Astroloji

Mars Kova Burcunda | Haftalık Burç Yorumları (12 Şubat - 18 Şubat 2024)


Fatmagül / Şubat 12, 2024 / 207 Görüntüleme / 0 Yorum

Herkese mutlu, keyifli ve sağlıklı bir hafta diliyorum! Sevgililer günü haftasında bakalım bizleri neler bekliyor.. 

Haftanın Astroloji Analizi (12 Şubat - 18 Şubat 2024) 

Mars Kova Burcunda 

12 Şubat - Pazartesi 

Haftaya Ay balık burcunda başlıyoruz. Yeniay enerjisi balık burcunda devam  ederken duygusal konularla ilgili yeni başlangıçlar yapabilir, yeni kararlar alabiliriz. Sabah saatleri Ay Neptün kavuşumuyla beraber uyanmakta, kendimize gelmekte zorlanabiliriz. İç enerjimiz yüksektir fakat bir takatsizlik enerjisi hissedebiliriz. Akşam saatlerinde Ay koç burcuna giriyor. Enerjimiz fiziken de yükselecektir.

13 Şubat - Salı

Ay tüm gün koç burcunda kalacak. Fazla hareketli ve hızlı geçen bir gün olabilir bizim için. Akşam saatlerinde şiddetli baş ağrıları çekebiliriz. Yine akşam saatlerinde alışkanlık değiştirmek için yeni denemeler yapabiliriz. 

Mars 23 Mart’a kadar kalacağı kova burcuna geçerek gök yüzündeki kova enerjisini artırıyor. Yenilikçi adımlar atarak önümüzü açacak, farklılıklar getirecek eylemleri gerçekleştirmek için gerekli cesareti bulabiliriz. Sosyal sorumluluk projeleri, dernekler, gruplarla ilgili çok fazla haber gündemde olabilir. Fevri hareket etmemeye, gaza gelmemeye, kahramanlık yapmak için düşüncesiz davranışlarda bulunmamaya dikkat etmeliyiz!

14 Şubat - Çarşamba

Bugün sevgililer günü. Bütün çiftlerin sevgililer günü kutlu olsun. Ay günün büyük bir bölümünde koç burcunda kalacak ve günün anlam ve öneminin tam tersi bir enerjide olacak. İlgi bekleyen kişiler bekledikleri ilgiyi görememenin sonucu olarak günü kavga ve negatif enerjiyle geçirebilirler. İlişkiler açısında biraz sert etkileri barındıran bir gün. Akşam saatlerinde ay boğa burcuna geçecek. Öfkemiz başka bir boyut kazanacak.

Kova burcundaki Mars Plüto ile kavuşacak. Gizli kalmış herşey teknolojik yollarla insanların önüne çıkabilir. Özellikle sapkınlık, taciz gibi konularla alakalı bir çok sır ve iyi görünümlü, yardımsever kişilikleriyle ön plana çıkmış kişilerle ilgili herşey sosyal medya gibi kanallarla açığa çıkacak. 

15 Şubat - Perşembe

Ay tüm gün boğa burcunda. İştahımızın açık olduğu bir gün olacak. Bir gün öncesinden kaynaklı duygusal boşluğumuzu yemeğe içmeğe vurarak doldurmaya çalışabiliriz. Yine duygusal boşluktan dolayı, kendimizi iyi hissetmek için fazla para harcayabiliriz. 

16 Şubat - Cuma

Ay günün büyük bir kısmını boğa burcunda geçirecek. Sabah uykumuz kaçarak çok erken saatlerde güne başlayabiliriz. Keyifmize göre hareket etmek isteyeceğimiz, rahatımızın konforumuzun her zamankinden biraz daha öncelik kazandığı bir gün olacak. Gece saatlerinde Ay ikizler burcuna geçiyor. 

Venüs 12 Mart’a kadar kalacağı kova burcuna giriyor. Venüs oğlak seyahatince mantık ön plandaydı, kova seyahatinde de mantığımıza odaklanmaya devam edeceğiz. İlişkilerde özgürlük teması daha baskın olacak. Arkadaş ilişkilerinin aşk ilişkisine döndüklerine şahit olacağız. 

17 Şubat - Cumartesi

Ay tüm gün ikizler burcunda. Haftasonu için gezi planları yapıp kendimizi yollara düşürebiliriz. Şubat ayı ilişkiler açısından önemli bir ay. İlişki göstergelerinden Venüs de Plüto ile kavuşuyor. Mars Plüto kavuşum etkisi hala devam ediyor. Venüs ve Mars balzemik evredeyken Plüton ile kavuşuyorlar. Yani ilişlilerle alakalı bir devir kapanıp başka bir devir açılıyor. Bu yeni devir kova enerjisinde olacak. Çıkma teklifinin geri gelmesini bekleyenler beklemeyi bıraksalar daha iyi olur :) artık geleneksel ilişki anlayışından çıkıp bambaşka bir ilişki modeline geçiş yapacağız. Tabi madalyonun iki yüzü var. Bazı ilişki modellerine belki ilişki bile demeyeceğiz. Çok uc noktalarda yaşanan ilişkiler göreceğiz.

