Astroloji

İkizler Burcunda Yeniay | Haftalık Burç Yorumu (19 Haziran - 25 Haziran 2023)


Fatmagül / Haziran 18, 2023 / 454 Görüntüleme / 0 Yorum

Haftanın Astroloji Analizi (19 Haziran - 25 Haziran 2023)

İkizler Burcunda Yeniay

Haftaya ikizler burcunda yeni ay ile başlıyoruz. 

Yeniay Neptün kareli, bu yüzden iletişim araçlarınız zarar görebilir, dalgınlık, unutkanlık, odaklanma sorunu yaşayabilirsiniz. Yani ikizlerin bu hinlik ve cinlikleri bu yeniayda pek geçerli değil. Dağınık bir zihin, ne dediğini unutma, nereye gideceğini şaşırma, yollarda kaybolmalar gibi olaylarla sık sık karşılaşabiliriz. 

Yeni eğitimlere başlamak, spiritüel danışmanlıklar almak için çok uygun. Araçlar, seyahatler, kardeşleriniz, ikili ilişkilerle ilgili konular gündemde olabilir.

İfşa haberleri, gizlenen konuların ortaya çıkması, medyada birbirinin arkasından iş çeviren kişilerin gündemde olması gibi gelişmeler de yaşanabilir. 

Hava grubunun (ikizler, kova, terazi) +/-5 26 derecesinde gezegen yerleşimleri olanlar yeniaydan olumlu etkilenenler, ve tabi ki ikizler burcunun tam karşısı yay burcunun yine 26 derecesi yakınlarında gezegen yerleşimleri olanlar bu yeniayı dolunay gibi yaşayabilirler. 

19 Haziran Pazartesi Güneş Neptün Karesi

Kendimizi bir süredir yorgun, melankolik, enerjisi düşük hissediyoruz, bunun sebebi de geçtiğimiz haftadan beri Güneş’in Neptün ile yaptığı açı. Etkisi Çarşamba gününe kadar sürecek. Bu sürede dikkat gerektiren işlerinizi erteleme imkânınız varsa ertelemenizi öneririm. İlhama ihtiyacınız varsa bu açı tam size göre. Biraz iç dünyanıza dönüp yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz. 

21 Haziran Çarşamba Güneş Yengeç Burcuna geçiyor

Bütün yengeç burçlarının doğum günü şimdiden kutlu olsun! Güneş yengeç seyahati boyunca daha duygusal, sahiplenici, kabullenici bir kimliğe bürüneceğiz. Hassasiyetimizin arttığı, empati yaptığımız belki de biraz empati yapmayı abarttığımız bir süreç olacak. Evimizde daha çok vakit geçirmek isteyebiliriz. Yemek yapma kursu, pasta atölyesi gibi etkinliklere katılmak isteyenler buyrun size fırsat!

Haftalık Burç Yorumları (19 Haziran - 25 Haziran 2023)

Koç 

Koç ve Yükselen Koçlar: İkizler burcundaki yeni ile yeni bir anlaşma yapabilir, yeni eğitimlere başlayabilir, seyahatlere çıkabilir, araçlarınızın bakımlarını yapabilir, spiritüel danışmanlıklar alabilirsiniz.  Yeni fikirler üretim aksiyon alabiliriz. Biraz dalgın olabilirsiniz. Özellikle trafikte dikkatli olun, sözlü olarak hiçbir onay almayın ve vermeyin. Yaptığınız her işlem yazılı olsun, yazılanı iyi okuyun;)

Boğa

Boğa ve Yükselen Boğalar: İkizler burcundaki yeni ay para alanınızda etkin oluyor. Paranızı biraz sağa sola dağıtabilirsiniz. Arkadaşlarla kalabalık bir grupla yemeğe çıkıldığında cengâverlik edip “bütün hesabı ben ödiycem” deyip bir tık yüksek bir faturanın altında kalabilirsiniz. Yatırım yapmanız bu süreçte tavsiye edilmez, elinizdekinde de olma ihtimali mevcut.

