Astroloji

Merkür Aslan, Mars Başak Burcunda | Haftalık Burç Yorumu (10 Temmuz - 16 Temmuz 2023)


Fatmagül / Temmuz 10, 2023 / 363 Görüntüleme / 0 Yorum

Astrolojik olarak çok yoğun bir haftaya giriyoruz. Özellikle hafta başında enerjiler çok yoğun olacak. Hafta sonuna doğru etkiler azalmaya başlayacak. 

Haftanın Astroloji Analizi (10 Temmuz - 16 Temmuz 2023) 

10 Temmuz Pazartesi 

Merkür Plüto Karşıtlığı;

Merkür burç değiştirmeden hemen önce düşüncelerinizi hizaya koyun diyor. Çok fazla ciddiyetle, baskıcı düşünceyle karşılaşabilir, kendimizi baskı altında hissedebiliriz. Çok fazla manipülasyonlara açık ve dikkat edilmesi gereken bir gün. Etkisi hafta sonuna kadar devam ediyor. 

Merkür Neptün Üçgeni;

Şifa kanallarının açık olduğunu işaret eden bir açı. Rüyalar çok önemli. İlham verici, haberci rüyalar görebiliriz. Sanat dünyasıyla özellikle sinema sektörü ile ilgili güzel haberler alabiliriz. Sanatsal her konu ruhumuzu doyuracaktır. Meditasyon, dua gibi çalışmalar yapabiliriz. Etkisi hafta sonuna kadar devam ediyor. 

Mars Başak Burcuna Geçiyor;

Mars 26 Ağustos’a kadar başak burcunda kalacak. Bu zamana kadar daha çalışkan ve üretken olacağız. Attığımız her adımı hesap ederek ve analiz ederek atacağız. Biraz eleştirisel davranabiliriz ve detaylara fazlaca inebiliriz. Anksiyete, OKB atakları bu dönemde artabilir. Haritalarımızda yerleştiği alanlarda aksiyon almaya başlayacağız.

11 Temmuz Salı

Merkür Aslan Burcuna Geçiyor;

Merkür 28 Temmuz’a kadar aslan burcunda kalacak. İletişim şeklimiz artık aslanca olacak. Yani abartıdan, gösterişten asla kaçmayacağız. Kendimizden emin, hükmedici bir iletişim tarzını benimseyeceğiz. Flörtöz enerjimiz artacak. Kendimizi geri planda tutmak istemeyeceğiz dolayısıyla tatlı bir rekabet olacak. Sahne dünyasıyla ilgili birçok haber önümüze gelecek. Saç bakımlarımızı daha çok önemsiyor olacağız. Haritalarımızda aslan burcunun olduğu alanlarda aklımız ve düşüncelerimiz daha çok takılabilir.

Merkür ve Mars Düğümlerle Açı Yapıyor;

Geleceğimizle ilgili ne yapmak isteğimize bugün karar veriyoruz ve karar vermekle kalmayıp eyleme geçiyoruz. Artık yapmak istediklerimizi belirledik ve bu anlamda üstümüze düşen görevleri de tam olarak hayata geçiriyoruz. En ince ayrıntısına kadar önümüzdeki rota belirlenmiş oldu. Kendi kaderimizi kendimiz yazma ve uygulama şansı bize verilmiş olunuyor. Etki hafta sonuna kadar devam edecek. 

Haftalık Burç Yorumları (10 Temmuz - 16 Temmuz 2023)

Koç

Koç ve Yükselen Koçlar: Mars’ın başak burcuna geçmesiyle iş alanınız hareketleniyor. Günlük hayatınızda koşturmacanız artabilir, sindirim sisteminizle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Merkür’ün aslan burcuna girmesiyle aşk hayatınızda iletişim trafiğiniz artıyor. Aşk haberleri alabilirsiniz, kulağınızı dört açın.

Boğa

Boğa ve Yükselen Boğalar: Mars’ın başak burcuna geçmesiyle aşk hayatınızda hareketlenmeler olacak. Aşkta ince eleyip sık dokuyabilirsiniz ve seçici davranabilirsiniz. Merkür’ün aslan burcuna girmesiyle ev hayatınızla ilgili iletişiminiz önem kazanacak. Evde sözünüz her zamankinden daha çok dinlenecek ve daha çok söz sahibi olacaksınız.

