Astroloji

Mars Yay Burcunda | Haftalık Burç Yorumları (20 Kasım - 26 Kasım 2023)


Fatmagül / Kasım 20, 2023 / 272 Görüntüleme / 0 Yorum

Haftanın Astroloji Analizi (20 Kasım - 26 Kasım 2023) 

Mars Yay Burcunda 

20 Kasım - Pazartesi 

Haftaya ay kova burcunda başlıyoruz. Tuhaflıklarla dolu bir gün geçirebiliriz. Olumlu ya da olumsuz anlamda sürprizlerle karşılaşabiliriz. Özellikle uçakla seyahat edecekler için olabilir bu sürprizler. Öğle saatleri, elektrik çarpmaları, ani öfkelenmeler, yaşayabiliriz. 

Akşam saatlerinde Ay balık burcuna geçecek. 

21 Kasım - Salı

Ay tüm gün balık burcunda. Birkaç gün mızmızlık yapabiliriz. Yorgun hissedebiliriz. Hastanelere, barınaklara yardımda bulunabilirsiniz. Sinema, resim sergisi gibi sanatsal faaliyetler yapabilirsiniz. Daha çok yaratıcılığımızın ve manevi tarafımızın ön planda olacağı bir gün olacak.

22 Kasım - Çarşamba

Ay tüm gün balık burcunda kalacak. Miskin, mızmız ve yorgun halimiz bugün de devam edebilir. Akşam saatlerinde Ay koç burcuna geçecek. Enerjimiz yerine gelecektir.

Venüs Chiron karşıtlığı bugün kesinleşiyor. İlişkiler açısından biraz zorlu günlerdeyiz. Venüs güney düğüme yavaş yavaş yaklaştığı için, Chiron ile yapacağı yara ilişkilerde yara olarak açığa çıkacaktır. Temeli sağlam olmayan, çok hızlı ve kontrolsüz gelişmiş ilişkilerde bitişle sonuçlanabilir.

Güneş yay burcuna geçiyor. Bütün yay burçlarının doğum günü kutlu olsun! Güneş’in yay burcuna geçmesiyle gökyüzünde uzun zamandır eksik olan ateş elementi artacak. Enerjimiz, frekansımız, neşemiz artacak ve kendimize geleceğiz. Güneş Yay burcundayken yurtdışı ve hukuk konuları daha da ön planda olacak. Vize başvuruları, pasaport alımlarında artış olabilir, yurtdışı seyahatleri daha sık olabilir.

Medyatik kişilerin hukuksal süreçlerini daha da yakından takip edeceğiz. Yay enerjisinin yani Jüpiter’in büyütücü etkisiyle ayyuka çıkan ve çok fazla olduğu için artık sıradanlaşan dosyalar bizlere sunulacaktır.

23 Kasım - Perşembe

Ay tüm gün koç burucunda olacak. Heyecanlı, dinamik, hareketli, keyifli hissettiğimiz bir gün geçirebiliriz. Biraz sabırsızlık yaşayabiliriz.

Güneş Satürn karesi bugün kesinleşiyor. Yay burcundaki Güneş özgürlüğü simgelerken, özellikle yazılı ve görsel medyada kısıtlama gelen olaylarla karşılaşabiliriz. Kendimizi belirli sebeplerden dolayı kısıtlanmış hissedebiliriz.

24 Kasım - Cuma

Bütün öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun! Emeklerinizim karşılığını ödeyemeyiz. 

Az tüm gün koç burcunda kalacak. Akşam saatleri Plüto ile sert bir açısı var. Provokasyonlara, gazlamalara gelip kendinizi kötü duruma düşürecek cengaverlikler yapmayın. 

Mars 3 Ocağa kadar kalacağı yay burcuna geçiyor. Fanatizm, dünya genelindeki savaş, dini kullanarak şiddet geliştirmek daha yaygınlaşabilir.

Bireysel olarak özgürlük alanımıza daha çok düşkün olacağız. Kendimizi sıklıkla “sana ne, benim hayatım, bana kimse karışamaz” gibi cümleler kurarken bulabiliriz.

Yurt dışına taşınma, göç etme daha sıklaşabilir. 

Hukuk insanlarının attığı cesur adımlarla ilgili haberler duyabilir, okuyabiliriz.

