Astroloji

Mars Aslan Burcunda | Haftalık Burç Yorumu (22 Mayıs- 28 Mayıs 2023)


Fatmagül / Mayıs 21, 2023 / 244 Görüntüleme / 0 Yorum

Haftanın Astroloji Analizi (22 Mayıs - 28 Mayıs 2023)

Mars Aslan Burcunda 

Mars 10 Temmuz’a kadar kalacağı Aslan burcuna geçti. Mars bizim eylemlerimizi anlatıyorsa bu tarihe kadar eylemlerimiz son derece gösterişli olacak. Kendimizi daha özgüvenli, cesur hissedeceğiz ve ön planda olma dürtümüz gelişecek. Belki biraz bencil olacağız ama en azından “ben” diyeceğiz. Mars aslana girer girmez Plüton ile karşıtlık yapacağı ve Jüpiter ile de kare açı yapacağı için ilk başlarda egomuzu zedeleyecek olaylarla karşılaşabiliriz. Bu olaylar aslında egomuzu törpülememiz için karşımıza çıkacak. Aşırı kibre, aşırı gösterişe, aşırı böbürlenmeye kaçarsak karşılığında tokat yememiz kaçınılmaz olur. Sevilmediğimizi hissettikçe zorbalaşır, zorbalaştıkça da can yakabiliriz. Egoyu, kibri devreden çıkartıp birilerinin onayını almak için, alkış toplamak için değil de yürekten, kalpten gelerek yapmalıyız her ne yapıyorsak. Kendimizi sevdiğimizi hatırlatmak, içimizdeki sevgi boşluğunu doldurmak ve özgüvenimizi yükseltmek için Mars aslan geçişi bizim için altın tepside sunulmuş bir nimet.

Gerekirse giyim kuşamımız biraz abartılı olacak, gerekirse leopar desenleri çok fazla göreceğiz/giyeceğiz, belki tüylü terlikler gözümüze gözümüze girecek, belki kırmızı ruj görmekten bıkacağız (ki ben bıkacağımızı hiiiç sanmıyorum), belki rüküş olmanın dayanılmaz mutluluğu içinde kaybolacağız ama bu Mars transiti sonrasında bambaşka bir benlik kazanmış olacağız. 

Sanat dünyası, sahne dünyasıyla ilgili gelişmeler gündemlerde olacak Mars aslan geçişi süresince. Liderler arasında da ego savaşlarına şahitlik edebiliriz. Altın fiyatları yükselebilir, borsada hızlı hareketlenmeler yaşayabiliriz.

Bireysel anlamda Mars haritalarımızda girdiği alanlara hareket getirecek. Burç ayırt etmeksizin hepimiz bu geçişten etki alıyor olacağız çünkü hepimizin haritasında aslan burcu mevcut.

Haftalık Burç Yorumları (22 Mayıs - 28 Mayıs 2023)

Koç

Koç ve Yükselen Koçlar: Mars’ın aslan burcuna girmesi sizin aşk evinizi hareketlendiriyor. Büyük bir aşk yaşama potansiyeliniz var. Çocuk sahibi olmayı düşünenler için de gayet uygun bir zaman. Borsa, kripto para gibi alanlarda risk almak isteyebilirsiniz. Dikkatli olmanızda fayda var.

Boğa

Boğa ve Yükselen Boğalar: Mars’ın aslan burcuna girmesi ev, aile alanınızda hareketlenmeler getirecek. Aile içinde haklı çıkma çatışmaları, egosal problemler çıkabilir. Mars agresyonu da anlattığı ve ateş burcunda olduğu için hararetli bir ortama dönüşebilir. Taşınma etkisi de vererek evinizi başka bir yere taşıyabilirsiniz.

İkizler

İkizler ve Yükselen İkizler: Mars’ın aslan burcuna girmesi iletişim, kardeşler, akrabalar, seyahatler alanınızı etkileyecek. Yakın çevrenizle sık sık tatil, seyahat planları yapabilirsiniz. Bu geçişte iletişim diliniz biraz ukala ve kibirli bir tarzda olacağı için kalp kırmamaya özen gösterin.

