Astroloji

Koç Burcunda Merkür Retrosu ve Venüs Koç Geçişi| Haftalık Burç Yorumları (1 Nisan - 7 Nisan 2024)


Fatmagül / Mart 29, 2024 / 181 Görüntüleme / 0 Yorum

Haftanın Astroloji Analizi (1 Nisan - 7 Nisan 2024) 

Koç Burcunda Merkür Retrosu ve Venüs Koç Geçişi 

1 Nisan - Pazartesi 

Ay sabahın erken saatlerinde oğlak burcuna geçti. Gece gördüğümüz rüyaları bir yere not edelim, dönüp danışabiliriz çünkü. Haftaya sorumluluklarımızla başlıyoruz. Diş bakımları, cilt bakımları yaptırmak için uygun. Evinizde sağlamlaşması gereken herhangi bir şeyin bakımıyla ilgilene bilirsiniz. 

2 Nisan - Salı

Ay tüm gün oğlak burcunda. Öğle saatleri üstümüze düşen yük fazlalaşabilir. Başkalarının sorumlulukları yüzünden zor durumda kalmış gibi hissedebiliriz. Öğleden sonra daha rahatlıyoruz. Sorunlara çözüm bulmuş olarak günümüze devam edebiliriz. Birikim yapmak için gerekli araştırmaları yapabiliriz.

Merkür retro hareketine bugün başladı. Etkilerini daha önceden hissetmeye başlamıştık zaten fakat en yoğun olarak bugünden itibaren 26 Nisan’a kadar hissedeceğiz. Retro zamanlarında iletişime ekstra dikkat etmek, elektronik aletlerimizin bakımını yapmak, mail /mesaj gönderirken iki kere kontrol ederek göndermek gerekiyor. Yanlış anlaşılmalara çok müsait olacağı işin düşünmeden konuşmamak ve karşımızdakini iyi dinlemek gerekiyor. Retro zamanları hep içimize dönmemiz gereken zamanlardır. Merkür retrosunda da zihnimizin içine girip aldığımız kararları, yaptığımız planları iyice gözden geçirip doğruluğunu ve eminliğimizi sorgulamamız gerekir. Koç burcu aceleci bir tavra, düşünmeden hareket etmeme doğasına sahip bir burç. Bu dönemde düşünerek eyleme geçmek, düşünerek konuşmak çok daha fazla önem kazanacak. Koç burcu aynı zamanda benliğimizle de ilgili olduğu için düşünmemiz ve gözden geçirmemiz gereken konular arasında kendi isteklerimiz, kendi arzularımız da bulunuyor. Ben hayatımda kendimi ne kadar ön planda tutuyorum? Çok mu bencillik yapıyorum yoksa tamamen geri planda mıyım? Kendime yeteri kadar önem veriyor muyum? “Ben” diyebiliyor muyum? Hayatımda hangi alanlarda çok fazla sabırsızlık gösteriyorum ve bunu nasıl dengeleyebilirim? Gibi sorular sorarak bu retroyu değerlendirirsek benliğimizde, kişiliğimizde sağlıklı bir gelişme gösterebiliriz. 

Retrodan en çok şu burçlar etkilenecek demiyorum çünkü hepimiz etki altında olacağız. Yükselen burçlara göre hangi alanlardan etki alacağınızı yazının devamında okuyabilirsiniz.

3 Nisan - Çarşamba

Ay öğleye kadar oğlak burcunda kalacak. Merkür ve Venüs ile yapacağı açılar sabah saatlerinde eski ilişkilerinize dair tesadüf karşılaşmalar, mesajlar verebilir. Güne geçmişi hatırlayarak başlayabilirsiniz. Öğle saatlerinde Ay kova burcuna geçerek Plüto ile kavuşuyor. İsyankâr, sinirli bir ruh haline bürünebiliriz.