18 Şubat - Pazar

Ay tüm gün ikizler burcunda kalacak. Dalgınlık ve uğuşukluk enerjisi yüksek olacağından bu günü zihnimizi dinlendirmeye ayırabiliriz. Meditasyon çalışmaları, nefes egzersizleri, açık havada yürüyüşler, kitap okumak gibi aktivitelerle kendinize zaman ayırabilirsiniz. 

Haftalık Burç Yorumları (12 Şubat - 18 Şubat 2024)

Koç

Koç ve Yükselen Koçlar: Mars’ın kova burcuna geçmesiyle sosyal hayatınız aktifleşiyor. Arkadaşlarınızla bol bol organizasyonlar gerçekleştirebilir, toplu davetlere, eğlencelere katılabilirsiniz. Çok fazla sosyal olacağınız bir dönem olacak sizler için.

Boğa

Boğa ve Yükselen Boğalar: Mars’ın kova burcuna geçmesiyle kariyer hayatınızla ilgili hareketlenmeler olabilir. Fazla yoğunluğun getirmiş olduğu bunaltıyla özgürlük ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Yeni iş arayışı içine girebilirsiniz. 

İkizler

İkizler ve Yükselen İkizler: Mars’ın kova burcuna geçmesiyle yurtdışı ve eğitim konularınız ön planda olacak. Yurtdışına gitme, yeni eğitimlere, seminerlere katılma, eğitimler başlatma gibi girişimlerde bulunabilirsiniz. 

Yengeç

Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Mars’ın kova burcuna geçmesiyle finansal konularla ilgili konular ön planda olacak. Vergi ödemesi, kredi ödemesi gibi işlemlerle ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili operasyonel konuları olanlar bu geçiş içinde bu anlamda harekete geçebilirler.

Aslan

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Mars’ın kova burcuna geçmesiyle ilişki hayatınız oldukça aktif bir döneme girecek. İlişkisi olmayanlar yoğun bir görüşme dönemine girebilir. Adaylar arasında seçim yapmak zor olabilir. İlişkisi olanlar ilişkilerini başka bir yöne doğru ilerletebilirler.

Başak ve Yükselen Başaklar: Mars’ın kova burcuna geçmesiyle yoğun bir döneme giriyorsunuz. Hem iş hem de günlük hayatınızda oldukça hareketli günler size bekliyor. Bu süreçte sağlığınızı ihmal etmeyiniz.

Terazi

Terazi ve Yükselen Teraziler: Mars’ın kova burcuna geçmesiyle aşk hayatınız canlanıyor. Aşka bakış açınızı değiştirecek bambaşka insanlarla tanışabilirsiniz. Sosyal medya aşkları gündemde olabilir. Kendinize yeni bir hobi edinmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. Yeni bir yeteneğinizi keşfedebilirsiniz.

Akrep

Akrep ve Yükselen Akrepler: Mars’ın kova burcuna geçmesiyle taşınma konularınız gündeme gelebilir. Farklı bir şehire, farklı bir eve geçmek için adımlar atabilirsiniz. Evinize teknolojik bir alet alabilirsiniz. Evinizle ilgili bir yenilik yapabilirsiniz.

Yay

Yay ve Yükselen Yaylar: Mars’ın kova burcuna geçmesiyle eğitim, seyahat, kardeşler, kuzenler, yakın arkadaşlarınızla ilgili konular ön planda olabilir. Yeni bir eğitime başyalabilir, sık sık seyahatlere çıkabilirsiniz. Arkadaşlarınızla seyahat planları yapabilirsiniz.

Oğlak

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar: Mars’ın kova burcuna geçmesiyle parasal konular ve yatırımlarınızla ilgili yeni aksiyonlar alabilirsiniz. Teknolojik alet satin almak için harcama yapabilirsiniz. Yatırımlarınızı kripto para, borsa gibi alanlarda değerlendirebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kovalar: Mars’ın sizin burcunuza geçmesiyle hayatınızın her alanında hızlı gelişmeler olabilir. Yeni iş, yeni çevre, yeni ev gibi değişimler olabilir. Spora başlamak için çok uygun bir zaman. Hedeflerinizi, hayallerinizi gerçekleştirmek için gerekli motivasyon size yüklenmiş olacak.

Balık

Balık ve Yükselen Balıklar: Mars’ın kova burcuna geçmesiyle duygu dünyanız biraz çalkantılı olabilir. Duygusal krizlere karşı hazırlıklı olun. Fazla dürtüsel ve tepkisel davranabilirsiniz. Spiritüel çalışmalara başlamak için uygun bir zaman sizin için.

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et