Astroloji

Jüpiter İkizler Burcunda | Haftalık Burç Yorumları (27 Mayıs - 2 Haziran 2024)


Fatmagül / Mayıs 27, 2024 / 235 Görüntüleme / 0 Yorum

Herkese merhabalar,

Bu hafta Jüpiter ikizler burcunda. Etkilerini hep birlikte gözlemleyeceğiz. 

Haftanın Astroloji Analizi (27 Mayıs - 2 Haziran 2024) 

27 Mayıs - Pazartesi 

Haftaya Ay oğlak burcunda başlıyoruz. Sabah kalktığımızda sinirli bir ruh halinde olabiliriz. Keyfimiz ve sorumluluklarımız arasında sıkışıp kalabiliriz. Bir yandan türlü fırlamalıklar yapmak isterken diğer yandan işler bize göz kırptığı için öfke duymamız normal. Öğleden sonra teknolojik konularla ilgilenebiliriz. Online iş görüşmeleri, toplantılar yapabiliriz. Borsa ile ilgilenenler için güzel haberler gelebilir. Gece yarısına doğru Ay kova burcuna geçiyor.

Jüpiter 10 Haziran 2025’e kadar kalacağı ikizler burcuna geçti. Bu geçiş süresince çok fazla fake haber olacak bu yüzden her söylenene aslını araştırmadan inanmamamız gerekiyor. Etrafımızda meraklı, sürekli dedikodudan beslenen insanlar olabilir. 

Biraz maymun iştahlı olabiliriz. Herşey hakkında bilgi sahibi olmak isterken eğitimden eğitime koşabiliriz.

Eğitimde müfredatın daha yüzeyselleştirildiğini görebiliriz.

Toplu taşımalar, yolcu otobüsleri fiyatlarında fiyatlar daha sık aralıklarla yükselebilir. Nüfus patlaması yaşayabiliriz. 

Turizm de beklenen hareketlilik gerçekleşebilir fakat turistik yerlerdeki önlenemez fiyat artışlarının tuzağına düşmemek gerekiyor.

Kırtasiye malzemeleri fiyatları da pahalılıktan nasibini alacaktır. Sosyal medyada gelire dönüşecek yenilikler olabilir. 

Bireysel olarak kendi hayatımızdaki olasılıkları görmek için 12 yıl öncesi bize projeksiyon olabilir. 12 Haziran 2012- 25 Haziran 2013 yılları arasında yaşadıklarınız bu döngü için de yaşayacaklarınız hakkında fikir verebilir.

28 Mayıs - Salı

Ay kova burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gece fantastik rüyalar görenler burada mı? Sabah saatleri online alışverişlere açık. Beklediğiniz ürünlerin birden indirime girdiğini görebilirsiniz. Öğleden sonra derin araştırma, ezber, hızlı öğrenme gerektiren işlerinize odaklanabilirsiniz. Zihin kapasitemiz maksimum çalışıyor olacak.

29 Mayıs - Çarşamba

Ay kova burcundaki yolculuğuna tam gaz devam ediyor. Sabah saatleri çok aç kalmamaya dikkat edelim. Açlıktan kan değerlerimiz değişebilir bundan dolayı da algılama ve ifade sorunları yaşayabiliriz. Dijitalde para işlemlerimiz varsa ilgilenebiliriz. 

30 Mayıs - Perşembe

Ay gece saatlerinde balık burcuna geçti. Bugün gökyüzünde bir boş vermişlik enerjisi mevcut. Değişken nitelik fazlalığından geçiştirmek, ekmek ve ekilmek, ani ruh değişimleri, söz verip tutmamak gibi durumlar sıkça yaşanabilir. Bu enerji uyum sorunu yaşayanlara çok iyi gelecek. Adapte olmakta zorlandığınız alanları gözden geçirip pratik yapabilirsiniz.

31 Mayıs - Cuma

Ay tüm gün balık burcunda kalacak. Sabah saatlerinde su kesintileri yaşanabilir, içme suyunuzun bittiğini fark edip sipariş verebilirsiniz. Ruhsal çalışmalar yapabilir, dini yerleri ziyaret edebilirsiniz. 

Merkür Uranüs kavuşumu bugün kesinleşiyor. Zihnimiz birkaç gün boyunca susmayacak. Uyku düzenimiz bozulabilir. Yeme bozuklukları yaşayabiliriz. Kalıcı ve uzun vadede getirisi olacak fikirler aklımıza gelebilir. Fikren daha çok üretken olduğumuz bir dönem olacak. Ders çalışma zorluğu yaşayanlar yeni öğrenme metotları geliştirebilirler.

1 Haziran - Cumartesi

Ay sabahın erken saatlerinde koç burcuna geçiyor. Hafta sonuna hızlı bir giriş yapıyoruz, aktif bir hafta sonu bizleri bekliyor. Güne sporla başlayabiliriz. Beklettiğimiz, üşengeçlikten dolayı bir türlü yapamadığımız şeyleri bugün yapmaya başlayabiliriz. Motivasyonumuzun ve keyfimizin yüksek olduğu bir gün olacak.

2 Haziran - Pazar

Ay koç burcundaki yolculuğuna devam ediyor. Günü kendimize ayırabiliriz. Sevdiğimiz, yapmaktan hoşlandığımız şeyleri yapabiliriz. Şımarıklık yapmak için kendimize bahane bulabiliriz. 