25 Kasım - Cumartesi

Ay boğa burcuna geçti. Gece acıkıp uykusundan uyananlar burda mı? Özellikle öğle saatlerinde tatlı krizimiz tutabilir, iştahımız daha da kabarabilir. 

Mars Satürn etkisi bugün kesinleşiyor. Güneşle beraber çalışan Mars Satürn tarafından kısıtlanıyorsa, özgürlük naralara atmaya kalktığımızda bir el bizi susturacak demektir. Çok fazla kibir sergilersek yiyeceğimiz engelleri de göze almalıyız. 

26 Kasım - Pazar

Ay tüm gün boğa burcunda. Öğle saatleri hafif sarsıntılara açık. Evde mutlu mutlu, tembel tembel otururken rahatınızı sarsacak bir gelişme olabilir. 

Haftalık Burç Yorumları (20 Kasım - 26 Kasım 2023)

Koç

Koç ve Yükselen Koçlar: Mars’ın yay burcuna geçmesiyle yurtdışı ve hukuksal konularınızda hızlanmalar ve hareketlenmeler oluyor. Yurtdışına çıkabilir veya taşınabilirsiniz. Sosyal medyada daha aktif olacağınız bir dönem olacak.

Boğa

Boğa ve Yükselen Boğalar: Mars’ın yay burcuna geçmesiyle parasal konularla ilgili hareketlenmeler olabilir. Döviz ile borçlanabilir, banka hesabınızdaki yerli paranızı dövize çevirebilirsiniz. Maddi bir kriz içine girebilirsiniz. 

İkizler

İkizler ve Yükselen İkizler: Mars’ın yay burcuna geçmesiyle ilişkiler eviniz aktifleşiyor. Yabancı bir partnerle ya da yurtdışı seyahatlerinizde tanıştığınız biriyle ilişki yaşamaya başlayabilirsiniz. Boşanma sürecinde olanların hukuksal süreci başlayabilir.

Yengeç

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Mars’ın yay burcuna geçmesiyle iş, sağlık, günlük rutinleriniz etki altında oluyor. Günlük hayatınız daha hareketli ve daha renkli olabilir. İş seyahatleri yapabilirsiniz. 

Aslan

Aslan ve Yükselen Aslan: Mars’ın yay burcuna geçmesiyle aşk hayatınızda hareketlenmeler oluyor. Sosyal medya üzerinden tanışacağınız kişilerle flört etmeye başlayabilirsiniz. Yeni hobi edinmek için harekete geçebilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak: Mars’ın yay burcuna geçmesiyle göç etme, taşınma, yer değiştirme gibi kararlar alarak harekete geçebilirsiniz. Eğitim için ailenizden uzak bir yere gidebilirsiniz.

Terazi

Terazi ve Yükselen Terazi: Mars’ın yay burcuna geçmesiyle seyahatler ve anlaşmalar yapabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlamaya karar verebilirsiniz. Entelektüel tarafınızı ön plana koyabilirsiniz. Kardeş ziyaretleri yapabilirsiniz.

Akrep

Akrep ve Yükselen Akrep: Mars’ın yay burcuna geçmesiyle maddi kaynaklarınız ve yatırımlarınızda hareketlenmeler oluyor. Yatırımlarınızı yabancı para üzerine yapmaya karar verebilirsiniz. Vize, pasaport gibi işlemler için harcamalar yapabilirsiniz.

Yay

Yay ve Yükselen Yay: Mars’ın sizin burcunuza geçmesiyle hayatınızda iş, aşk, aile gibi konular hız kazanıyor. Hareketlendiğiniz ve yaşam enerjinizin yükseldiği bir dönem olacak. İş ve aşk konusunda kendinizi şanslı hissedebilirsiniz.

Oğlak

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Mars’ın yay burcuna geçmesiyle biraz sinirli bir ruh haline girebilirsiniz. Ani iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Dini konulara daha çok meraklı olabilir, inançlarınızı ön plana koyabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Mars’ın yay burcuna geçmesiyle arkadaş çevrenizle daha çok vakit geçirebilirsiniz. Beraber adrenalin dolu etkinliklere katılabilirsiniz. Sosyal çevrenizde iyilik timsali olarak ünlenebilirsiniz. 

Balık

Balık ve Yükselen Balık: Mars’ın yay burcuna geçmesiyle kariyer hayatınızda hareketlenmeler oluyor. Yurtdışı bağlantılı iş anlaşmaları yapabilirsiniz. İş yeriniz taşınabilir. 

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et