Astroloji

Kova Burcunda Yeniay | Haftalık Burç Yorumları (5 Şubat - 11 Şubat 2024)


Fatmagül / Şubat 04, 2024 / 245 Görüntüleme / 0 Yorum

Herkese mutlu, keyifli ve sağlıklı bir hafta diliyorum! Bu hafta gökyüzü trafiği biraz yoğun. Önemli gezegen hareketleri ve çok çok marjinal bir yeniayımız var. Detaylar için sizleri yazının devamına bekliyoruz. 

Haftanın Astroloji Analizi (5 Şubat - 11 Şubat 2024) 

Kova Burcunda Yeniay 

5 Şubat - Pazartesi

Haftaya yay burcunun iyimser enerjisiyle başlıyoruz. Yurtdışı, eğitim, basım yayın, seyahat gibi konular bugün yoğunluk kazanabilir.

Merkür 22 Şubat’a kadar kalacağı Kova burcuna geçiyor ve geçer geçmez Plüto ile kavuşuyor. Düşünce yapınızı değiştirin, daha insancıl, akılcıl, sadece kendinizi değil başkalarını da düşünmeyi öğrenin diyor bu kavuşum.

Merkür kova burcu seyahati boyunca teknolojiyle ilgili yenilikçi gelişmeler, yeni buluşların tanıtımı, elektrikli araçlarla ilgili yeni bilgiler, şeker hastalığı gibi kan hastalıklarıyla ilgili yeni buluşlar, teknolojinin görünmeyen kısmıyla yüzleşme gibi konularla karşılaşabiliriz.

Özgür düşünce tarzının vurgulandığı olaylar, özellikle sosyal medyanın gündeminde olacaktır. 

6 Şubat - Salı

Ay günün büyük bir bölümünde yay burcunda olacak. Rahatlıktan iş yapmak istemeyebiliriz. Kendimizi yaydıkça yayabiliriz. Öğleden sonra Ay oğlak burcuna geçerek bizi disipline sokuyor. Kafamızı toplayıp, konsantrasyon sağlayıp yapmamız gerekenleri yapabiliriz.

Venüs düğümler ile açı içine giriyor. İlişkiler için rota yeniden oluşturuluyor. Kadersel karşılaşmalar olabilir. İlişkiler yeni bir yöne doğru evrilebilir. Fazla fedakârlık enerjisini bırakmak için kişisel analizimizi yapabiliriz.

7 Şubat - Çarşamba 

Ay tüm gün oğlak burcunda olacak. Sabah dinç, günü planlamış olarak, pozitif bir enerjiyle uyanmış olabiliriz. Akşam saatlerini de kendimize vakit ayırarak, keyif aldığımız bize heyecan veren aktiviteler yaparak değerlendirebiliriz. 

Güneş ay düğümleriyle açı içinde olacak. Geçmişten gelen konuların devamlılığı söz konusu olabilir. Geçmiş ilişkilerimizle ilgili tekrar deneme kararı alabiliriz. Aklımızda kalacağına yaşayarak öğreneyim düşüncesi ağır basabilir. 

8 Şubat - Perşembe

Ay günün büyük bir çoğunluğunda oğlak burcunda olacak ve öğleden sonra kova burcuna geçecek. Bugün biraz inatçı tarafımız ön planda olabilir. Değiştirmekten, başka seçeneklerden, farklı bir şey yapmaktan hoşlanmayabiliriz ve her şeye isyan modumuz açık olabilir. 

Güneş Uranüs karesi bugün kesinleşiyor. Dünya genelinde çok fazla isyan ve ayaklanma haberleri gündeme gelebilir. Elektrik kesintileri, havaların daha da soğuması, uçak kazaları ve arızaları gibi haberler duyabiliriz. 

Venüs Uranüs üçgeni de bugün kesinleşen açılar içinde. İlişkiler ve para piyasası hiç beklemediğimiz bir yöne doğru gidebilir. Kendimizi her an nikah masasında bulabiliriz. Sürprizlere karşı hazırlıklı olun.

9 Şubat - Cuma

Ay kova burcunda iyice kapanıyor. İnsani duygularımız bugün daha ağır basabilir. Vicdanınıza oynayan kişiler tarafından kandırılabilir ve dolandırılabilirsiniz dikkatli olun. İyilikten maraz doğar diyeceğimiz bir gün olabilir. Neye sinirlendiğimizi veya neye ağladığımızı bilmediğimiz, dengesiz bir ruh halinde olabiliriz. 

10 Şubat - Cumartesi

Kova burcunun 20 derecesinde bir yeniayımız var.

Teknolojik açıdan önemli gelişmeler olabilir.

Araçlar, motorlu taşıt vergileri, e-ticaret gibi alanlarda güncellemeler labilir.

İlişkiler de bu yeniaydan önemli etkiler alıyor. İlişkiler bambaşka yönlere doğru gidiyor. 

