Astroloji

Jüpiter Retrosu | Haftalık Burç Yorumları (4 Eylül - 10 Eylül 2023)


Fatmagül / Eylül 04, 2023 / 382 Görüntüleme / 0 Yorum

Haftanın Astroloji Analizi (4 Eylül - 10 Eylül 2023) 

Bu hafta bir gezegen retrodan çıkıyor bir diğeri onun yerini doldurarak retro hareketine başlıyor. 

Müjdemi isterim Venüs retrodan çıkıyor! Venüs’ün 23 Temmuz’dan beri devam eden retro hareketi bu hafta bitiyor ve Venüs aslan burcunda aslanlığını yaşamaya nihayet başlıyor. Retronun bitmesi ile ilişkiler ve para akışımız normale dönecek. İlişkilerde yaşadığımız her ne problem varsa bir sona kavuşacak. Para ile ilgili yaşadığımız aksaklıklar, eksiklikler de çözüm bulacak. Venüs’ün retroda olması altın, döviz fiyatlarını düşürmüştü. Retro sonrası bir yükseliş beklenebilir. 

Peki Venüs’ün boşluğunu kim dolduracak? Tabi ki diğer iyicil gezegenimiz Jüpiter!

Jüpiter 31 Aralık’a kadar boğa burcunda retro hareketini sürdürecek.

Boğa burcu; para kaynaklarımız, somut değerler, maddiyat, beden, özdeğer ile tanımlanır.

Jüpiter; bolluk, bereket, şans, felsefe, yurtdışı, yabancı kültürler, yüksek eğitim, inanç, dinler, yolculuklar, büyümek, genişlemek, hayata bakış açımız, hukuk sistemi, vizyonumuz, ahlak, dürüstlük tanımlarına sahip. 

Tüm bu konularda yarım bıraktığımız, tamamlamaya çalıştığımız herşeyin üstünden tekrar geçeceğiz. 

Gıda, emlak fiyatları tekrar revize edilebilir. 

Jüpiter yay ve balık enerjisi taşıdığı için boğa burcu konularında biraz fazla iyimser ve işimizi şansa bırakmış davranıyorduk. Bir kurtarıcı bekliyorduk. Fakat retro bize bu iyimserliği ve boş vermişliği abartma biraz gerçek dünyaya ayak bas diyor. Bütün konumuz maddiyat olacak. Fakat bu yukarıdan gelecek yardımla değil kendi çalışmamızla olacak. Retrolar karma ile de bağlantılı olduğu için Jüpiter retrosunda bazı karmik hakedişlerimiz de olacaktır.

Farenjit, tiroid gibi boyun ve boğan bölgesindeki hastalıklarımız da nüksedebilir. 

Haftalık Burç Yorumları (4 Eylül - 10 Eylül 2023)

Koç

Koç ve Yükselen Koçlar: Jüpiter retrosu para eviniz olan 2. evde gerçekleşecek. Maddi gelirlerinizle ilgili, özdeğer duygularınızla ilgili oturup çalışmanız gerekecek. Para ile ilgili ilişkinizi de gözden geçirebilirsiniz. 

Boğa

Boğa ve Yükselen Boğalar: Jüpiter retrosu yükseleninizde yani 1. evinizde olduğu için sizi direkt olarak ilgilendiriyor. Hayatı sorgulayacağınız bir dönem olacak sizin için. Amaçlarınız, beklentileriniz neler gözden geçirebilirsiniz. 

İkizler

İkizler ve Yükselen İkizler: Jüpiter retrosunu 12. evinizden alıyorsunuz. Bilinç dünyanıza, içinize döndürecek sizleri. Biraz maddi dünyadan çıkıp maneviyatı hayatınızda katmanız gerekebilir. Ruhsal çalışmalar, topraklanma çalışmaları yaparak bu retroyu kullanabilirsiniz. 

Yengeç

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Jüpiter retrosunu sosyal çevreniz, arkadaşlarınız, umutlarınız, hayallerinizi anlatan 11.evinizde karşılayacaksınız. Emekleriniz ne yönde? Çevrenize verdiğiniz emeği kendiniz ve hayalleriniz için de veriyor musunuz? Retro bazı arkadaşlıklarınızı sorgulamanıza sebep olacak. 

Aslan

Aslan ve Yükselen Aslan: Jüpiter retrosu kariyer alanınız olan 10. evinizde gerçekleşecek. Konfor alanınızdan çıkmanız için geçmişi önünüze serecek. Sırf rahatınız bozulmasın, maddi imkanlarınız devam etsin diye mutsuz olduğunuz yerde kalıyorsanız şapkayı önünüze almanız gerekebilir. Geçmişte kaçırdığınız iş fırsatlarıyla da retro içinde karşılaşabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak: Jüpiter retrosu eğitimler, yurtdışı konuları, hukuksal konuları anlatan 9. evinizde gerçekleşecek. Yarım bıraktığınız bir eğitimi tamamlayabilirsiniz. Yabancı dil eğitimine başlayabilirsiniz. Uzun süredir planladığınız seyahatleri gerçekleştirebilirsiniz. 

Terazi

Terazi ve Yükselen Terazi: Jüpiter retrosu finansal kaynaklarınızı anlatan 8. evinizde olacak. Şans oyunları, sanal para gibi yerlerden para kazanma riskine girmemeniz gereken bir zaman. Kendinizi heran borç altında bulabilirsiniz. 

Akrep

Akrep ve Yükselen Akrep: Jüpiter retrosunu ilişkiler ve ortaklıklar eviniz olan 7. evden alıyorsunuz. Bu alandaki emek ve özveri sorgulanacak. Kurduğunuz ortaklıklarda ilişkilerde adil davranış var mı? Bunları düşünmeniz isteniyor sizden. İlişkisi olmayanlar ise geçmiş ilişki tecrübelerinize bakıp kendinize verdiğiniz değerde adil davrandınız mı bunu bir sorgulayın. 

Yay

Yay ve Yükselen Yay: Jüpiter retrosu iş, sağlık, günlük düzen alanınız olan 6. evde olacak. Bu süreçte boğaz ve boyun bölgenizin sağlığıyla ilgilenebilirsiniz. Elinizden kaçtığını düşündüğünüz iş fırsatları önünüze tekrar düşebilir.

Oğlak

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Jüpiter retrosu aşk, çocuk, hobiler, şans oyunları gibi konuları anlatan 5.evde olacak. Aşk hayatınızda durgunluk ve istikrar isteyebilirsiniz. Borsa, şans oyunları için doğru bir zaman değil. Çocuk sahibi olmak isteyenler retroyu değerlendirebilir.

Kova ve Yükselen Kova: Jüpiter retrosu ev, aile, yuva konularını anlatan 4.evinizde gerçekleşecek. Yuvaya dönmek, evinizi güzelleştirmek, ev arsa gibi gayrimenkul satın almak, evlenmek gibi potansiyeller barındırıyor bu retro sizin için.

Balık

Balık ve Yükselen Balık: Jüpiter retrosu kardeşler, eğitim, yakın akrabalar alanınız olan 3.evinizde gerçekleşecek. Kardeşler veya akrabalar arasında malk mülk davalarınız tamamlanabilir. Akraba ilişkilerinizi sorgulayacağınız bir dönem olabilir sizin için. 

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et