Astroloji

Merkür Akrep Burcunda | Haftalık Burç Yorumları (16 Ekim - 22 Ekim 2023)


Fatmagül / Ekim 15, 2023 / 265 Görüntüleme / 0 Yorum

Haftanın Astroloji Analizi (16 Ekim - 22 Ekim 2023) 

16 Ekim - Pazartesi 

Haftaya Ay akrep burcunda başlıyoruz. Biraz krizli bir başlangıç olabilir bizler için. Özellikle öğleden sonra olayları abartma, kendimize durduk yere kriz çıkartma gibi eğilimler gösterebiliriz. Maddi işlemlerle kendimizi meşgul edebiliriz. 

17 Ekim - Salı 

Ay günün büyük bir kısmını akrep burcunda geçirerek burç değiştirecek. Sabah saatleri sinirlenmeler, patlamalar yaşayabiliriz. Beklemediğimiz krizlerle uğraşmak zorunda kalabiliriz. 

18 Ekim - Çarşamba

Ay yay burcunda. Yurtdışı seyahat planları yapabilir, pasaport, vize işlemlerimizle ilgilenebiliriz. Öğleden sonra para hesabı yapabilir, tasarrufa geçme kararı alabiliriz. İkili ilişkilerde kontrolcü bir tavır sergilenebilir. Güneş güney düğüm ile kavuşuyor. Denge kurmakta zorlandığımız, hayır diyemediğimiz konular karşımıza çıkabilir. Davranış değiştirmek, geçmişi geçmişte bırakmak gerekli. Bu birkaç gün bu tür konularla ilgilenebiliriz.

Geçmiş konular, geçmiş ilişkiler gündemde olabilir. Biten ilişkilerle de karşılaşabiliriz. 

19 Ekim - Perşembe

Ay yay burcunda ilerlemeye devam ediyor. Eğitim, öğretim ile ilgilenebiliriz. Yurtdışı işlemlerimiz varsa bugün de devam ettirebiliriz. Merkür de güney düğümle kavuşacak. Geçmişle hesaplaşmamız zihinsel olarak bitiyor. Aklımıza sık sık anılar gelebilir. Rüyalarımız geçmişe yönelik olabilir. 

20 Ekim - Cuma

Ay oğlak burcuna geçti. Disiplin, organizasyon, istikrar motivasyon kaynağımız olacak. Biraz inatçılık sergileyebilir veya inatçılıkla karşılaşabiliriz. Merkür Güneş’in kalbince kazimi pozisyonunda olacak. Her ikisi de hala güney düğümle çalıştığı için geçmiş hala gündemimizde olacak. Geçmişte kurduğumuz hayaller, yaptığımız planları hayata geçirmek için tekrar harekete geçebiliriz. Hayal gücümüzü maksimum kullanırsak hayal ettiğimiz herşeyi hayatımıza kolaylıkla çekebiliriz. 

21 Ekim - Cumartesi

Ay tüm gün oğlak burcunda kalacak. Yaşlı yakınlarımızı ziyaret edebilir, sorumluluk gerektiren işlerle ilgilenebiliriz. Merkür ve Güneş’in Plüto ile yaptığı sert açı bugün kesinleşiyor. Hayatımızda değişmesi, dönüşmesi kaçınılmaz olan her şeyin dönüşmesine izin vermeliyiz. Bağımlısı ve tutsağı olduğumuz her şey artık kopacak. Bunun için gerekli olan cesareti göstermeliyiz. 

22 Ekim - Pazar

Ay kova burcuna geçiyor. Teknoloji, adrenalin içerikli herşey, sosyalleşme, kalabalıklar içine karışma ruhsal ihtiyaçlarımız olacak. 

Merkür akrep burcuna giriş yapıyor. Zihinsel olarak daha derin düşüneceğimiz, rüyalarımızın önem kazandığı, sivri dilli olduğumuz, adeta dilimizle yaraladığımız bir dönem olacak. En çok konuşacağımız konular arasında ekonomi var tabi ki. Petrol, yeraltı madenleri, krediler, borçlar, döviz alım satımları gündem başlıkları arasında olacak. Haritamızda akrep burcunun kestiği alanlar kafa yorum, derinleşeceğimiz alanlar olacak. 