İkizler

İkizler ve Yükselen İkizler: Sizin burcunda gerçekleşecek yeni ay iş, aile, evlilik, ilişki gibi hayatınızın temel oluşumlarını etkiliyor. Ya kör olduğunuz, göremediğiniz her şeyle ilgili uyanma ve aydınlanma yaşarsınız ya da gözünüzü kör eden tecrübeler yaşarsınız. Kısacası bu yeniay uyanık olmanız gereken, artık görmezden geldiklerinizle yüzleşmeniz gereken bir yeniay. 

Yengeç

Yengeç ve Yükselen Yengeç: İkizler burcundaki yeni ay sizin farkındalığınızı artıracak bir yeniay. Dünyaya yeniden gelmiş gibi hissedebilirsiniz. Rüya yoluyla bilgi gelecektir size onun için bu dönemdeki rüyalarınızı ekstra önemseyin ve analiz edin. 

Aslan

Aslan ve Yükselen Aslan: İkizler burcundaki yeni ayda arkadaşlarınızla aranızda kırgınlık olabilir. Kalp kırıp kötü niyetli dualar alabilirsiniz. Arkadaşınıza, kardeşinize verdiğiniz borç varsa üstüne soğuk bir su içebilirsiniz, paranız size geri gelmeyebilir. Sosyal organizasyonlara çok fazla para harcayabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak: İkizler burcundaki yeni ay size iş fırsatları ve fırsatçıları sunabilir. Sizinle iş birliği yapmak isteyenler, size iş tekliflerinde bulunanlar varsa emin olmadığınız hiçbir işe adım atmayın. Ortaklı iş yapanlar için ortaklarından yana biraz hayal kırıklığı yaşayabilecekleri bir dönem olabilir. 

Terazi

Terazi ve Yükselen Terazi: İkizler burcundaki yeni ay size bolca iş seyahati yaptırabilir. Yön bulmakta, önünüzü görmekte zorlandığınız bir süreç olabilir sizin için. Hukuksal bir süreciniz varsa sizden habersiz iş çevrildiğini öğrenebilirsiniz. Okul okuyanlar bu sıra derslerine odaklanmakta zorluk çekebilirler. 

Akrep

Akrep ve Yükselen Akrep: İkizler burcundaki yeni ay sizi parasal anlamda zorlayabilir. Borsa, şans oyunları gibi yerlerden gelir beklentiniz varsa hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Eşiniz para kaybı yaşayabilir. Elinizde keyfi olarak fazla para çıkışı olabilir. Spiritüel eğitimler için harcamalar yapabilirsiniz. 

Yay

Yay ve Yükselen Yay: İkizler burcundaki yeni ay size ilişkiler üzerinden sinyal veriyor. İlişkiler ve evliliklerinizde hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz fakat iş hayatınız tamamen sizden yana. Hunharca peşinden koştuğunuz kendinizi adadığınız kimse size hayatınızın yüzleşmesini yaşatabilir. Enerjinizi işinize yönlendirin.

Oğlak

Oğlak ve Yükselen Oğlak: İkizler burcundaki yeni ayda yine işkolikliğinizden ödün vermiyorsunuz. Kafanızı, zihninizi meşgul eden iş hayatınız ve ufak sağlık konularınızla ilgilenebilirsiniz. Özellikle klima altında kalıp ciğerlerinizi üşütmemeye dikkat edin. Kulak ve denge ile ilgili sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. 

Kova ve Yükselen Kova: İkizler burcundaki yeni ay aşk hayatınızla ilgili etkiler veriyor. Daha çok bedene hitap eden ilişkililer yaşayabilirsiniz bu dönemde. Varsa hobileriniz için para harcayabilirsiniz, yoksa da yeni bir hobi edinebilirsiniz. Bu dönemde hayatınıza giren kişiler geçici olabilir. 

Balık

Balık ve Yükselen Balık: İkizler burcundaki yeni ay emlak, ev, aile, yuva konularınızı ilgilendiren alanınıza etki verecek. Emlak alım satımı gibi işlemleriniz varsa kandırılmalar, dolandırılmalara karşı uyanık ve dikkatli olmanız gerekli. Evde kafa dinleme, zihninizi dinlendirmek isteyebilirsiniz. Evde ve ailenizle vakit geçirmek ruhen daha iyi olabilir. Atalarınızla ilgili şifa çalışmaları için de muazzam bir etki barındırıyor yeniay.

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et