. Kapatılan, erişimi engellenen bir sosyal medya platformları olabilir. Ceza yiyen, sınırlanan ya da kapatılan medya kuruluşları olabilir.

 Sosyal medya üzerinde yanlış bilgiler aracılığıyla algı operasyonu yapılıp insanlar birbirlerine girebilir.

Eğitimsiz, cahil kesim bu yeniayda başrol oynayacak gibi. Sahte profesörler, diplomasız eğitimciler gibi manşetler görebiliriz haberlerde.

Eğitimde yapılacak değişikliklerin tohumu atılabilir.

Bireysel açıdan iletişimlerimize dikkat etmemiz, her doğruyu her yerde söylememiz, dedikodudan uzak durmamız, muhbirlerden ve muhbirlikten uzak durmamız, bilgi olarak kendimize yatırım yapmamız gereken bir yeniay olacak.

Sosyal medyada hesap açmak, ticaretini sosyal medya ile birleştirmek bir girişimde bulunmak isteyenler bu yeniayı değerlendirebilir. Girişimlerinizi yeniaydan 2-3 gün sonra yapmanız daha verimli olacaktır.

Sağlık açısından sinir sistemimiz zorlanabilir. Epilepsi gibi sinirsel hastalıklar tetiklenebilir. 

7 Haziran - Cuma

Ay ikizler burcunda ilerlemeye devam ediyor. Biraz zihin dinlendirme zamanı bizim için. Vakti ve imkânı olanlar meditasyon gibi sakinleştirici ve dinlendirici yöntemlere yönelebilir. Öğleden sonra Ay yengeç burcuna geçiyor. Ay kendi yönettiği bir yerde olacağı için kendimizi güvende hissedeceğimiz yer evimiz olacak. Yeniay etkisi devam ederken ailemiz ile iletişimimizi kuvvetlendirip aile bireylerimizle vakit geçirmek isteyebiliriz.

8 Haziran - Cumartesi

Ay yengeç burcunda ilerlemeye devam ediyor. Sıcak havaların da etkisiyle evden dışarı çıkmak istemeyebiliriz. Evin bakımı, yemek pişirmek gibi uğraşlarımız olabilir.  Ev alma planları olanlar ev bakmaya çıkabilirler. 

Venüs Satürn karesi bugün kesinleşiyor. Biraz neşesiz ve hayattan zevk almıyormuş gibi hissedebiliriz.  Kurban psikolojisine düşmeye meyilli olabiliriz. İlişkilerde soğuk rüzgarlar esebilir. İletişim kaynaklı sorunlar çıkabilir. Beni hiç aramıyorsun, beni sevmiyorsun, bana yeterince ilgi göstermiyorsun gibi söylemler yapabiliriz. Paramız bereketini kaybedebilir.

9 Haziran - Pazar

Ay günün büyük bir kısmını yengeç burcunda geçirecek. Aile ile planlar yapabiliriz. Birkaç gün beslenmenize her zamankinden fazla önem vermeniz önerilir. Kendinizi güçsüz ve bitkin hissedebilirsiniz. 

Mars yaklaşık 2 ay kalacağı boğa burcuna geçiyor. Emlak, tarım, hayvancılık, finans gibi konularda girişimlerde bulunacağımız bir zaman olacak. Maddiyat motivasyonumuzun önemli bir kısmını oluşturacak. Beden sağlığımıza, hareket etmeye, tembellik yapmamaya ger zamankinden daha çok dikkat edeceğiz.

Haftalık Burç Yorumları (3 Haziran - 9 Haziran 2024)

Koç

Koç ve Yükselen Koçlar:  İkizler burcundaki yeniay iletişim alanınızı aktive ediyor. Sosyal medyada daha çok aktif olabilirsiniz. Kardeşleriniz, yakın çevreniz ile olan iletişimleriniz kuvvetlenecektir. Yeni eğitimlere başlayabilir, bol bol akraba ziyareti yapabilirsiniz. 