Yengeç

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Mars’ın aslan burcuna girmesi para alanınızı etkiliyor. Bol bol altınla haşır neşir olabilirsiniz. Yatırımlarınızı altına yapma yönünde eğilimleriniz olabilir. Özdeğeriniz, öz şefkatiniz ve özgüveniniz top noktalarda olacaktır. Lüks harcamalar yapabilirsiniz. Bütçenize göre adım atarak kendinizi şımartacak hediyeler alabilirsiniz.  

Aslan

Aslan ve Yükselen Aslan: Mars’ın sizin burcunuza girmesi direk olarak sizde özgüven patlamasına sebep olacaktır. Çevrenizde abartılı olaylarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi daha cesur hissedeceğiniz, lider tarafınızı daha çok göstereceğiniz bir zaman olacak sizin için. Bütün eylemleriniz kendiniz, kendi mutluluğunuz için olacaktır.

Başak ve Yükselen Başak: Mars’ın aslan burcuna girmesi sizde biraz sinir ve agresyon olarak çalışabilir. Bu süreci çocukluk travmalarınızı şifalandırmak için kullanabilirsiniz. Baba ile ilgili sorunlarınız varsa bunları çözmek ve şifalandırmak için maksimum verimi alacağınız bir zaman. Başakların en büyük derdi olan kendini yeterince sevmeme durumunu bu transit süresince ne kadar değerli olduğunuzu kendinize hatırlatarak dönüştürebilirsiniz.

Terazi

Terazi ve Yükselen Terazi: Mars’ın aslan burcuna girmesi sosyal çevrenize hareketlilik getiriyor. Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizde dikkat çeken kişi siz olacaksınız. Giyim kuşamınızla, kişiliğinizle dikkat çekeceğiniz bir dönem olacak sizin için. Arkadaş çevrenizle beraber zevk alacağınız aktivitelere, hobi çalışmalarına da katılabilirsiniz.

Akrep

Akrep ve Yükselen Akrep: Mars’ın aslan burcuna girmesi kariyer alanınızda bir yıldız gibi parlamanıza sebep olacak. Taktir topladığınız, başarılara imza attığınız, övgülere doyamadığınız bir zaman içinde olabilirsiniz. Terfi almak, yönetici pozisyonuna geçmek de potansiyeller arasında. Bunun yanında üslerinizle ego çatışması da yaşayabilirsiniz. 

Yay

Yay ve Yükselen Yay: Mars’ın aslan burcuna girmesi yurtdışı konularınızı gündeme getirecek. Yurtdışı seyahatler planlayabilir, uzaktaki sevdiklerinize kavuşabilirsiniz. Hukuksal bir konunuz varsa sizin lehinize gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal medya gibi alanlarda daha çok görünür olup yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz.

Oğlak

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Mars’ın aslan burcuna girmesi maddi kaynaklarınızla ilgili hareketlenmeler ve gelişmelere sebep olacak. Miras, kredi gibi kanallardan gelirler elde edebilirsiniz. Eşinizin gelirlerinde artış olabilir. Altın gibi alanlardan kâr elde edeceğiniz yatırımlar olabilir. Borsaya eğilim gösterebilirsiniz. 

Kova ve Yükselen Kova: Mars’ın aslan burcuna girmesi ilişkiler alanınızı bir hayli hareketlendirecek. Devlerin aşkı gibi büyük büyük aşklara yelken açabilirsiniz. Halihazırda ilişkisi olanlar, ilişkilerinizde kendi isteklerinizi ön planda tutacağınız bir süreç olacak sizin için. İlişki hayatınızda daha cesur ve benci bir tavra bürünebilirsiniz.

Balık

Balık ve Yükselen Balık: Mars’ın aslan burcuna girmesi iş hayatınız ve günlük rutinlerinizle ilgili gelişmeler yaşayacaksınız. İş hayatınızı geri plana atıp size iyi gelecek aktiviteler yapabilirsiniz. Günlük rutininize katacağınız bir hobi edinebilirsiniz. Evcil hayvanlarınızla daha çok ve keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Sağlık açısından kalp ile ilgili sorunlar yaşayanlar kontrollerini ihmal etmemeliler.

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et