Venüs Neptün kavuşumu bugün kesinleşiyor. Etkisi hafta başında başlamıştı ve hafta sonuna kadar da devam edecek. Para kayıpları yaşayabilirsiniz, farkında olmadan fazla harcama yapabilirsiniz dikkatli olmakta fayda var. Aşk hayatınızda romantik günler geçirebilirsiniz. Bu dönemde tanıştığınız kişilerle ilgili yanlış izlenimlere kapılabilirsiniz. Birden ayaklarınızı yerden kesen bir aşkla karşılaşabilirsiniz fakat etki geçtiğinde yere inmek biraz sert olabileceği için uyanık olmalıyız. Her söylenene kanıp inanmamalıyız, gerçeklikten uzaklaşmamalıyız. Biraz pembe gözlüklerle hayata bakacağımız için yanıltıcı tecrübeler kazanabiliriz. 

4 Nisan - Perşembe

Ay tüm gün kova burcunda. Biraz sabit fikirli davranabiliriz. Kararsızlık, dengesizliklerle çok karşılaşabiliriz. Evde, ofiste kalmaktan her zamankinden daha çok bunalabiliriz. Kalabalıklarla, arkadaş çevremizle vakit geçirmek bize iyi gelebilir. Akşam saatleri internet alışverişlerine kendimizi kaptırabiliriz.  Yine akşam saatleri sürprizlere açık, şaşırtıcı haberler alabiliriz.

5 Nisan - Cuma

Ay öğle saatlerine kadar kova burcunda kalacak. Aklımız fikrimiz dışarıda, gezmede tozmada olabilir. Neyse ki haftanın son çalışma günü. Öğleden sonra Ay balık burcuna geçiyor. Rahatlamak, ruhumuzu dinlendirmek, belki biraz sanatla ilgilenmek için kendimize alan açabiliriz.

Güneş kuzey düğüm ile kavuşuyor. Kendimizi ortaya atmamız gereken, öncülük etmemiz gereken olaylara doğru çekilebiliriz. Enerjimizi yüksek seviyede hissedeceğiz. Spora başlamak için aradığımız motivasyonu bulabiliriz. 

Venüs koç burcuna geçiyor ilişkilere bahar havası geliyor! Venüs koç burcu seyrince kendimizi çocuk gibi hissedebiliriz. Biraz şımarıklığın kimseye zararı yok. Çabuk başlayan ve ilerleyen ilişkiler içinde olabiliriz ya da mevcut ilişkilerimizde çabuk gelişen olaylar olabilir. Dikkat etmemiz gereken konu acelecilik. Sabır kelimesi bir süre lügatimızı terk edeceği için bekleyememekten kaynaklı arızalar çıkartabiliriz. Özellikle kadınların bunu aklından çıkarmamaları gerekli. 

6 Nisan - Cumartesi

Ay tüm gün balık burcunda kalacak. Sabah saatlerinde Mars ve öğle saatlerinde Satürn ile kavuşuyor. Pasif agresif bir ruh haliyle güne başlayıp sonra duvara toslamış gibi hayal kırıklıkları yaşayabiliriz. Gökyüzü bu aralar her telden takıldığı için duygu durumumuz da biraz karışık. Sakin ve farkındalıklı kalmakta fayda var. 

7 Nisan - Pazar

Ay öğle saatlerine kadar balık burcunda kalacak. Biraz miskinlik ve keyif yapabiliriz. Öğleden sonra Ay koç burcuna geçiyor. Enerjimiz yükselecek, kendimizi dinamik hissedeceğiz. Spor yapmak, harekete geçmek, yeni bir şeylere başlamak için uygun.

Haftalık Burç Yorumları (1 Nisan - 7 Nisan 2024)

Koç

Koç ve Yükselen Koçlar: Merkür retrosu sizin burcunuzda oluyor ve Venüs de yine sizin burcunuzda. Şimdiye kadar yaşadığınız en etkili Merkür retrolarından biri olabilir. Eski ilişkileriniz sırayla karşınıza çıkabilir. 

Boğa

Boğa ve Yükselen Boğalar: Merkür ve Venüs ruhsal dünyanıza etki ediyor. Bu süreç boyunca keyif alacağınız şeyler arasında yalnızlık olabilir. Terapi gibi ruhsal çalışmalara harcamalar yapabilirsiniz. Bilinçaltınıza attığınız, üstünü kapattığınız geçmiş konularla ilgilenebilirsiniz.