Yeniay esnasında ilişki göstergeleri Venüs ve Mars balzamik evrede. Sıkıcı, tek düze giden, kabak tadı vermis ilişkiler bir sona girecek. Geleneksel ilişki anlayışımız da bir nihayete erecek artık. Yapmam dediğimiz şeyleri yapıyor olacağız. 

Yeniay Uranüs etkisi. Bu sebeple sansasyonların, beklenmedik olayların karşımıza çıkması çok yüksek.

Aslan, kova, akrep, boğa burçlarının 20 derecesinde (+/-5) gezegen yerleşimleri olanlar yeniaydan en çok etki alacak olanlar arasında.

11 Şubat - Pazar

Ay tüm gün balık burcunda ve yeni ay enerjisini devam ettiriyor. Günü tamamen kendimize ayırabiliriz. Cilt, kozmetik, diş bakımlarımız için sabahtan kendimize program oluştururabiliriz, kendimize yeni rutinler oluşturabiliriz. 

Haftalık Burç Yorumları (5 Şubat - 11 Şubat 2024)

Koç

Koç ve Yükselen Koçlar: Kova burcundaki yeniayda maddi gücü kuvvetli yeni bir sosyal gruba girebilirsiniz. Yeni bir arkadaş çevresi edinebirsiniz. Arkadaşlarınızdan hiç beklemediğiniz maddi darbeler alabilirsiniz. 

Boğa

Boğa ve Yükselen Boğalar: Kova burcundaki yeniayda ekip arkadaşlarınızdan ayrılma, iş değiştirme, hiç aklınızda olmayan bir sektöre adım atma gibi gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özgürlüğünüzün ilk sırada olduğu, size daha çok alan imkanı sağlayan iş fırsatları karşınıza çıkabilir. 

İkizler

İkizler ve Yükselen İkizler: Kova burcundaki yeniayda ani kararlar alabilirsiniz. İş değiştirme, yer değiştirme, ani yurtdışı seyahatleri, online eğitimler gibi gelişmeler olabilir. Sık sık uçak yolculukları gerçekleştirebilirsiniz.

Yengeç

Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Kova burcundaki yeniay maddi konularla ilgili yenilikler getirebilir. Borsa, kripto para gibi kaynaklardan gelir sağlayabilirsiniz. Çok fazla risk almamanızı öneririm. Bütçenizin bir kısmını uçak biletlerine ayırabilirsiniz.

Aslan

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Kova burcundaki yeniay ilişkiler alanında etkilerini gösteriyor. Daha önceki deneyimlerinizden farklı bir ilişki modeline merhaba diyebilirsiniz. Mevcut ilişkinizde radikar kararlar alabilirsiniz. İlişkiniz beklenmedik bir yöne evrilebilir. İş yeri aşkları yaşayabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başaklar: Kova burcundaki yeniayla beraber sık sık iş seyahatleri yaşayabilirsiniz. Ani bir kararla yer değişikliği yapabilirsiniz. Sağlık turizmi gibi sebeplerden farklı yerlere gidebilirsiniz. Evcil hayvan sahiplenme gibi kararlar alabilirsiniz.

Terazi

Terazi ve Yükselen Teraziler: Kova burcundaki yeniayda hobi olarak yaptığınız bir alanı işe çevirmek için adımlar atabilirsiniz. Bu anlamda maddi desteklere ihtiyaç duyabilirsiniz ve banka kredisi gibi yollara başvurabilirsiniz.

Akrep

Akrep ve Yükselen Akrepler: Kova burcundaki yeniayda boşanma, ev alım satımı, istifa etme gibi ani ve üzerinde düşünülmemiş kararlar alabilirsiniz. Ev halkıyla aranızda gerilimler yaşanabilir. Çocuk sahibi olmak isteyenler girişimlerde bulunabilirler.

Yay

Yay ve Yükselen Yaylar: Kova burcundaki yeniay kardeşler ve yakın çevrenizi anlatan alanınızda gerçekleşecek. Kardeşlerinizle ortaklaşa iş yapma kararı alabilirsiniz. Ani iş seyahatlerine çıkabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili bir gelişme olabilir.

Oğlak

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar: Kova burcundaki yeniay parasal konularla ilgili etkiler veriyor size. Yatırımlarınızı farklı alanlarda değerlendirme kararı alabilirsiniz. İnternet üzerinden sürpriz bir aşk ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kovalar: Sizin burcunuzdaki yeniayla beraber radikal bir kararla fiziksel görüntünüzde değişikliğe gidebilirsiniz. Daha sosyal, aktif olduğunuz bir döneme girebilirsiniz. İlişki, kariyer, aile konularınızla ilgili ani ve önemli kararlar alabilirsiniz.

Balık

Balık ve Yükselen Balıklar: Kova burcundaki yeniayla beraber rüyalarınız daha da önemli bir boyut kazanıyor. Zihninizde canlandırdırğınızı hayata geçirmekle ilgili kanallarınız en üst seviyede çalışıyor olacak. Bolca imgeleme çalışmaları yapmanız güzel olacaktır.

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et