Haftalık Burç Yorumları (27 Mayıs - 2 Haziran 2024)

Koç

Koç ve Yükselen Koçlar:  Jüpiter’in şans ve bereket enerjisini kardeşler ve yakın çevre alanınızdan alıyorsunuz. Yakın çevrenizle beraber ticaret hayatına atılabilirsiniz. Bu geçiş süresince sıkça eğitimlere katılabilir, seyahatler yapabilirsiniz. Araba alım satımları için de şanslı olduğunuz bir süreç olacak.

Boğa

Boğa ve Yükselen Boğalar: Jüpiter para alanınıza yerleşecek. Kazançlarınızın arttığı, farklı yerlerden gelir elde ettiğiniz ve elde ettiğiniz gelirlerin de bereketli olduğu bir dönem olacak. Jüpiter’in büyütme etkisi harcamalarınıza da yansıyacağından savurgan olmamaya ve kontrollü harcamalar yapmaya özen göstermelisiniz.

İkizler

İkizler ve Yükselen İkizler: Jüpiter sizin burcunuza yerleşecek. Bu dönem sizin kilo almaya en müsait olduğunuz dönem, önlemlerinizi şimdiden almanız tavsiye edilir. Zekanızla ön planda olacağınız bir süreç olacak. İş, kariyer ve aile konularınız başta olmak üzere birçok şansı hayatınıza çekeceğiniz bir dönemde olacaksınız.

Yengeç

Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Jüpiter ikizler geçişi size ruhsal ve manevi konularla ilgili etkiler veriyor. İnanç sisteminizde farklı bir felsefe edinebilirsiniz. Bilinçaltınız her zamankinden daha çok kendini size göstermeye çalışacak. Ruhsal konularla ilgili eğitimlere katılabilirsiniz. Arkanızdan iş çeviren, kötü enerjili insanlara karşı korunaklı olacaksınız.

Aslan

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Jüpiter arkadaşlar ve sosyal hayatınızı anlatan alanınıza giriş yapıyor. Arkadaş çevreniz genişleyebilir. Arkadaşlarınızla sık sık seyahat programları yapabilirsiniz. Çalıştığınız firma kazancından bonus verme gibi kararlar alabilir.

Başak ve Yükselen Başaklar: Jüpiter ikizler geçişi size kariyer alanınızdan etki veriyor. İş hayatınızda daha çok görünür olabilirsiniz. Birden fazla iş yapma olanağınız olabilir. Çok fazla iş arasında kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Terfi alma, tayin edilme gibi durumlarınız olabilir.

Terazi

Terazi ve Yükselen Teraziler: Jüpiter yurtdışı, medya, mahkemeler gibi konuları anlatan alanınızdan etkiler verecek. Yükseleninize olumlu açı yapacağı için kendinizi en şanslı hissedeceğiniz bir dönemde olacaksınız. Sosyal medyadan gelir elde etmek, dövizden kazanç sağlamak gibi şanslı olaylar yaşayabilirsiniz.

Akrep

Akrep ve Yükselen Akrepler: Jüpiter ikizler geçişi size bankalar, krediler, sigortalar, başkalarının kaynakları gibi konuları anlatan alanınızdan etkileyecek. Gelirlerinizde artmalar olabilir. Borçlanacaksanız borçlanacağınız yerlere karşı dikkatli olun. Borcunuzu kat kat fazla geri ödetebilirler. Giderleriniz gelirinizi geçebilir, önlemlerinizi almanızda fayda var.

Yay

Yay ve Yükselen Yaylar: Jüpiter sizin ilişkiler alanınıza yerleşiyor. İlişkiler konusunda kısmetli olduğunuz bir dönemde olacaksınız. Karşınıza bilgili, donanımlı insanlar çıkabilir. Mevcut ilişkinizin statüsünü değiştirebilirsiniz. Bu geçiş süresince bolca evlenen yükselen yay göreceğiz.

Oğlak

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar: Jüpiter sağlık, iş ve günlük rutinlerinizi büyütecek. Çalışmalarınızdan verim alacağınız, çalışırken eğleneceğiniz bir dönem olacak. İnsan ilişkilerinizin ekmeğini bolca yiyeceksiniz. Daha sosyal ve aktif bir rutin içine girebilirsiniz. Sağlık konularında sinir ve solunum sisteminize ekstra dikkat ediniz.

Kova ve Yükselen Kovalar: Jüpiter ikizler geçişi kendinize odaklandığınız bir dönem olacak. Sevdiğiniz şeyleri yapmak, hayattan keyif almak öncelikleriniz olacak. Spora başlayabilir, birden fazla hobi ile ilgilenebilirsiniz. Sizin de aşk hayatınızda hareketlenme olacak. Çocuk sahibi olmak isteyenler için verimli bir dönem olacak.

Balık

Balık ve Yükselen Balıklar: Jüpiter ikizler geçişi aile, ev, yuva konularınızı anlatan alanınızda olacak. Yuva kurabilir, evinizi taşıyıp daha havada veya geniş bir eve geçebilirsiniz. Gayrimenkullerden para kazanabilirsiniz. Aileniz genişleyebilir.

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et