Haftalık Burç Yorumları (16 Ekim - 22 Ekim 2023)

Koç

Koç ve Yükselen Koçlar: Akrep burcundaki Merkür gelir kaynaklarınız alanına yerleşecek. Hesap kitap yapacağınız, yatırım fırsatlarınız gözden geçireceğiniz, kredi tazminat gibi işlemlerle ilgilenebileceğiniz bir süre olacak. 

Boğa

Boğa ve Yükselen Boğalar: Akrep burcundaki Merkür ilişkiler alanınızda olacak. İlişkilerinizde kıskançlık ve takıntı üst boyutlara çıkabilir. Partnerinizle iletişim diliniz kırıcı bir şekilde olabilir.

İkizler

İkizler ve Yükselen İkizler: Akrep burcundaki Merkür iş ve sağlık alanınızda olacak. Check-up yaptırmak için güzel bir zamanlama. İş görüşmeleri yapabilir, iş yerinizde değişiklik isteyebilirsiniz. 

Yengeç

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Akrep burcundaki Merkür aşk alanınıza yerleşecek. Bu dönemde yaşayacağınız birliktelikler cinsellik içerikli olabilir. Flörtöz bir zamanınıza girebilirsiniz. Aşk konusunda takıntılarınız ön plana çıkabilir.

Aslan

Aslan ve Yükselen Aslan: Akrep burcundaki Merkür ev, aile, kökler gibi konuları anlatan alanınızda olacak. Ev içinde krizler çıkabilir. Taşınma, yer değiştirme gibi kararlar alabilirsiniz. 

Başak ve Yükselen Başak: Akrep burcundaki Merkür kardeşler, eğitim, alanınıza yerleşecek. Kardeşleriniz ve yakın çevrenizle aranızda kısa süreli bir gerilim yaşayabilirsiniz. Okült konularla ilgili eğitim almaya karar verebilirsiniz.

Terazi

Terazi ve Yükselen Terazi: Akrep burcundaki para alanınızda olacak. Finans ve yatırım kaynakları arayabilirsiniz. Tazminat gibi yollarla cüzdanınıza ve banka hesabınıza para girişleri olabilir.

Akrep

Akrep ve Yükselen Akrep: Merkür’ün sizin burcunuza girmesiyle beraber gizemli tarafınız ön plana çıkabilir, kendinizi görünmez tutmaya çalışabilirsiniz. Hayatınızda paranın daha fazla öncelik kazanabilir. 

Yay

Yay ve Yükselen Yay: Akrep burcundaki Merkür Merkür bilinçaltınızı anlata alanınızda olacak. Bu süreçte rüyalarınıza önem verin ve gördüğünüz rüyaları not alın. Kendinizi biraz depresif hissedebilirsiniz. Ruhsal çalışmalara yönelebilirsiniz.

Oğlak

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Akrep burcundaki Merkür arkadaş ve sosyal çevrenizi anlatan alanınıza yerleşecek. Arkadaşlarınızla aranızda kıskançlık konuları olabilir. Birbirinize laf sokarak, incitici cümleler kurarak ilişkinizi zedeleyebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Akrep burcundaki Merkür kariyer alanınızda olacak. Hırsın ve yarışın ön planda olacağı bir dönem olacak. Rekabetçi ruhunuzu ve zekanızı işinize kanalize edebilirsiniz. Gizli gizli iş görüşmesi yapabilirsiniz. 

Balık

Balık ve Yükselen Balık: Akrep burcundaki Merkür yurtdışı konuları, mahkemeler, eğitimler gibi konularınızı anlatan alanınıza yerleşecek. Vize, pasaport, uçak bileti gibi giderleriniz olabilir. Hukuksal konuları olanlar için gelişmeler yaşanabilir. 

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et