Astroloji

Kova Dolunayı | Haftalık Burç Yorumu (31Temmuz - 6 Ağustos 2023)


Fatmagül / Temmuz 30, 2023 / 317 Görüntüleme / 0 Yorum

Haftanın Astroloji Analizi (31 Temmuz - 6 Ağustos 2023)

1 Ağustos Salı - Kova Burcunda Dolunay

Kova burcu temalarını hatırlayalım. Özgürlük, topluluklar, teknoloji, icatlar, değişim gibi konularda gündemlerimiz olacak. 

Dolunayda en çok konuşacağımız konular içinde ilişkiler ve iş hayatı olacak çünkü dolunay haritası bu alanlara vurgu yapıyor. 

İlişkilerde kopuşlar, tamamlanmalar, yolları ayırmak, özgürlük ihtiyacı içinde olmak dolunayın etkilerinden. Zamanı gelenler için de ilişkilerini ciddiyete doğru giden kararlar almak da olasılıklar arasında. 

Eski ilişkilerin çok daha fazla önümüze geldiği, görünür olduğu bir dolunay olabilir bizler için. 

2 Ağustos Çarşamba - Merkür Satürn Karşıtlığı

Bu açının etkisi +/- 5 gün kadar sürecek. Alacağımız kararlar ile ilgili bir açı olacak. Aklımızdan geçen, yapmak istediklerimiz, düşüncelerimiz konusunda çok fazla revizasyona yapabiliriz bu dönemde. Emin olma ihtiyacı takıntı seviyesinde olabilir. Evden çıkarken ütüyü prizden çektik mi? Yazdığımız maili doğru kişiye mi atıyoruz? Arabanın bakımlarını yaptırdık mı gibi otokontrol  geliştirmemiz gereken durumlar olabilir.

Haftalık Burç Yorumları (31 Temmuz - 6 Ağustos 2023)

Koç

Koç ve Yükselen Koçlar: Kova burcundaki dolunay arkadaşlar ve sosyal çevrenizi anlatan 11. evinizde olacak. Bazı arkadaşlıklarınızı gözden geçirmeniz gerekebilir. Pamuk ipliğine bağlı bütün sosyal ilişkileriniz kopabilir. Yaptığınız organizasyonlarda aksaklıklar yaşayabilirsiniz.

Boğa

Boğa ve Yükselen Boğalar: Kova burcundaki dolunay kariyer hayatınızı anlatan 10.evinizde gerçekleşecek. İş hayatınızla ilgili değişiklik ihtiyacı hissedebilirsiniz. Bu ihtiyacınıza oranla karşınıza yeni fırsatlar gelebilir. 

İkizler

İkizler ve Yükselen İkizler: Kova burcundaki dolunay yurtdışı, mahkemeler, eğitimler gibi konuları anlatan 9. evinizde olacak. Seyahat planları yapmaya başlayabilirsiniz. Hukuksal konularınızla ilgili sonuçlanmalar olabilir. 

Yengeç

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Kova burcundaki dolunay finansal konularınızı anlatan 8.evinizde olacak. Sizin için bu dolunay biraz daha fazla gerilimli ve krizli olaylarla geçebilir. Özellikle maddi anlamda huzursuzluk yaşayabilirsiniz. 

Aslan

Aslan ve Yükselen Aslan: Kova burcundaki dolunay ilişkilerinizi ve ortaklıklarınızı anlatan 7.evinizde olacak. İlişkilerinizle ilgili küçük bir sınavdan geçebilirsiniz. Olayları geniş perspektiften bakarak değerlendirmeye çalışın. İlişkisi olmayanlar bu dönemi özgürlüklerini kutlayarak geçirebilir. 

Başak ve Yükselen Başak: Kova burcundaki dolunay günlük hayatınızı, sağlığınızı, ve iş hayatınızı anlatan 6.evde olacak. Stres sağlığınızı direkt etkileyecek bir unsur. Dolunay süresi boyunca arkadaşlarınızla vakit geçirerek, daha önce yapmadığınız aktiviteleri yaparak kendinize en iyi hizmeti yapmış olursunuz.

Terazi

Terazi ve Yükselen Terazi: Kova burcundaki dolunay aşk, çocuklar, hobiler gibi konuları anlatan 5. evinizde gerçekleşecek. İnternet aracılığıyla yeni insanlarla tanışıp flörtleşebilirsiniz. Adrenalini yüksek hobiler sizin için uygun olabilir. Çocuklarınızla arkadaş olmayı deneyebilirsiniz. 

Akrep

Akrep ve Yükselen Akrep: Kova burcundaki dolunay ev, aile, kökler gibi konuları anlatan 4. Evinizde olacak. Dolunay süresince kendinizi eve kapatmayın. Evde durmak sinir kat sayılarınızı artırabilir. Havadar olan ve kalabalık yerlerde vakit geçirmek isteyebilirsiniz. 

Yay

Yay ve Yükselen Yay: Kova burcundaki dolunay seyahatler, yakın çevre, kardeşler, eğitimler gibi konuları anlatan 3. Evinizde olacak. Seyahatlere çıkmak, kardeşlerle vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizde olan kaoslar ve gerilimli durumlar size de yansıyabilir.

Oğlak

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Kova burcundaki dolunay para alanınızı anlatan 2. Evinizde olacak. Teknolojik aletlere harcamalar yapabilirsiniz. İnternet alışverişlerine çok fazla vakit harcayabilirsiniz. Bütçenize dikkat etmeniz gereken bir dönem.

Kova ve Yükselen Kova: Dolunay sizin burcunuzda olacak. Kendinize bile tahammülünüz olmayabilir. Ufak şeyleri bile krize döndürebilirsiniz. Krizlerle karşılaştığınızda her zamanki tepkilerinizden farklı bir tepki mekanizması geliştirmek dolunayın etkilerini hafifletecektir. 

Balık

Balık ve Yükselen Balık: Kova burcundaki dolunay ruhsal sağlığınızı ve gizli konuları anlatan 12.evinizde olacak. Hayatınızda farkında olmadığınız fakat sizi yakından ilgilendiren olayların açığa çıktığını görebilirsiniz. Bu durum sizin için içsel bir rahatsızlık yaratabilir. Kendinize has yöntemlerle oluşan durumların üstesinden gelebilirsiniz. 

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et