İkizler

İkizler ve Yükselen İkizler: Mars’ın başak burcuna geçmesiyle ev ve aile hayatınızda çatışmalar yaşayabilirsiniz. Taşınmalar gündeminizde olabilir. Merkür’ün aslan burcuna girmesiyle yakın çevreniz ve akrabalarınızla olan iletişiminiz ön plana çıkacak. Kısa seyahatler yapabilirsiniz.

Yengeç

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Mars’ın başak burcuna geçmesiyle bol bol seyahate çıkabilirsiniz. Eğitim alanlarıyla ilgili hareketlenmeler olabilir. Merkür’ün aslan burcuna girmesiyle para konuları, yatırımlarınız ön plana çıkacak. Altın gibi değerli madenlere yatırım yapabilirsiniz.

Aslan

Aslan ve Yükselen Aslan: Mars’ın başak burcuna geçmesiyle parasal konularınızla ilgili hareketlenme olacak ve aksiyon alacaksınız. Yeni yatırım yolları araştırması içine girebilirsiniz. Bedensel gücünüzü çok daha fazla kullanmanız gerekebilir. Merkür’ün aslan burcuna girmesiyle göz önünde olacağınız bir dönem sizleri bekliyor olacak. İletişim öncelikleriniz arasında ilk sırada olacak. Kendinizi daha rahat ifade edebileceksiniz.

Başak ve Yükselen Başak: Mars’ın başak burcuna geçmesiyle hayat enerjiniz artabilir ve daha aktif olabilirsiniz. Tek seferde birden fazla iş bitirme potansiyeliniz olacak. Adeta enerji yüklenmiş gibi hissedebilirsiniz. Merkür’ün aslan burcuna girmesiyle iç sesinizle daha çok iletişime geçebileceksiniz. Sizden gizlenen konular kulağınıza gelebilir. Yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. 

Terazi

Terazi ve Yükselen Terazi: Mars’ın başak burcuna geçmesiyle sinirli bir dönem geçirebilirsiniz. Takıntılarınız yaşam kalitenizi düşürecek şekilde sizi ele geçirebilir. Zihniniz hiç susmayabilir. Merkür’ün aslan burcuna girmesiyle arkadaş çevrenizde daha sosyal ve daha göz önünde olduğunuz bir demene giriş yapabilirsiniz. Topluluklarla organizasyonlar, geziler düzenleyebilirsiniz. 

Akrep

Akrep ve Yükselen Akrep: Mars’ın başak burcuna geçmesiyle sosyal çevreniz ve sosyal hayatınız hareketlenecek. Arkadaşlarınızla beraber şifa kampı gibi etkinliklere katılabilirsiniz. Merkür’ün aslan burcuna girmesiyle kariyer hayatınızla ilgili gelişmeler olabilir. Göz önünde olduğunuz ve yeni anlaşmalar yaptığınız bir süreç olabilir.

Yay

Yay ve Yükselen Yay: Mars’ın başak burcuna geçmesiyle kariyer hayatınız hareketleniyor. Çok fazla yoğunluk içine girebilirsiniz, yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Merkür’ün aslan burcuna girmesiyle yurtdışı konularınız önem kazanacak. Hukuki süreçteki konularınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Oğlak

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Mars’ın başak burcuna geçmesiyle yurtdışı seyahatleriniz, vize başvurularınız, hukuksal süreçlerinizde hareketlenmeler yaşayabilirsiniz. Merkür’ün aslan burcuna girmesiyle finans konularınızla ilgili görüşmeler yapabilir, kredi başvurularında bulunabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Mars’ın başak burcuna geçmesiyle finansal kaynaklarınızla ilgili mücadele içine girebilirsiniz. Kendinizi çok fazla hesap kitap yaparken bulabilirsiniz. Eşinizin gelirleriyle ilgili hareketlenmeler yaşayabilirsiniz. Merkür’ün aslan burcuna girmesiyle ikili ilişkileriniz ön planda olacak. İlişkiniz içinde kendinizi ön plana koymak daha çok görünür olmak isteyebilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

Balık

Balık ve Yükselen Balık: Mars’ın başak burcuna geçmesiyle ikili ilişkilerinizde hareketlenmeler oluyor. İlişkisi olmayanlar hayatlarına eleştiri yönü yüksek insanlar çekebilirler. Merkür’ün aslan burcuna girmesiyle iş alanınız, günlük hayatınızda çok liderlik yapacağınız konular ve olaylar karşınıza çıkabilir. Kalbinizi yoracak her türlü durumdan kaçının.

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et