İkizler

İkizler ve Yükselen İkizler: Merkür ve Venüs arkadaşlık, sosyal çevrenizi anlatan alanınızda olacak. Arkadaşlarınızın eski ilişkileri bir şekilde size yansıyabilir. Uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınızla karşılaşabilirsiniz. Ertelediğiniz sosyal etkinliklerin içinde olabilirsiniz.

Yengeç

Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Merkür ve Venüs kariyer alanınızda olacak. Geçmişte kaçırdığınız iş fırsatları tekrar karşınıza çıkabilir. İş yerinde hataların peş peşe ortaya çıkması gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Çalışma ortamınızda ilişki haberleri olabilir veya size iş ortamından bir ilişki seçeneği çıkabilir.

Aslan

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Merkür ve Venüs yurtdışı, mahkemeler, seyahatler, uzak akrabalar alanınızda olacak. Beklediğimiz mahkeme sonuçlarından haber alabilirsiniz. Yurtdışı seyahati planlarınız varsa evraksal konularla ilgili dikkatli olmanızda fayda var. Uzaktan gelen kardeş, akraba gibi ziyaretçileriniz olabilir.

Başak ve Yükselen Başaklar: Merkür ve Venüs finans, krizler ve operasyonlar alanınızda olacak. İlişkilerinizde iletişim kaynaklı krizlere karşı dikkatli olun. Estetik operasyon yaptırma kararı alabilirsiniz. Finans kaynaklarınızı gözden geçirmenizde fayda var. Dolandırıcılıklara karşı dikkat.

Terazi

Terazi ve Yükselen Teraziler: Merkür ve Venüs ilişkiler alanınızda olacak. Bu dönemde, ilişkisi olmayanlar karmik ilişkiler yaşayabilir. Yeni tanıştığınız kişileri tanıdığınızdan emin olmadan ilişki başlatmamanız önerilir. Mevcut ilişkilerinizde iletişim sıkıntıları, ayrılıklar yaşayabilirsiniz.

Akrep

Akrep ve Yükselen Akrepler: Merkür ve Venüs iş ve günlük alanınıza yerleşecek. Ertelediğiniz sağlık konularınızla ilgili harcamalar yapabilirsiniz. İş yerinizde değişiklikler yapabilirsiniz. İş için seyahatlere çıkabilirsiniz. İş yerinizdeki kadınlarla iletişim problemleri yaşayabilirsiniz.

Yay

Yay ve Yükselen Yaylar: Merkür ve Venüs aşk, çocuklar ve yeteneklerinizi anlatan alanınızda gerçekleşecek. Geçmiş aşklarınız gündeminizde olabilir. Çocuklarınızın eğitim konuları için harcamalar yapabilirsiniz. Bugüne kadar ortaya çıkarmamayı seçmediğiniz sanatsal yeteneklerinizle göz önünde olabilirsiniz.

Oğlak

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar: Merkür ve Venüs ev, aile alanınızda gerçekleşecek. Evinizi taşıma, yer, şehir değiştirme kararı alabilirsiniz. Evinize yeni eşyalar alabilirsiniz. Ev dekorasyonunuza harcamalar yapabilirsiniz. Ev, arsa alım-satım işlemlerinizle ilgilenebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kovalar: Merkür ve Venüs kardeşler, seyahatler, eğitim alanınızda olacak. Yeni bir eğitime başlama kararı alabilir ve bu yönde harcamalar yapabilirsiniz. Kardeşlerinizle aranızda iletişim problemleri yaşanabilir. Eski okul arkadaşlarınızla karşılaşabilirsiniz. Yine okul zamanlarında tanıştığınız birisiyle aşk yaşamaya başlayabilirsiniz.

Balık

Balık ve Yükselen Balıklar: Merkür ve Venüs para ve öz değer alanınızda olacak. Bu retroyu ve Venüs koç geçişini kendi öz değeriniz üzerinde çalışmanız sizin için en verimli yok olacaktır. Kendi isteklerinizi, kendi değerinizi gözden geçirip kendiniz için adım atabilirsiniz. Harcamalarınıza bir miktar dikkat etmenizde fayda var.

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et