Boğa

Boğa ve Yükselen Boğalar: İkizler burcundaki yeniay finansal konularınızla ilgili etkiler verecek. Yatırımlarınızla ilgili akıl danışacağınız insanlarla tanışabilirsiniz. Kazançlarınız kısıtlanabilir, harcamalarınıza ekstra dikkat etmelisiniz.

İkizler

İkizler ve Yükselen İkizler: Sizin burcunuzdaki yeniayda iletişim en büyük motivasyon kaynağınız olacak. Konuştukça, anlattıkça, sosyalleştikçe kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde yeni başlangıçlar olabilir.

Yengeç

Yengeç ve Yükselen Yengeçler: İkizler burcundaki yeniayda yeni farkındalıklar kazanabilirsiniz. İç dünyanızla iletişim haline geçebilirsiniz. Meditasyon, ibadet gibi alanlarla ilgilenmek size iyi gelecektir. Yaratım gücünüz çok yüksek olacağı için düşündüklerinizi hayatınıza çekme hızınız artacak.

Aslan

Aslan ve Yükselen Aslanlar: İkizler burcundaki yeniay sosyal çevre, arkadaşlıklar alanınızdan etki alıyorsunuz. Yeni bir ilişkiye başlayabilir ve arkadaşlarınızla bunun “bilgi alışverişini” yapabilirsiniz. Sosyalleşmekten evin yolunu zor bulacağınız bir dönem olacak.

Başak ve Yükselen Başaklar: İkizler burcundaki yeniay kariyer alanınızı hareketlendiriyor. Terfi alabilirsiniz, zam konuları gündeminizde olabilir. Fazla görünür ve sosyal olduğunuz, dikkat çektiğiniz bir dönem olacak sizler için. Pratik zekanızla insanları kendinize hayran bırakabilirsiniz.

Terazi

Terazi ve Yükselen Teraziler: İkizler burcundaki yeniay yurtdışı, mahkemeler, inançlarınızla ilgili alanınızda olacak. Uzak mesafeli bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Vize, pasaport başvurusu gibi işlemleriniz olabilir. İkinci evliliğini gerçekleştirecekler olabilir.

Akrep

Akrep ve Yükselen Akrepler: İkizler burcundaki yeniay finansal konularla ilgili yenilikler getiriyor. Ortaklı işlerinizden gelirler elde edebilirsiniz. Eş vasıtasıyla banka hesabınıza para girişi olabilir. Ses teli, nodül gibi sebeplerden operasyon geçirecekler olabilir.

Yay

Yay ve Yükselen Yaylar: İkizler burcundaki yeniay tam karşınızda gerçekleşiyor. Yeni ilişki başlangıçlarınız olabilir. Mevcut ilişkinizde yeni kararlar alınabilir. İlişkilerinizde iletişimlerinizle alakalı önemli gelişmeler olabilir. İşbirliği yapacağınız kişilerle tanışabilirsiniz.

Oğlak

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar: İkizler burcundaki yeniay iş, sağlık ve rutinlerinizle ilgili etkiler veriyor. Aynı anda birden fazla iş yapmanız gerekebilir. Taşınma, yer değişikliği gibi konular gündeminize gelebilir, sağlık kontrollerinizi yaptırabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kovalar: İkizler burcundaki yeniay aşk, çocuk, hobileriniz anlatan alanınızdan etkiler veriyor size. Bekar olanların aşk hayatlarında canlanma olabilir. Aynı anda birden fazla kişiyle flört edebilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyenlerin bu yönde bir duyurusu olabilir. Çocuklarınızın eğitim hayatıyla ilgili gelişmeler olabilir. Kendinize yeni ilgi alanları katabilirsiniz.

Balık

Balık ve Yükselen Balıklar: İkizler burcundaki yeniay ev, aile alanlarınızla ilgili etkiler veriyor. Taşınma, yuvadan ayrılma gibi gündemleriniz olabilir. Aile bireylerinizle seyahat planları yapabilirsiniz. Ailenizden biri eğitim vs gibi sebeplerden evden ayrılabilir.

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et